دستور پخت 2 غذای خوشمزه و لذیذ با قارچ
به نقل از خبرگزاری ایلنا1399/9/12کد خبر 139995541715
(تصویر شماره 1)
قارچ را می توان هم به صورت پخته و هم خام مصرف کرد. قارچ به دلیل سریع پخته شدنش در زمان هایی که فرصت کافی برای آشپزی ندارید، می تواند بهترین گزینه برای تهیه یک غذای لذیذ و خوشمزه باشد.
(تصویر شماره 2)
قارچ را می توان هم به صورت پخته و هم خام مصرف کرد. قارچ به دلیل سریع پخته شدنش در زمان هایی که فرصت کافی برای آشپزی ندارید، می تواند بهترین گزینه برای تهیه یک غذای لذیذ و خوشمزه باشد.
به گزارش ایلنا، آیا می دانید چگونه قارچ خوش مزه درست کنید ؟ بیرون آوردن این ماده شگفت انگیز که از زمین می روید، می تواند دشوار باشد . با این حال، آنقدرها که به نظر می رسد دشوار نیست وقتی نوبت به پخت غذا با قارچ می رسد، زمان بندی برای آن ها ضروری است. بنابراین مهم است وقتی آن ها را می پزید ( به خصوص در ماهی تابه ) به آن نگاه کنید هرگز برای یادگیری تکنیک های آشپزی جدید برای درست کردن غذاهای جدید خیلی دیر نشده است.
به خاطر داشته باشید تنوع یکی دیگر از رازهای درست کردن غذاهای خوش مزه است. دو دستورالعملی که در این بخش می خوانید کمک خواهد کرد که از بافت نرم و طعم ویژه و آبدار قارچ لذت ببرید.
علاوه بر این قارچ ها منبع عالی از مواد معدنی ( سلنیوم، روی، سدیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر ) است که تقریبا با همه غذاها از پیتزا گرفته تا پاستا، طعم خوبی می دهد. همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها ، ضد کم خونی ، ادرار آورهستند ،دستور العمل های خوش مزه زیر بسیار سریع و آسان هستند. فقط 20 دقیقه طول می کشد تا بپزید. امتحان کنید !
(تصویر شماره 4)
دستور آشپزی خوش مزه با قارچ در مدت زمان کوتاه و با زحمت کم
قارچ شکم پر
غذاهایی که در فر طبخ می شوند مزایایی دارند که افراد کمی به آن فکر می کنند:این روش پخت همه مواد غذایی را در داخل غذا نگه می دارد. بنابراین، غذا می تواند طعم یکنواختی داشته باشد. نکته شگفت آور در مورد این دستور پخت غذای خوش مزه این است که همه آن ها شامل ادویه جات و مواد دیگر هستند که طعم قارچ را برجسته تر می کنند. پخت این دستورالعمل چندان طول نمی کشد. پس فرقی نمی کند آیا عاشق آشپزی هستید یا نه، باید آن ها را امتحان کنید.
مواد لازم
طرز تهیه
به کاسه ای برای مخلوط کردن مواد نیاز دارید ، پنیر رنده شده، سیر، جعفری ، نان خرد شده و روغن را اضافه کنید.
به دقت ساقه قارچ را بکنید و آن ها را باز کنید تا بتوانید آن ها را با ترکیبی که درست کرده اید ، پر کنید.
آن ها را روی سینی در برابر حرارت با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید
زمانی که این مدت سپری شد ، بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق بماند
غذا را سرو کنید و از آن لذت ببرید.
(تصویر شماره 5)
قارچ شکم پر خوشمزه و لذیذ
قارچ های اندلسی
این دستور از سویل، اسپانیا سرچشمه می گیرد، اگر غذای اسپانیایی دوست دارید، فراموش نکنید این غذا را بپزید. طبخ آن نیز بسیار ساده است ، زیرا تنها چند ماده مغذی ارزان قیمت دارد. از این گام های ساده برای پختن این غذای لذیذ پیروی کنید.
مواد لازم
دستورالعمل
با دسته هاون سیر، بادام و جعفری را به طور کامل آسیاب کنید.
پیاز را با نمک و روغن زیتون در ماهی تابه سرخ کنید تا طلائی شوند.
سپس قارچ ها را به ماهی تابه اضافه کرده و آن را 2 دقیقه سرخ کنید. درست قبل از این که آن را از روی حرارت بردارید، فلفل را به آن ها اضافه و اجازه دهید با مواد دیگر سرخ شوند.
سرکه را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید بپزد.
زمانی که می ببینید سرکه در حال خشک شدن است، محتویات داخل هاون را اضافه کنید اجازه دهید غذاها 10 دقیقه بپزد.
منبع:نمناک
قارچ را می توان هم به صورت پخته و هم خام مصرف کرد. قارچ به دلیل سریع پخته شدنش در زمان هایی که فرصت کافی برای آشپزی ندارید، می تواند بهترین گزینه برای تهیه یک غذای لذیذ و خوشمزه باشد.
به گزارش ایلنا، آیا می دانید چگونه قارچ خوش مزه درست کنید ؟ بیرون آوردن این ماده شگفت انگیز که از زمین می روید، می تواند دشوار باشد . با این حال، آنقدرها که به نظر می رسد دشوار نیست وقتی نوبت به پخت غذا با قارچ می رسد، زمان بندی برای آن ها ضروری است. بنابراین مهم است وقتی آن ها را می پزید ( به خصوص در ماهی تابه ) به آن نگاه کنید هرگز برای یادگیری تکنیک های آشپزی جدید برای درست کردن غذاهای جدید خیلی دیر نشده است.
