وضعیت تامین گوشت مرغ در هرمزگان چگونه است؟
به نقل از خبرگزاری فارس1399/9/15کد خبر 139996660119
(تصویر شماره 1)
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، باقرزاده صبح امروز در گفتوگویی رسانهای اظهار کرد: در 8 ماهه سالجاری 12.5 میلیون قطعه جوجه ریزی با تولید بیش از 25 هزار تن گوشت مرغ در صنعت مرغداری استان رخ داده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد یک درصدی برخوردار می باشد.
وی افزود: کاهش جوجهریزی نیمه اول مهرماه سالجاری ناشی از عدم تولید و عرضه جوجه یکروزه توسط کارخانجات جوجه کشی از یک طرف واختلالات به وجود آمده در سیستم بازارگاه نهاده های کشاورزی در خصوص تامین و تخصیص به موقع و متناسب با جوجه ریزی نهاده ها از طرف دیگر از علل عمده کاهش درصد رشد عملکرد نسبت به سال گذشته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان عنوان داشت: در حال حاضر بالغ بر 2 میلیون قطعه جوجه ازسن یک الی 40 روزه در واحدهای مرغداری استان در حال پرورش بوده که تا 40 روز آینده وارد چرخه کشتار خواهند شد.
به گفته وی، برنامه ریزی لازم جهت تولید گوشت مرغ موردنیاز ماههای پایانی سال انجام شده و با توجه به تخصیص سهمیه نهاده ها، نرخ مصوب تنظیم بازار گوشت مرغ در حال پیگیری است.
88055
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، باقرزاده صبح امروز در گفتوگویی رسانهای اظهار کرد: در 8 ماهه سالجاری 12.5 میلیون قطعه جوجه ریزی با تولید بیش از 25 هزار تن گوشت مرغ در صنعت مرغداری استان رخ داده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد یک درصدی برخوردار می باشد.
وی افزود: کاهش جوجهریزی نیمه اول مهرماه سالجاری ناشی از عدم تولید و عرضه جوجه یکروزه توسط کارخانجات جوجه کشی از یک طرف واختلالات به وجود آمده در سیستم بازارگاه نهاده های کشاورزی در خصوص تامین و تخصیص به موقع و متناسب با جوجه ریزی نهاده ها از طرف دیگر از علل عمده کاهش درصد رشد عملکرد نسبت به سال گذشته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان عنوان داشت: در حال حاضر بالغ بر 2 میلیون قطعه جوجه ازسن یک الی 40 روزه در واحدهای مرغداری استان در حال پرورش بوده که تا 40 روز آینده وارد چرخه کشتار خواهند شد.
به گفته وی، برنامه ریزی لازم جهت تولید گوشت مرغ موردنیاز ماههای پایانی سال انجام شده و با توجه به تخصیص سهمیه نهاده ها، نرخ مصوب تنظیم بازار گوشت مرغ در حال پیگیری است.
88055
واژه شناسی این خبر (گوشت مرغ): ▲
مرغ بهعنوان رایجترین گوشت ماکیان در جهان شناخته میشود. مرغ به روش کبابی، سوخاری، سرخ کردن، بخارپز و خورشتی آماده میشود. در تاریخ 13 تیر 1402 جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان چالوس از وقوع یک فقره قتل در بخش مرزن آباد چالوس خبرداد و گفت: «این حادثه بر اثر مشاجره بر سر قیمت گوشت مرغ میان مسافری که از شهر راین استان کرمان آمده بود و فروشنده رخ داد که منجر به قتل مرغ فروش شد.» وی همچنین افزود: «به علت شدت جراحات ضربه های چاقو، فروشنده مرغ در دم جان باخت و ضارب راینی که خریدار مرغ بود نیز در مرغ فروشی دستگیر شد.»
(واژه گوشت مرغ از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)