همراه غذا پیاز بخوریم یا نه؟
به نقل از خبرگزاری برنا1399/12/4کد خبر 1399c1811121
(تصویر شماره 1)
ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کرده و باعث باز شدن شریانهای کوچک و نایژه میشود و به همین دلیل به آنهایی که دچار سرماخوردگی میشوند مصرف پیاز به صورت خام یا در کنار غذا توصیه میشود.
(تصویر شماره 2)
ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کرده و باعث باز شدن شریانهای کوچک و نایژه میشود و به همین دلیل به آنهایی که دچار سرماخوردگی میشوند مصرف پیاز به صورت خام یا در کنار غذا توصیه میشود.
به گزارش برنا؛ پیاز اثرات درمانی زیادی مانند پیشگیری از سرطان، کنترل قند خون و نقش آنتی بیوتیکی قوی ای دارد.
پیاز از دیرباز در غذای ایرانیان چه به صورت سرخ کرده و چه به صورت خام وجود داشته و گفته می شود که از حدود 6 هزار سال پیش تاکنون به عنوان یک داروی سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است.
پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی است و قادر به متوقف کردن روند تغییر شکل سلول ها است به همین دلیل گفته می شود که این نوع ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان سینه را تا حد زیادی کاهش می دهد و کسانی که با غذای خود کمی پیاز خام می خورند کمتر به سرطان مبتلا می شوند.
همچنین ماده ای به نام پروپیل سولفات در پیاز وجود دارد که از ابتلا به سرطان معده و روده جلوگیری می کند اما نباید فراموش کرد که پیاز خام تأثیر بیشتری نسبت به پیاز پخته شده بر سلامت بدن دارد.
در تنظیم قند خون نیز بسیار مۆثر است. در پیاز ترکیباتی مانند یک نوع انسولین گیاهی وجود دارد که قند خون را تنظیم می کند. ولی نباید فراموش کرد که افرادی که دچار قند خون می شوند نباید بیش از حد پیاز مصرف کنند.
شاید جای سئوال باشد که چرا در کنار کباب یا غذاهای بین راهی پیاز خورده می شود اما جالب اینجاست که این ماده غذایی یک آنتی بیوتیک بسیار قوی بوده و در از بین بردن میکروب های مختلف نقش مۆثری دارد به همین جهت معمولاً در کنار غذاهای گوشتی و پرچرب و مهمان خانه های بین راهی توصیه می شود تا حتماً پیاز در کنار غذا به صورت خام خورده شود.
ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کرده و باعث باز شدن شریانهای کوچک و نایژه میشود و به همین دلیل به آنهایی که دچار سرماخوردگی میشوند مصرف پیاز به صورت خام یا در کنار غذا توصیه میشود.
به گزارش برنا؛ پیاز اثرات درمانی زیادی مانند پیشگیری از سرطان، کنترل قند خون و نقش آنتی بیوتیکی قوی ای دارد.
پیاز از دیرباز در غذای ایرانیان چه به صورت سرخ کرده و چه به صورت خام وجود داشته و گفته می شود که از حدود 6 هزار سال پیش تاکنون به عنوان یک داروی سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است.
پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی است و قادر به متوقف کردن روند تغییر شکل سلول ها است به همین دلیل گفته می شود که این نوع ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان سینه را تا حد زیادی کاهش می دهد و کسانی که با غذای خود کمی پیاز خام می خورند کمتر به سرطان مبتلا می شوند.
همچنین ماده ای به نام پروپیل سولفات در پیاز وجود دارد که از ابتلا به سرطان معده و روده جلوگیری می کند اما نباید فراموش کرد که پیاز خام تأثیر بیشتری نسبت به پیاز پخته شده بر سلامت بدن دارد.
در تنظیم قند خون نیز بسیار مۆثر است. در پیاز ترکیباتی مانند یک نوع انسولین گیاهی وجود دارد که قند خون را تنظیم می کند. ولی نباید فراموش کرد که افرادی که دچار قند خون می شوند نباید بیش از حد پیاز مصرف کنند.
شاید جای سئوال باشد که چرا در کنار کباب یا غذاهای بین راهی پیاز خورده می شود اما جالب اینجاست که این ماده غذایی یک آنتی بیوتیک بسیار قوی بوده و در از بین بردن میکروب های مختلف نقش مۆثری دارد به همین جهت معمولاً در کنار غذاهای گوشتی و پرچرب و مهمان خانه های بین راهی توصیه می شود تا حتماً پیاز در کنار غذا به صورت خام خورده شود.
- قیمت طلای 18 عیار امروز جمعه 10 فروردین 1403، 1.090 درصد افزایش داشت
- نگاهی به زمین لرزه ها در 4 استان در پنجشنبه 9 فروردین 1403
- نرخ تبادل دلار آمریکا و روپیه هند امروز 0.07 درصد افزایش را تجربه کرد - پنجشنبه 9 فروردین 1403
- تغییرات نرخ تبادلات دلار آمریکا با ارزهای مطرح قاره اروپا - 1403/01/09
- خط روند تغییرات ارزش جهانی دلار آمریکا به سمت سطح مقاومت بالا متمایل شد – پنجشنبه 9 فروردین 1403