تولید گوشت قرمز در ماه مرداد 1399 در کشتارگاههای رسمی کشور به 37.1 هزار تن رسید
به نقل از درگاه ملی آمار1399/7/1کد خبر 139971131
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه مرداد 1399 جمعاً 37.1 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
تولید گوشت قرمز در ماه مرداد 1399 در کشتارگاههای رسمی کشور به 37.1 هزار تن رسید
نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در ماه مرداد 1399 جمعاً 37.1 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 21.4 هزار تن، 57.7 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12.3 هزار تن، بز و بزغاله با 2.7 هزار تن و سایر انواع دام با 669.7 تن، به ترتیب 33.2 درصد، 7.3 درصد و 1.8 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 با ماه مشابه سال 1398، نشان دهنده افزایش 41 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 35 درصد، برای بز و بزغاله 29 درصد، برای گاو و گوساله 49 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 106 درصد افزایش، و برای شتر و بچه شتر 42 درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 نسبت به تیر 1399 در حدود 2.5 درصد افزایش داشته است.
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه مرداد 1399 جمعاً 37.1 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در ماه مرداد 1399 جمعاً 37.1 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 21.4 هزار تن، 57.7 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12.3 هزار تن، بز و بزغاله با 2.7 هزار تن و سایر انواع دام با 669.7 تن، به ترتیب 33.2 درصد، 7.3 درصد و 1.8 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 با ماه مشابه سال 1398، نشان دهنده افزایش 41 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 35 درصد، برای بز و بزغاله 29 درصد، برای گاو و گوساله 49 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 106 درصد افزایش، و برای شتر و بچه شتر 42 درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 نسبت به تیر 1399 در حدود 2.5 درصد افزایش داشته است.
تصاویر
اخبار مربوط به (گوشت قرمز) را دنبال کنید:
توزیع 1000 تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
قصد باروری دارید این خوراکیها را حتما بخورید
حیوان خانگی جدیدی که قیمتش میلیاردی شد
واژه شناسی این خبر (گوشت قرمز): ▲
گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت چهارپایان مانند گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت شتر، گوشت خوک، گوشت فک، گوشت شیر دریایی، گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی و مانند اینها گفته میشود که سرشار از پروتئینها و چربیها میباشد.
(واژه گوشت قرمز از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
- امروز پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 تغییرات نرخ تبادلات دلار با روپیه هند نزولی شد
- شاخص USDGBP امروز -0.37 درصد کاهش را تجربه کرد - پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403
- شاخص DXY در ساعات پایانی امروز 1403/02/06 به خط حمایتی پایین نزدیک شد
- نگاهی به بازار ارز و طلا در 15 روز گذشته - 6 اردیبهشت 1403
- قیمت طلای 18 عیار امروز پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403، 0.513 درصد کاهش داشت