سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور منصوب شد
به نقل از خبرگزاری تسنیم1399/9/12کد خبر 13999572822
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتر سید امیرمحمد مرتضویان را به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی این دانشگاه منصوب کرد.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر علیرضا زالی، چهارشنبه، 12 آذرماه، طی حکمی دکتر سید امیرمحمد مرتضویان استاد دانشگاه را به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب کرد.
در متن این حکم آمده است:
«برادر گرامی جناب آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان
استاد محترم دانشگاه
سلام علیکم
با توجه به تخصص، شایستگی و سوابق اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب میشوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام کنید.
موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه، از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.»
گفتنی است مرتضویان دانش آموخته دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش تکنولوژی مواد غذایی از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی با مرتبه استادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و پیش از این، دکتر جلالالدین میرزای رزاز این سمت را بر عهده داشت.
اخبار مربوط به (صنایع غذایی) را دنبال کنید:
همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
100درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
جریمه 6 میلیاردی واحدهای متخلف اصفهان در سال 1403
واژه شناسی این خبر (صنایع غذایی): ▲
صنعت غذایی (به انگلیسی: Food industry) یک شبکه پیچیده و جهانی از مشاغل گوناگون است که بیشتر مواد غذایی مصرفی مردم جهان را تأمین میکند. عبارت «صنایع غذایی» مجموعهای از فعالیتهای صنعتی را شامل میشود که در تولید، پخش، تبدیل، تهیه، نگهداری، ترابری، صدور گواهینامه، فرآوری و بستهبندی مواد غذایی فعالیت دارند.
(واژه صنایع غذایی از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)