400 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف در مهاباد کشف و ضبط شد
به نقل از خبرگزاری ایرنا1399/7/29کد خبر 1399710834011
مهاباد- ایرنا- مدیر بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت مهاباد گفت: بازرسان این مرکز 400 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد را در این شهرستان کشف و ضبط کردند.
قاسم امینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بازرسان این مرکز در قالب طرح بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی این شهرستان این مقدار مواد غذایی که بیشتر شامل آبلیمو، رب و شیرینی و دیگر خوراکیها بود را از این مراکز کشف و ضبط کردند.
وی اضافه کرد:تاریخ مصرف این مواد گذشته و غیرقابل مصرف بود که میتوانست سلامت شهروندان را با خطر مواجه کند و به همین دلیل با دستور مراجع قضایی از چرخه مصرف انسانی حذف شد.
مدیر بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت مهاباد بیان کرد: هماکنون این مواد غذایی غیربهداشتی در انبار شبکه بهداشت و درمان ذخیره و با دستور دادستانی نسبت به امحای آن در مکان مناسب اقدام خواهد شد.
امینی از عموم مردم خواست که مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر و فروشگاههای دارای محصولات با مشخصات بهداشتی کامل از قبیل پروانه ساخت، مواد تشکیلدهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید خریداری کنند.
وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده عرضه مواد غذایی غیربهداشتی، از طریق تلفن مستقیم واحد سلامت محیط کار شهرستان مهاباد یا سامانه تلفن رایگان 190 اعلام کنند تا کارشناسان مربوطه در کوتاهترین زمان بررسیهای لازم را انجام دهند.
مهاباد با 240 هزار نفر جمعیت دارای 6 هزار و 800 واحد صنفی است.
اخبار مربوط به (مواد غذایی) را دنبال کنید:
ممنوعیت همراه داشتن حیوانات خانگی در مراکز عرضه غذا در کرمانشاه
ارسال 700 بسته مواد غذایی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
2 هزار بازرسی بهداشتی در قالب بسیج سلامت نوروزی گناوه انجام شد
واژه شناسی این خبر (مواد غذایی): ▲
خوراک یا غذا خوردنیای است که در جوامع متفاوت بهصورت خام و دستنخورده، تغییریافته یا نیمهتغییریافته برای مصرف آماده میشود. خوراک میتواند منشأ حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد، و برای رفع نیاز تغذیه، مصرف شود.
(واژه مواد غذایی از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
اخبار مربوط به (بهداشت محیط) را دنبال کنید:
2 هزار بازرسی بهداشتی در قالب بسیج سلامت نوروزی گناوه انجام شد
واژه شناسی این خبر (بهداشت محیط): ▲
بهداشت محیط (به انگلیسی: Environmental health) عبارت است از کنترل همه عواملی که اثر سویی بر پایدار ماندن سلامت انسان میگذارند. این شامل بیماریهای زیادی میشود که از طریق آب، هوا، مواد غذایی و بسیاری از عوامل محیطی دیگر سلامت انسان را تهدید میکنند. بهداشت محیط همچنین دربرگیرنده مطالعه فاکتورهای محیطی مضر برای سلامت انسان و شناخت و پیشگیری و رفع اثرهای ناشی از این عوامل است.
(واژه بهداشت محیط از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)