تولید گوشت قرمز در ماه خرداد 1399 در كشتارگاههاي رسمي كشور به 30.4 هزار تن رسيد
به نقل از درگاه ملی آمار1399/4/24کد خبر 139948739535
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمي کشور در ماه خرداد 1399 جمعاً 30.4 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
تولید گوشت قرمز در ماه خرداد 1399 در كشتارگاههاي رسمي كشور به 30.4 هزار تن رسيد
نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه های رسمي کشور در خرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمي کشور در ماه خرداد 1399 جمعاً 30.4 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 17.2 هزار تن، 56.4 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 10.5 هزار تن، بز و بزغاله با 2.1 هزار تن و سایر انواع دام با 623.1 تن، به ترتیب 34.5 درصد، 7 درصد و 2.1 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در خرداد 1399 با ماه مشابه 1398، نشان دهنده افزایش 39 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در خرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 40 درصد، برای بز و بزغاله 24 درصد، برای گاو و گوساله 41 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 48 درصد، و برای شتر و بچه شتر 10 درصد افزایش داشته است.
نتایج حاصل از این طرح آمارگیری تشان می دهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در خرداد 1399 نسبت به اردیبهشت 1399 در حدود 1.5 درصد کاهش داشته است.
برای مشاهده گزارش تفصیلی تر به فایل پیوست مراجعه کنید.
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمي کشور در ماه خرداد 1399 جمعاً 30.4 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه های رسمي کشور در خرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمي کشور در ماه خرداد 1399 جمعاً 30.4 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 17.2 هزار تن، 56.4 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 10.5 هزار تن، بز و بزغاله با 2.1 هزار تن و سایر انواع دام با 623.1 تن، به ترتیب 34.5 درصد، 7 درصد و 2.1 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در خرداد 1399 با ماه مشابه 1398، نشان دهنده افزایش 39 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در خرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 40 درصد، برای بز و بزغاله 24 درصد، برای گاو و گوساله 41 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 48 درصد، و برای شتر و بچه شتر 10 درصد افزایش داشته است.
نتایج حاصل از این طرح آمارگیری تشان می دهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در خرداد 1399 نسبت به اردیبهشت 1399 در حدود 1.5 درصد کاهش داشته است.
برای مشاهده گزارش تفصیلی تر به فایل پیوست مراجعه کنید.
تصاویر
فایلهای پیوست
- koshtardamkho99(292 KB)
اخبار مربوط به (گوشت قرمز) را دنبال کنید:
تولید 47 هزار و 686 تن محصولات دامی در خمین
افزایش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این ماده غذایی
کاهش قیمت گوشت در راه است
واژه شناسی این خبر (گوشت قرمز): ▲
گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت چهارپایان مانند گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت شتر، گوشت خوک، گوشت فک، گوشت شیر دریایی، گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی و مانند اینها گفته میشود که سرشار از پروتئینها و چربیها میباشد.
(واژه گوشت قرمز از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)