نرخ هر کیلو مرغ 21 هزار تومان
به نقل از خبرگزاری پانا1399/11/3کد خبر 1399b1167924
تهران (پانا)-مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت که امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری 14 هزار و 500 تومان و مرغ گرم در خرده فروشی 21 هزار تومان است.
(تصویر شماره 1)
تهران (پانا)-مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت که امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری 14 هزار و 500 تومان و مرغ گرم در خرده فروشی 21 هزار تومان است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمد علی کمالی سروستانی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی از افزایش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری 14 هزار و 500 تومان و مرغ گرم در خرده فروشی 21 هزار تومان است.
وی متوسط قیمت هر قطعه جوجه یکروزه را 3 هزار و 750 تا 4 هزار و 100 تومان اعلام کرد و افزود: قیمت جوجه در هفته گذشته به بالاتر از نرخ مصوب رسید و همواره با افت و خیزهایی در بازار روبروست.
کمالی سروستانی ادامه داد: همه ساله قیمت جوجه در این ایام افزایش شدیدی داشت، اما امسال به علت شرایط کرونا و استقبال مرغداران این گونه نیست .
این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی بیان کرد: بنابر آمار در دی ماه مجوز صدور 125 میلیون قطعه جوجه ریزی صادر شد که 120 میلیون قطعه وارد واحدهای مرغداری شد.
وی قیمت مرغ در بازار را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به شرایط بیماری کرونا و تاکید وزارت بهداشت بر عدم تجمعات پیش بینی می شود که قیمت مرغ به دلیل کاهش مهمانی و دورهمی و نبود تقاضای چندان نوسان چشمگیری نداشته باشد .
مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ شب عید نداریم، گفت: با توجه به شرایط تولید و ازدیاد عرضه در برابر تقاضا نگران اُفت قیمت و زیان مرغداران هستیم. این مقام مسئول قیمت هر کیلو ذرت دانه ای داخلی در بازار آزاد را 3 هزار و 850 تا 3 هزار و 900 تومان، کنجاله سویا را 8 هزار و 500 تا 9 هزار تومان و دان آماده را 8 هزار و 500 تا 12 هزار تومان اعلام کرد.
به گفته وی، با استمرار نهاده با نرخ مصوب از طریق سامانه بازارگاه پیش بینی می شود که نوسان چندانی در بازار مرغ رخ ندهد.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: گرچه بخشی از مشکلات مرغداران با تامین نهاده از طریق سامانه بازارگاه مرتفع شده است، اما ایراداتی است که نشات گرفته از بانک کشاورزی به عنوان عامل تهیه و مدیریت سامانه به لحاظ فنی و تکنیکی وجود دارد که متاسفانه خوب عمل نکرده است که با رفع مسائل بانکی و تزریق مرتب نهاده، مشکلی در بازار نخواهیم داشت.
این قعال اقتصادی درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: با توجه به میزان جوجه ریزی، نگران مازاد تولید ایام پایانی سال در برابر تقاضا هستیم.
کمالی سروستانی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی فراتر از نیاز بازار است، گفت: جوجه ریزی واحد های مرغداری مازاد بر نیاز کشور است و همواره نگرانی هایی مبنی بر ازدیاد عرضه بیش از تقاضا وجود دارد که مرغداران همانند ابتدای امسال دچار خسران شوند. وی با بیان اینکه سامانه بازارگاه 4 کیلو نهاده به ازای هر قطعه مرغ در اختیار مرغدار می گذارد، گفت: با وجود آنکه تامین نهاده از طریق سامانه جوابگوی تنها 40 روز نیاز مرغدار است، بنابراین این میزان جوابگوی تولید مرغ سایز است که کشتارگاه رغبتی به خرید آن ندارد و مرغدار هم چاره ای جز نگهداری مرغ خود برای مدت زمان طولانی در سالن ندارد. کمالی سروستانی قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده حدود 16 هزار تومان و مرغ گرم 20 هزار و 400 تا 20 هزار و 500 تومان اعلام کرد. وی از انحصار در واردات نهاده های دامی خبر داد و گفت: واردات ذرت و کنجاله سویا توسط 10 تا 12 نفر صورت می گیرد که با این وجود این افراد بازار را در دست خود گرفته اند، هر چند پشتیبانی امور دام نقش پررنگی در واردات دارد که این امر به تنظیم بازار کمک می کند. این مقام مسئول با بیان اینکه واردات نهاده با ارز دولتی فساد انگیز است، گفت: با وجود اختلاف ارز دولتی با آزاد، زمینه برای فساد مهیاست، به همین خاطر دولت با آزاد سازی نرخ ارز و تزریق یارانه به مصرف کننده باید جلوی این فساد را بگیرد، البته نباید شرایط به گونه ای باشد که هزینه های تولید برای تولیدکننده افزایش چشمگیری داشته باشد. مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: اگر روند توزیع نهاده دامی مناسب باشد به علت کاهش قدرت خرید خانوار، نوسانی در بازار نخواهیم داشت. کمالی سروستانی در پایان درباره آینده جوجه ریزی در شب عید گفت: با توجه به تامین نهاده با نرخ مصوب و انگیزه مرغداران به جوجه ریزی، پیش بینی می شود که 120 میلیون قطعه مورد نیاز برای ایام پایانی سال جوجه ریزی شود.
