توسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– بهمن 1399
به نقل از درگاه ملی آمار1399/12/10کد خبر 1399c3818611
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنهاا قلام "مرغ ماشینی" با 9.6 درصد،"کنسرو ماهی تن" با 4.2 درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با 3.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
(تصویر شماره 1)
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– بهمن 1399
تاریخ انتشار: 09/12/1399
در بهمن ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 6.2 درصد و "رشته آش" با 5.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 9.6 درصد،"کنسرو ماهی تن" با 4.2 درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با 3.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با 12.4 درصد، "روغن مایع" با 6.6 درصد و "پنیر ایرانی پاستوریزه" با 5.3 درصد بوده است.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "موز" با 33.0 درصد، "هندوانه" با 20.3 درصد و "پرتقال" با 12.1 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
سبزيجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به " خیار " با 47.4 درصد، "بادمجان" با 37.6 درصد و "کدو سبز" با 31.7 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "گوجه فرنگی" با 14.5 درصد و"پیاز" با 8.6 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "قند" با 19.2 درصد و "شکر" با 18.7 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– بهمن 1399
تاریخ انتشار: 09/12/1399
در بهمن ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 6.2 درصد و "رشته آش" با 5.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 9.6 درصد،"کنسرو ماهی تن" با 4.2 درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با 3.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با 12.4 درصد، "روغن مایع" با 6.6 درصد و "پنیر ایرانی پاستوریزه" با 5.3 درصد بوده است.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "موز" با 33.0 درصد، "هندوانه" با 20.3 درصد و "پرتقال" با 12.1 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
سبزيجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به " خیار " با 47.4 درصد، "بادمجان" با 37.6 درصد و "کدو سبز" با 31.7 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "گوجه فرنگی" با 14.5 درصد و"پیاز" با 8.6 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "قند" با 19.2 درصد و "شکر" با 18.7 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنهاا قلام "مرغ ماشینی" با 9.6 درصد،"کنسرو ماهی تن" با 4.2 درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با 3.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– بهمن 1399
تاریخ انتشار: 09/12/1399
در بهمن ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 6.2 درصد و "رشته آش" با 5.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 9.6 درصد،"کنسرو ماهی تن" با 4.2 درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با 3.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با 12.4 درصد، "روغن مایع" با 6.6 درصد و "پنیر ایرانی پاستوریزه" با 5.3 درصد بوده است.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "موز" با 33.0 درصد، "هندوانه" با 20.3 درصد و "پرتقال" با 12.1 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
سبزيجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به " خیار " با 47.4 درصد، "بادمجان" با 37.6 درصد و "کدو سبز" با 31.7 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "گوجه فرنگی" با 14.5 درصد و"پیاز" با 8.6 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "قند" با 19.2 درصد و "شکر" با 18.7 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– بهمن 1399
تاریخ انتشار: 09/12/1399
در بهمن ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 6.2 درصد و "رشته آش" با 5.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 9.6 درصد،"کنسرو ماهی تن" با 4.2 درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با 3.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با 12.4 درصد، "روغن مایع" با 6.6 درصد و "پنیر ایرانی پاستوریزه" با 5.3 درصد بوده است.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "موز" با 33.0 درصد، "هندوانه" با 20.3 درصد و "پرتقال" با 12.1 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
سبزيجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به " خیار " با 47.4 درصد، "بادمجان" با 37.6 درصد و "کدو سبز" با 31.7 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "گوجه فرنگی" با 14.5 درصد و"پیاز" با 8.6 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "قند" با 19.2 درصد و "شکر" با 18.7 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.
اخبار مربوط به (گوشت قرمز) را دنبال کنید:
روند باثبات تامین و عرضه کالاهای اساسی شب عید ادامه دارد
شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» منشور راهبردی و تحولآفرین کشاورزی است
ذخایر کالاهای اساسی به وضعیت مازاد رسید
واژه شناسی این خبر (گوشت قرمز): ▲
گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت چهارپایان مانند گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت شتر، گوشت خوک، گوشت فک، گوشت شیر دریایی، گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی و مانند اینها گفته میشود که سرشار از پروتئینها و چربیها میباشد.
(واژه گوشت قرمز از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)