متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– اسفند 1399
به نقل از درگاه ملی آمار1400/1/21کد خبر 140016394728
از 53 قلم خوراکی منتخب، تعداد 39 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطهای کل کشور (48.7 درصد) داشتهاند.
(تصویر شماره 1)
در اسفند ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 5.4 درصد و "رشته آش" با 2.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 12.1 درصد،"گوشت گوسفند" با 5.5 درصد و"ماهی قزل آلا" با 5.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با 7.9 درصد، "روغن نباتی جامد" با 4.2 درصد و "شیر پاستوریزه" با 2.3 درصد بوده است. همچنین در این گروه "تخم مرغ" 4.6 درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "هندوانه" با 42.0 درصد، "انار" با 14.1 درصد و "لیمو ترش" با 13.2 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
سبزيجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به " نخود " با 3.8 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "گوجه فرنگی" با 24.3 درصد، "خیار" با 14.3 درصد و"پیاز" با 13.8 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "شکر" با 7.9 درصد و "قند" با 7.5 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
از 53 قلم خوراکی منتخب، تعداد 39 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای کل کشور (48.7 درصد) داشته اند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر به فایل پیوست مراجعه نمایید.
از 53 قلم خوراکی منتخب، تعداد 39 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطهای کل کشور (48.7 درصد) داشتهاند.
در اسفند ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 5.4 درصد و "رشته آش" با 2.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 12.1 درصد،"گوشت گوسفند" با 5.5 درصد و"ماهی قزل آلا" با 5.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با 7.9 درصد، "روغن نباتی جامد" با 4.2 درصد و "شیر پاستوریزه" با 2.3 درصد بوده است. همچنین در این گروه "تخم مرغ" 4.6 درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "هندوانه" با 42.0 درصد، "انار" با 14.1 درصد و "لیمو ترش" با 13.2 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
سبزيجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به " نخود " با 3.8 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "گوجه فرنگی" با 24.3 درصد، "خیار" با 14.3 درصد و"پیاز" با 13.8 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "شکر" با 7.9 درصد و "قند" با 7.5 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
از 53 قلم خوراکی منتخب، تعداد 39 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای کل کشور (48.7 درصد) داشته اند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر به فایل پیوست مراجعه نمایید.
- قیمت طلای 18 عیار امروز پنجشنبه 9 فروردین 1403، 0.254 درصد افزایش داشت
- قیمت سکه گرمی امروز پنجشنبه 9 فروردین 1403، 1.429 درصد افزایش داشت
- قیمت یورو (مرکز مبادلات ارزی) امروز پنجشنبه 9 فروردین 1403، 0.069 درصد کاهش داشت
- شاخص USDINR امروز -0.01 درصد کاهش را تجربه کرد - چهارشنبه 8 فروردین 1403
- امروز چهارشنبه 8 فروردین 1403 تغییرات نرخ تبادلات دلار با پوند بدون تغییر ماند