اجرای طرح درجه بندی نانوایان در زنجان
به نقل از خبرگزاری برنا1399/9/15کد خبر 13999677383
(تصویر شماره 1)
بعد از بررسی های لازم نسبت به درجه بندی واحد نانوایی اقدام می گردد که از مزایای این طرح واقعی سازی سهمیه های تخصیصی به واحدهای نانوایی می باشد.
(تصویر شماره 2)
بعد از بررسی های لازم نسبت به درجه بندی واحد نانوایی اقدام می گردد که از مزایای این طرح واقعی سازی سهمیه های تخصیصی به واحدهای نانوایی می باشد.
به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ طرح درجه بندی نانوایان در شهر زنجان آغاز شد.به گفته مهندس محمد ایزدی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در راستای تشویق ، ارتقاء کیفیت نان و رعایت موارد بهداشتی نسبت به اجرای طرح درجه بندی واحد نانوایی در مرحله اول شهر زنجان اقدام گردیده است. ایزدی افزود :این اداره کل با تشکیل اکیپی متشکل از دستگاه های ذیصلاح از قبیل سازمان صنعت،معدن و تجارت، دانشگاه علم پزشکی استان،اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان و اتحادیه نانوایان اقدام به بازرسی از مغازه های نانوایی می نمایند و بعد از بررسی های لازم نسبت به درجه بندی واحد نانوایی اقدام می گردد که از مزایای این طرح واقعی سازی سهمیه های تخصیصی به واحدهای نانوایی می باشد.
بعد از بررسی های لازم نسبت به درجه بندی واحد نانوایی اقدام می گردد که از مزایای این طرح واقعی سازی سهمیه های تخصیصی به واحدهای نانوایی می باشد.
به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ طرح درجه بندی نانوایان در شهر زنجان آغاز شد.به گفته مهندس محمد ایزدی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در راستای تشویق ، ارتقاء کیفیت نان و رعایت موارد بهداشتی نسبت به اجرای طرح درجه بندی واحد نانوایی در مرحله اول شهر زنجان اقدام گردیده است. ایزدی افزود :این اداره کل با تشکیل اکیپی متشکل از دستگاه های ذیصلاح از قبیل سازمان صنعت،معدن و تجارت، دانشگاه علم پزشکی استان،اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان و اتحادیه نانوایان اقدام به بازرسی از مغازه های نانوایی می نمایند و بعد از بررسی های لازم نسبت به درجه بندی واحد نانوایی اقدام می گردد که از مزایای این طرح واقعی سازی سهمیه های تخصیصی به واحدهای نانوایی می باشد.