بادمجان شکم پر، ترشیای خوشمزه و معروف
به نقل از خبرگزاری ایلنا1399/10/19کد خبر 1399a854216
(تصویر شماره 1)
ترشی بادمجان شکم پر، یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و معروف میباشد.
(تصویر شماره 2)
ترشی بادمجان شکم پر، یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و معروف میباشد.
به گزارش ایلنا، ترشی بادمجان شکم پر جدا از طعم عالی و دلچسبش، ظاهر و سبک متفاوتی نیز از دیگر ترشی های خانگی دارد.
ترکیب و میکس مواد میانی که باید در داخل بادمجان ها قرار گیرد، تفاوت این ترشی را نیز بیشتر کرده است. زمان تقریبی برای آماده شدن این ترشی عالی و پرطرفدار حدود 15 روز می باشد.
از دیگر انواع ترشی های خوشمزه و معروف می توان به ترشی بیبی کورن، ترشی خرما، ترشی پیاز، ترشی فلفل سبز فوری، ترشی سیر، ترشی فلفل دلمه ای، ترشی سبزیجات، ترشی سالادی، ترشی کدو و پیاز و… اشاره کرد.
مواد لازم:
بادمجان: 5 عدد سیر: 5 حبه سبزی (مرزه، ترخون خرد شده): 1 پیمانه سرکه: به میزان لازم نمک: 1 قاشق مرباخوری زردچوبه: 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بادمجان ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و با کمی آب و نمک بر روی حرارت ملایم بگذارید.
بعد از نیم ساعت و پختن آن ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود.
سپس از یک طرف وسط بادمجان ها را یک برش بزنید و بازش کنید.
در یک ظرف سبزی های خرد شده، سیر های خرد شده، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را مخلوط کنید.
شکم بادمجان ها را با سبزی و سیر پر کنید.
بادمجان ها را در یک ظرف بچینید و سرکه و نمک بر روی ان ها بریزید.
ظرف را در جای خنک بگذارید و بعد از پانزده الی بیست روز ترشی آماده است.
منبع:غذالند
ترشی بادمجان شکم پر، یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و معروف میباشد.
به گزارش ایلنا، ترشی بادمجان شکم پر جدا از طعم عالی و دلچسبش، ظاهر و سبک متفاوتی نیز از دیگر ترشی های خانگی دارد.
ترکیب و میکس مواد میانی که باید در داخل بادمجان ها قرار گیرد، تفاوت این ترشی را نیز بیشتر کرده است. زمان تقریبی برای آماده شدن این ترشی عالی و پرطرفدار حدود 15 روز می باشد.
از دیگر انواع ترشی های خوشمزه و معروف می توان به ترشی بیبی کورن، ترشی خرما، ترشی پیاز، ترشی فلفل سبز فوری، ترشی سیر، ترشی فلفل دلمه ای، ترشی سبزیجات، ترشی سالادی، ترشی کدو و پیاز و… اشاره کرد.
مواد لازم:
بادمجان: 5 عدد سیر: 5 حبه سبزی (مرزه، ترخون خرد شده): 1 پیمانه سرکه: به میزان لازم نمک: 1 قاشق مرباخوری زردچوبه: 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بادمجان ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و با کمی آب و نمک بر روی حرارت ملایم بگذارید.
بعد از نیم ساعت و پختن آن ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود.
سپس از یک طرف وسط بادمجان ها را یک برش بزنید و بازش کنید.
در یک ظرف سبزی های خرد شده، سیر های خرد شده، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را مخلوط کنید.
شکم بادمجان ها را با سبزی و سیر پر کنید.
بادمجان ها را در یک ظرف بچینید و سرکه و نمک بر روی ان ها بریزید.
ظرف را در جای خنک بگذارید و بعد از پانزده الی بیست روز ترشی آماده است.
منبع:غذالند
- 3 تکانه در 3 استان در سهشنبه 4 اردیبهشت
- پیشبینی افزایش قیمت نفت با تغییرات ارزش دلار در برابر ارزهای هند
- امروز سهشنبه 4 اردیبهشت 1403 تغییرات نرخ تبادلات دلار با یوان چین صعودی شد
- شاخص USDGBP امروز -0.86 درصد کاهش را تجربه کرد - سهشنبه 4 اردیبهشت 1403
- ارزش جهانی دلار با ارزش 106.137 واحد شروع به کار کرد و روند نزولی را در پیش گرفت (سهشنبه 4 اردیبهشت 1403)