تهران (پانا)-مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت که امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری 14 هزار و 500 تومان و مرغ گرم در خرده فروشی 21 هزار تومان است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمد علی کمالی سروستانی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی از افزایش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری 14 هزار و 500 تومان و مرغ گرم در خرده فروشی 21 هزار تومان است.
وی متوسط قیمت هر قطعه جوجه یکروزه را 3 هزار و 750 تا 4 هزار و 100 تومان اعلام کرد و افزود: قیمت جوجه در هفته گذشته به بالاتر از نرخ مصوب رسید و همواره با افت و خیزهایی در بازار روبروست.
کمالی سروستانی ادامه داد: همه ساله قیمت جوجه در این ایام افزایش شدیدی داشت، اما امسال به علت شرایط کرونا و استقبال مرغداران این گونه نیست .
این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی بیان کرد: بنابر آمار در دی ماه مجوز صدور 125 میلیون قطعه جوجه ریزی صادر شد که 120 میلیون قطعه وارد واحدهای مرغداری شد.
وی قیمت مرغ در بازار را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به شرایط بیماری کرونا و تاکید وزارت بهداشت بر عدم تجمعات پیش بینی می شود که قیمت مرغ به دلیل کاهش مهمانی و دورهمی و نبود تقاضای چندان نوسان چشمگیری نداشته باشد .
مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ شب عید نداریم، گفت: با توجه به شرایط تولید و ازدیاد عرضه در برابر تقاضا نگران اُفت قیمت و زیان مرغداران هستیم. این مقام مسئول قیمت هر کیلو ذرت دانه ای داخلی در بازار آزاد را 3 هزار و 850 تا 3 هزار و 900 تومان، کنجاله سویا را 8 هزار و 500 تا 9 هزار تومان و دان آماده را 8 هزار و 500 تا 12 هزار تومان اعلام کرد.
به گفته وی، با استمرار نهاده با نرخ مصوب از طریق سامانه بازارگاه پیش بینی می شود که نوسان چندانی در بازار مرغ رخ ندهد.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: گرچه بخشی از مشکلات مرغداران با تامین نهاده از طریق سامانه بازارگاه مرتفع شده است، اما ایراداتی است که نشات گرفته از بانک کشاورزی به عنوان عامل تهیه و مدیریت سامانه به لحاظ فنی و تکنیکی وجود دارد که متاسفانه خوب عمل نکرده است که با رفع مسائل بانکی و تزریق مرتب نهاده، مشکلی در بازار نخواهیم داشت.
این قعال اقتصادی درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: با توجه به میزان جوجه ریزی، نگران مازاد تولید ایام پایانی سال در برابر تقاضا هستیم.
کمالی سروستانی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی فراتر از نیاز بازار است، گفت: جوجه ریزی واحد های مرغداری مازاد بر نیاز کشور است و همواره نگرانی هایی مبنی بر ازدیاد عرضه بیش از تقاضا وجود دارد که مرغداران همانند ابتدای امسال دچار خسران شوند. وی با بیان اینکه سامانه بازارگاه 4 کیلو نهاده به ازای هر قطعه مرغ در اختیار مرغدار می گذارد، گفت: با وجود آنکه تامین نهاده از طریق سامانه جوابگوی تنها 40 روز نیاز مرغدار است، بنابراین این میزان جوابگوی تولید مرغ سایز است که کشتارگاه رغبتی به خرید آن ندارد و مرغدار هم چاره ای جز نگهداری مرغ خود برای مدت زمان طولانی در سالن ندارد. کمالی سروستانی قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده حدود 16 هزار تومان و مرغ گرم 20 هزار و 400 تا 20 هزار و 500 تومان اعلام کرد. وی از انحصار در واردات نهاده های دامی خبر داد و گفت: واردات ذرت و کنجاله سویا توسط 10 تا 12 نفر صورت می گیرد که با این وجود این افراد بازار را در دست خود گرفته اند، هر چند پشتیبانی امور دام نقش پررنگی در واردات دارد که این امر به تنظیم بازار کمک می کند. این مقام مسئول با بیان اینکه واردات نهاده با ارز دولتی فساد انگیز است، گفت: با وجود اختلاف ارز دولتی با آزاد، زمینه برای فساد مهیاست، به همین خاطر دولت با آزاد سازی نرخ ارز و تزریق یارانه به مصرف کننده باید جلوی این فساد را بگیرد، البته نباید شرایط به گونه ای باشد که هزینه های تولید برای تولیدکننده افزایش چشمگیری داشته باشد. مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: اگر روند توزیع نهاده دامی مناسب باشد به علت کاهش قدرت خرید خانوار، نوسانی در بازار نخواهیم داشت. کمالی سروستانی در پایان درباره آینده جوجه ریزی در شب عید گفت: با توجه به تامین نهاده با نرخ مصوب و انگیزه مرغداران به جوجه ریزی، پیش بینی می شود که 120 میلیون قطعه مورد نیاز برای ایام پایانی سال جوجه ریزی شود.