به خاطر داشته باشید تنوع یکی دیگر از رازهای درست کردن غذاهای خوش مزه است. دو دستورالعملی که در این بخش می خوانید کمک خواهد کرد که از بافت نرم و طعم ویژه و آبدار قارچ لذت ببرید.
علاوه بر این قارچ ها منبع عالی از مواد معدنی ( سلنیوم، روی، سدیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر ) است که تقریبا با همه غذاها از پیتزا گرفته تا پاستا، طعم خوبی می دهد. همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها ، ضد کم خونی ، ادرار آورهستند ،دستور العمل های خوش مزه زیر بسیار سریع و آسان هستند. فقط 20 دقیقه طول می کشد تا بپزید. امتحان کنید !
(تصویر شماره 4)
دستور آشپزی خوش مزه با قارچ در مدت زمان کوتاه و با زحمت کم
قارچ شکم پر
غذاهایی که در فر طبخ می شوند مزایایی دارند که افراد کمی به آن فکر می کنند:این روش پخت همه مواد غذایی را در داخل غذا نگه می دارد. بنابراین، غذا می تواند طعم یکنواختی داشته باشد. نکته شگفت آور در مورد این دستور پخت غذای خوش مزه این است که همه آن ها شامل ادویه جات و مواد دیگر هستند که طعم قارچ را برجسته تر می کنند. پخت این دستورالعمل چندان طول نمی کشد. پس فرقی نمی کند آیا عاشق آشپزی هستید یا نه، باید آن ها را امتحان کنید.
مواد لازم
1 قاشق سوپ خوری نمک ( 25 گرم )
15 عدد قارچ ( 115 گرم )
2 فنجان نان خرد شده ( 200 گرم )
2 فنجان پنیر رنده شده
1 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده ( 25 گرم )
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( 60 میلی لیتر )
4 حبه سیر خردشده ( 35 گرم )
طرز تهیه
به کاسه ای برای مخلوط کردن مواد نیاز دارید ، پنیر رنده شده، سیر، جعفری ، نان خرد شده و روغن را اضافه کنید.
به دقت ساقه قارچ را بکنید و آن ها را باز کنید تا بتوانید آن ها را با ترکیبی که درست کرده اید ، پر کنید.
آن ها را روی سینی در برابر حرارت با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید
زمانی که این مدت سپری شد ، بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق بماند
غذا را سرو کنید و از آن لذت ببرید.
(تصویر شماره 5)
قارچ شکم پر خوشمزه و لذیذ
قارچ های اندلسی
این دستور از سویل، اسپانیا سرچشمه می گیرد، اگر غذای اسپانیایی دوست دارید، فراموش نکنید این غذا را بپزید. طبخ آن نیز بسیار ساده است ، زیرا تنها چند ماده مغذی ارزان قیمت دارد. از این گام های ساده برای پختن این غذای لذیذ پیروی کنید.
مواد لازم
1 عدد پیاز ( 75 گرم )
1 قاشق سوپ خوری نمک ( 25 گرم )
5 فنجان قارچ ( 500 گرم )
1 / 2 فنجان بادام ( 50 گرم )
2 شاخه کوچک جعفری، خرد شده ( 10 گرم )
1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( 30 گرم )
2 سرکه ( 230 میلی لیتر )
چهار حبه سیر، خرد شده ( 40 گرم )
1 قاشق سوپ خوری فلفل قرمز خرد شده ( 25 گرم )
دستورالعمل
با دسته هاون سیر، بادام و جعفری را به طور کامل آسیاب کنید.
پیاز را با نمک و روغن زیتون در ماهی تابه سرخ کنید تا طلائی شوند.
سپس قارچ ها را به ماهی تابه اضافه کرده و آن را 2 دقیقه سرخ کنید. درست قبل از این که آن را از روی حرارت بردارید، فلفل را به آن ها اضافه و اجازه دهید با مواد دیگر سرخ شوند.
سرکه را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید بپزد.
زمانی که می ببینید سرکه در حال خشک شدن است، محتویات داخل هاون را اضافه کنید اجازه دهید غذاها 10 دقیقه بپزد.
منبع:نمناک
اخبار مربوط به (روغن زیتون) را دنبال کنید:
چربیسوزی مؤثر با این 5 ماده غذایی
حفظ سلامت قلب با این غذای سنتی
حفظ تحرک بدنی در ایام تعطیل با 30 دقیقه پیاده روی تند در طول روز
واژه شناسی این خبر (روغن زیتون): ▲
روغن زیتون از میوه درخت زیتون به دست میآید. این درخت نخستین بار در کرانههای دریای مدیترانه پرورش یافت. روغن زیتون را با فشردن میوه زیتون به دست میآورند که دارای مقدار زیادی چربی سیر نشده است.
(واژه روغن زیتون از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
- نگاهی به زمین لرزه ها در 4 استان در پنجشنبه 9 فروردین 1403
- نرخ تبادل دلار آمریکا و روپیه هند امروز 0.07 درصد افزایش را تجربه کرد - پنجشنبه 9 فروردین 1403
- تغییرات نرخ تبادلات دلار آمریکا با ارزهای مطرح قاره اروپا - 1403/01/09
- خط روند تغییرات ارزش جهانی دلار آمریکا به سمت سطح مقاومت بالا متمایل شد – پنجشنبه 9 فروردین 1403
- قیمت طلای 18 عیار امروز پنجشنبه 9 فروردین 1403، 0.254 درصد افزایش داشت