طرز تهیه املت هندی ماسالا
به نقل از خبرگزاری ایلنا1399/9/6کد خبر 139992746718
فقط ما ایرانیها نیستیم که عاشق طعم انواع املتیم. تونسیها هم صبحهایشان را با املت مخصوص تونسی شروع میکنند و املت هندی هم یکی از محبوبترین غذاهای هندی محسوب میشود. این غذا در دستهی انواع کرپ و املت قرارمیگیرد که ترکیبی هیجانانگیز از انواع ادویههای تند پرطرفدار هندی از جمله فلفل است. در ادامه با طرز تهیه املت هندی ماسالا آشنا شوید.
به گزارش ایلنا، نام دیگر املت هندی، املت ماسالا است که این نام نیز برگرفته از ادویه های مورد استفاده در پخت این غذا است. این غذا بسیار سالم و مقوی بوده و مواد اولیه آن از جمله تخم مرغ بخشی از پروتئین مورد نیاز بدن را در طول روز تامین می کند. شما می توانید املت هندی را به عنوان صبحانه و یا شام در برنامه ی آشپزی خود قرار دهید و هر بار با کم و اضافه کردن مواد مختلف عطر و طعم جدیدی بسازید.
اگر شاغل هستید و مدت زمان کمی برای پخت وپز دارید فقط کافی است با مواد اولیه ای که در یخچال هر خانه ای پیدا می شود در مدت زمانی کمتر از 30 دقیقه املت خوشمزه ای آماده کنید و عمق طعم ادویه ها را در یک غذای ساده تجربه کنید.
مواد لازم برای تهیه املت هندی
تخم مرغ سه عدد پیاز کوچک (خردشده) یک عدد فلفل سبز تند (خردشده) یک عدد گشنیز تازه (خردشده) دو قاشق غذاخوری فلفل قرمز یک دوم قاشق غذاخوری زردچوبه یک دوم قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری لیمو و یا آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری گوجه فرنگی (خرد شده) یک عدد
طرز تهیه املت هندی
پیاز خردشده، فلفل سبز، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را در یک کاسه ریخته و آن را خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.
روغن یا کره را در یک ماهیتابه ی تفلون (نچسب) بزرگ گرم کنید. پس از اینکه روغن به خوبی گرم شد، یک سوم مواد تهیه شده را در ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را طوری تکان دهید تا تمام مواد به طور مساوی در تابه پخش شود. قسمت زیرین املت هندی را به مدت یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد و رنگ قهوه ای روشن به خود بگیرد و اطراف آن تا حدودی ترد شود. املت را در تابه برگردانید و یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا سمت دیگر آن سرخ شود. سپس آن را در ظرف دیگری کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
دو سوم مواد باقی مانده از املت هندی را در دو سری جداگانه مطابق مرحله قبل سرخ کنید. سپس کمی آب لیمو جهت مزه دار کردن املت روی آن بریزید و یا آن را با لیموی تازه سرو کنید.
شما می توانید املت هندی را به همراه نان تست و یا با قرار دادن آن در نان چاپاتا سرو کنید. همچنین با در نظر گرفتن ذائقه خود می توانید برای تزیین و خوشمزه تر شدن املت از سس گوجه فرنگی و یا سس فلفل سبز استفاده کنید.
(تصویر شماره 4)
چند نکته
می توان برای خوشمزه تر شدن املت هندی با توجه به علاقه خود از گوجه فرنگی، قارچ تازه و یا فلفل سبز خردشده استفاده کرد.
در صورتی که به طعم پنیر علاقمند هستید می توانید از مقداری پنیر روی املت داغ به صورت رنده شده و یا تکه ای استفاده کنید.
برای نرم تر و پفکی شدن بافت املت می توانید از چند قاشق شیر کم چرب در هنگام مخلوط کردن مواد استفاده کرد.
در هنگام پخت در ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا سطح رویی املت نیز به خوبی پخته شود؛ این کار به شما کمک می کند تا املت راحت تر در ماهیتابه برگردانده شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
اخبار مربوط به (قاشق غذاخوری) را دنبال کنید:
ترکیبی گیاهی برای لاغری، تقویت ایمنی و کاهش اضطراب
5 فایده فوقالعاده کره بادام زمینی برای سلامتی
هم دشمن سرطان، هم آبرسان مناسب پوست
واژه شناسی این خبر (قاشق غذاخوری): ▲
قاشق غذاخوری در آمریکا و برخی از نواحی کانادا، یک قاشق غذاخوری بزرگترین نوع از قاشق است که معمولاً برای خوردن از یک کاسه استفاده میشود. در انگلستان و بسیاری از کشورهای مشترکالمنافع، یک قاشق غذاخوری قاشق بزرگی است که معمولاً برای سرو غذا استفاده میشود. در کشورهایی که در آن این قاشق برای سرو غذا بکار میرود، نزدیکترین قاشق به آن قاشق دسرخوری یا قاشق سوپخوری است که هر دو معادل 10 میلیلیتر گنجایش دارند.
(واژه قاشق غذاخوری از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
اخبار مربوط به (گوجه فرنگی) را دنبال کنید:
افزایش بهرهوری با مشارکت نخبگان و دانشگاهیان
کشف بیش از 100 کیلو تریاک جاسازی شده در بار خیار
قیمت انواع سبزیجات برگی و غیر برگی اعلام شد
واژه شناسی این خبر (گوجه فرنگی): ▲
گوجه فرنگی یا بادنجان رومی (نام علمی: Solanum lycopersicum) یکی از سبزیجات و با میوهای سرخرنگ و خوشبو و آبدار است. این گیاه بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است که طی دورهٔ استعماری اسپانیا به سایر نقاط جهان منتقل شد. انواع مختلف این گیاه امروزه در سراسر جهان پرورش داده میشود.
البته «گوجه فرنگی» از نظر علم باغبانی و نداشتن هسته در دسته سبزیجات محسوب میشود. گوجه فرنگی دارای خواص و مزایای بسیار مناسبی برای بدن میباشد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است، همچنین استفاده از گوجه کمک شایانی به درمان برخی بیماریها میکند.
(واژه گوجه فرنگی از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)