انتشار نسخه الکترونیکی گزارش طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای کشور مرداد1399
به نقل از درگاه ملی آمار1399/7/1کد خبر 13997920
افزایش 41 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در مرداد 1399 با ماه مشابه سال 1398.
انتشار نسخه الکترونیکی گزارش طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای کشور مرداد1399
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در ماه مرداد 1399 جمعاً 37.1 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 21.4 هزار تن، 57.7 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12.3 هزار تن، بز و بزغاله با 2.7 هزار تن و سایر انواع دام با 669.7 تن، به ترتیب 33.2 درصد، 7.3 درصد و 1.8 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 با ماه مشابه سال 1398، نشان دهنده افزایش 41 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 35 درصد، برای بز و بزغاله 29 درصد، برای گاو و گوساله 49 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 106 درصد افزایش، و برای شتر و بچه شتر 42 درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 نسبت به تیر 1399 در حدود 2.5 درصد افزایش داشته است.اطلاعات بیش تر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.
افزایش 41 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در مرداد 1399 با ماه مشابه سال 1398.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در ماه مرداد 1399 جمعاً 37.1 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 21.4 هزار تن، 57.7 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12.3 هزار تن، بز و بزغاله با 2.7 هزار تن و سایر انواع دام با 669.7 تن، به ترتیب 33.2 درصد، 7.3 درصد و 1.8 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 با ماه مشابه سال 1398، نشان دهنده افزایش 41 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 35 درصد، برای بز و بزغاله 29 درصد، برای گاو و گوساله 49 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 106 درصد افزایش، و برای شتر و بچه شتر 42 درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در مرداد 1399 نسبت به تیر 1399 در حدود 2.5 درصد افزایش داشته است.اطلاعات بیش تر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.
تصاویر
فایلهای پیوست
- koshtar dame5-99(470 KB)
اخبار مربوط به (گوشت قرمز) را دنبال کنید:
قیمت گوشت مرغ 135 هزار تومان شد!
قیمت جدید گوشت و مرغ اعلام شد
کالاهای مورد نیاز هیئت های مذهبی ویژه شب های قدر تامین شد
واژه شناسی این خبر (گوشت قرمز): ▲
گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت چهارپایان مانند گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت شتر، گوشت خوک، گوشت فک، گوشت شیر دریایی، گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی و مانند اینها گفته میشود که سرشار از پروتئینها و چربیها میباشد.
(واژه گوشت قرمز از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
- قیمت طلای 18 عیار امروز پنجشنبه 9 فروردین 1403، 0.254 درصد افزایش داشت
- قیمت سکه گرمی امروز پنجشنبه 9 فروردین 1403، 1.429 درصد افزایش داشت
- قیمت یورو (مرکز مبادلات ارزی) امروز پنجشنبه 9 فروردین 1403، 0.069 درصد کاهش داشت
- شاخص USDINR امروز -0.01 درصد کاهش را تجربه کرد - چهارشنبه 8 فروردین 1403
- امروز چهارشنبه 8 فروردین 1403 تغییرات نرخ تبادلات دلار با پوند بدون تغییر ماند