گوشت مرغ آزمایشگاهی مجوز گرفت
به نقل از خبرگزاری برنا1399/9/13کد خبر 139996170938
یک فرآورده گوشتی تولید شده در آزمایشگاه برای نخستین بار بوسیله مقامات ایمنی غذایی در سنگاپور مجوز گرفت و به این ترتیب راه برای فروش «جوجه کشتداده شده» گشوده شد.
به گزارش برنا؛ این فرآورده تولیدی شرکت آمریکای نوآور Eat Just گوشت مرغ ساخته شده از سلول های حیوانی و رشد داده شده در محیط کنترل شده است به هدف عرضه گوشت به شیوه ای پایدار و اخلاقی است.
این فرآورده بر خلاف جایگزین های گوشتی بر اساس مواد گیاهی که سایر شرکت ها عرضه می کنند، گوشت واقعی است.
جاش تتریک، یکی از دو بنیانگذار و مدیرعامل این شرکت می گوید: «مطمئنم که مجوز گرفتن گوشت کشت داده شده ما نخستین مورد از مجوزهای بعدی فراورده های مشابه در سنگاپور و سایر کشورهای جهان است.»
این شرکت قصد دارد که این فراورده را برای نخستین بار در رستوران ها در سنگاپور عرضه کند تا مشتریان را به طور مستقیم با آن آشنا کند.
با اینکه «گوشت های» بر اساس گیاهی در آمریکا رواج پیدا کرده اند، فراورده های گوشتی رشد داده در آزمایشگاه هنوز در مراحل اولیه تولید هستند و هنوز در آمریکا فروخته نشده اند.
تتریک می گوید سنگاپور نسبت به آمریکا در این زمینه جلوتر است، اما این شرکت با مقامات ناظر در آمریکا نیز در حال مذاکره است.
او پیش بینی می کند این نوع فراورده های گوشتی در آمریکا، اروپای غربی و سایر کشورها هم رواج پیدا کند.
این شکرت می گوید فراورده گوشتی اش «بی خطر، سالم و پایدارتر» است و در فرآیند تولید آن هیچ حیوانی کشته نمی شود. در عوض، مقدارهای اندکی سلول های حیوانی برداشت می شوند و اسیدهای آمینه، کربوهیدرات ها، مواد معدنی، چربی ها و ویتامین ها به آنها خورانده می شوند.
این شرکت می گوید 20 دور تولید این فراورده را در رآکتورهای زیستی 1200 لیتری اش انجام داده است تا بی خطر بودن این فرآورده را به ناظران بهداشتی نشان دهد. به گفته این شرکت آزمایش ها نشان داد که این فراورده همان معیارهای ایمنی گوشت مرغ معمولی را دارد و «محتوای میکروبی آن نسبت به گوشت مرغ معمولی بسیار کمتر و نسبت به آن بسیار پاک تر است.»
این شرکت می گوید این فرآورده با کارآمدی بیشتری نسبته به دامپروری رشد داده می شود، چرا که تنها بخش هایی از حیوان که خورده می شوند، تولید می شوند.
شرکت Eat Just می گوید به این علت بر روی گوشت مرغ متمرکز شده است که تقاضای آن نسبت به گوشت های دیگر در جهان رو به افزایش است.
بر اساس گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل، مصرف جهانی گوشت طیور که شامل مرغ هم می شود، از دهه 1960 تاکنون پنج برابر افزایش یافته است.
تولید گوشت مرغ نسبت به سایر گوشت های دیگر تاثیر زیست محیطی کمتری دارد و Eat Just می گوید فراورده هایش نسبت به تولید گوشت به روش معمول پایدارتر است.
اخبار مربوط به (گوشت مرغ) را دنبال کنید:
انجام بیش از 700 هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای همدان
قیمت گوشت مرغ 135 هزار تومان شد!
قیمت جدید گوشت و مرغ اعلام شد
واژه شناسی این خبر (گوشت مرغ): ▲
مرغ بهعنوان رایجترین گوشت ماکیان در جهان شناخته میشود. مرغ به روش کبابی، سوخاری، سرخ کردن، بخارپز و خورشتی آماده میشود. در تاریخ 13 تیر 1402 جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان چالوس از وقوع یک فقره قتل در بخش مرزن آباد چالوس خبرداد و گفت: «این حادثه بر اثر مشاجره بر سر قیمت گوشت مرغ میان مسافری که از شهر راین استان کرمان آمده بود و فروشنده رخ داد که منجر به قتل مرغ فروش شد.» وی همچنین افزود: «به علت شدت جراحات ضربه های چاقو، فروشنده مرغ در دم جان باخت و ضارب راینی که خریدار مرغ بود نیز در مرغ فروشی دستگیر شد.»
(واژه گوشت مرغ از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
- نگاهی به زمین لرزه ها در 4 استان در پنجشنبه 9 فروردین 1403
- نرخ تبادل دلار آمریکا و روپیه هند امروز 0.07 درصد افزایش را تجربه کرد - پنجشنبه 9 فروردین 1403
- تغییرات نرخ تبادلات دلار آمریکا با ارزهای مطرح قاره اروپا - 1403/01/09
- خط روند تغییرات ارزش جهانی دلار آمریکا به سمت سطح مقاومت بالا متمایل شد – پنجشنبه 9 فروردین 1403
- قیمت طلای 18 عیار امروز پنجشنبه 9 فروردین 1403، 0.254 درصد افزایش داشت