آموزش پخت کیک خرمالوی پاییزی خوشمزه
به نقل از خبرگزاری ایلنا1399/7/6کد خبر 139972261712
(تصویر شماره 1)
کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه پاییزی است. طرز تهیه “کیک خرمالو” شبیه دیگر کیک های میوه ای است اما در آن از پوره خرمالو استفاده میشود.
کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه پاییزی است. طرز تهیه “کیک خرمالو” شبیه دیگر کیک های میوه ای است اما در آن از پوره خرمالو استفاده میشود.
به گزارش ایلنا، خرمالو یکی از میوه های خوشمزه و محبوب فصل پاییز است که سرشار از ویتامین می باشد در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است که میتوانید از این میوه خوشمزه در فصل پاییز برای کیک عصرانه تان بهره ببرید که رنگی زیبا و طعمی بسیار دل چسب دارد.مواد لازم برای کیک خرمالو پاییزی تخم مرغ : 3 عددآرد سفید : 2 فنجانروغن مایع :1 فنجانشکر : 2/3 فنجانبکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوریخرمالو پوره شده : 3 عددگردو : ½ لیوانجوز هندی : ¼ قاشق چایخوری
شکر و روغن مایع را با همزن کمی بزنید تا کمی سبک شود.
سپس تخم مرغ ها را یک دانه یکدانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را حدود 1 دقیقه با همزن بزنید.
جوز هندی را نیز اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و مواد بالا اضافه کنید.
در آخر خرمالو پوره شده و گردو خرده شده را با مایه کیک مخلوط کنید.
کف یک قالب 23 سانتی متری را با کاغذ کاهی یا روغنی بپوشانید و مایه کیک را درون آن بریزید.
در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت زمان پخت دهید.
نکات 1 - کسانی که کیک های خیس و مرطوب را می پسندند،حتما این کیک را یکبار امتحان کنند.
2 - تزیین با روکش شکلات و برگ شکلاتی و کمپوت گیلاس می باشد.
منبع:نمناک
- قیمت طلای 18 عیار امروز پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403، 0.513 درصد کاهش داشت
- قیمت سکه گرمی امروز پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403، 1.449 درصد کاهش داشت
- قیمت یورو (مرکز مبادلات ارزی) امروز ، 0.061 درصد کاهش داشت
- بوشهر با 2 تکانه در صدر جدول تکانه های کشور در چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403
- شاخص USDINR امروز 0.07 درصد افزایش را تجربه کرد - چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403