پیام رسان بله

به نقل از خبرگزاری فارس1399/4/2138کد خبر 13994768203 دقیقه برای مطالعه

معاون عمرانی استاندار خوزستان در آیینه حرف درمانی


علی لاریزاده؛ تعداد شهرهای استان خوزستان در حالی رو به افزایش است و به عدد 78 رسیده که قریب به اتفاق آنها فاقد شاخص‌های اولیه شهرسازی هستند.


بسیاری از شهرداری‌ها به علت حواشی مربوط به شوراها در بلاتکلیفی به‌سر میبرند و یا آنکه بدون هیچ برنامه و پروژه‌ خاصی، دچار روزمرگی شده‌اند که ضعف مدیریت جامع و نظارت لازم بر شهرداری‌ها توسط استانداری خوزستان کاملا محسوس است.


معاونعمرانی استاندار خوزستان اگر چه درخصوص مدیریت شهری هر از چندگاهی در رسانه‌ها به حرف‌هایی می‌زند و از این و آن انتقاد می‌کند که در بخش قابل توجهی از مسائل و معضلات استان خودش مخاطب بایدهای ذکر شده است.


شهر کوت عبدالله را شاید بتوان برای نمونه مورد کنکاش قرار داد که شورای آن برای مدتها بلاتکلیف بود و در نهایت در  واپسین روزهای سال 98 منحل شد و از آن روز تاکنون غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و معاونت عمرانی از انتخاب شهردار جدید عاجز بوده‌اند در حالی که مردم این شهر فارغ‌ از جنجال‌های سیاسی انتخاب شهردار، با فقدان حداقل خدمات شهری مواجه هستند.


در زمینه مدیریت شهری، اکتفا به بیان بایدها و نبایدها در سخنرانی‌ها ساده‌ترین کار ممکن به شمار می‌رود و ناظران معتقدند با توجه به کاهش بودجه شهرداری‌ها و حواشی مربوط به آنها، متولیان معاونت عمرانی و امور شهری باید خود پاسخگوی وظایف بر زمین مانده خود باشند.


در قبال وضعیت نامطلوب سکانداری شهرداری‌ها و تجهیز آنها و از جمله در کوت عبدالله، بستان، شادگان، مسجد سلیمان، حمیدیه و سایر شهرها، نظارت حلقه مفقوده همه این حواشی و اتفاقات ناگوار محسوب می‌شود.


در کلانشهر اهواز نیز مردم از معاون عمرانی استانداری خوزستان به جای حرف درمانی و توپ را به زمین دیگران انداختن،خواهان انجام وظایف محوله به‌ویژه جهت تقویت ناوگان حمل‌ونقل شهری هستند.


شهر اهواز درحالی امروز حدود 150 اتوبوس فعال دارد که بسیاری از آنها دچار فرسودگی شده‌اند و در مقایسه با سایر کلانشهرها، به چند برابر این تعداد نیازمند می‌باشد و تبعات چشم‌گیری بر اقتصاد خانوارها و ترافیک شهری داشته است.


همچنین بسیاری از چالش‌های شهر به هماهنگی بین بخشی و تعامل دستگاه‌های مختلف توسط فرمانداری و معاونت عمرانی استانداری نیاز دارد و ضرورت دارد تا این نهادهای بالادستی درخصوص نقش خود در موضوعاتی همچون حل و فصل قرارداد مترو، اجرای قانون بازآفرینی، معضل حفاری‌‌ معابر آسفالت‌شده، وانت‌بارهای میوه‌فروشی، مدیریت پسماند بیمارستانی و شهری، زمین‌خواری، اجرای کمربند سبز، ساماندهی بازار کیان، سند دار کردن و بهسازی مناطق محروم اهواز و سایر معضلات شهری پاسخگو باشند.


در موضوع تجهیز آتش‌نشانی اهواز نیز اگر چه بارها هشدار داده شده اما به نظر می‌رسد همچنان مسوولان استانی منتظر بروز یک فاجعه برای چاره‌اندیشی در این خصوص هستند و این در حالی است که حوادث کوت عبدالله هم بر عهده آتش‌نشانی اهواز می‌باشد.


بنا بر آمارها، از 56 دستگاه فعال آتش‌نشانی اهواز حدود نیمی از آنها نیاز به تعمیر دارند که باید به چرخه فعالیت بازگردند؛ همچنین با توجه به وسعت و جمعیت اهواز، آتش‌نشانی باید 800 نفر نیرو در اختیار داشته باشد اما تعداد نیروهای فعلی آن 360 نفر است، همچنین سازمان نیاز به 430 دست لباس آتش‌نشانی است که در ‌حال حاضر 35 دست لباس آتش‌نشانی در اختیار دارد.


رییس سازمان آتش‌نشانی اهواز در این باره خواستار توجه مسوولان استانی شده و با اشاره به لزوم تجهیز بیمارستان‌ها و اماکن اهواز به سیستم ایمنی حریق، می‌گوید: "آتش‌نشانی فاقد نردبان آتش‌نشانی، امکانات و خودروهای کافی بوده و تامین هزینه آنها نیازمند توجه مسوولان استانی است."


در سایر شهرهای استان خوزستان نیز امکانات شهری و تجهیزات شهرداری‌ها شرایط نامطلوبی دارد و از مسوولان امر و معاون عمرانی استاندار انتظار می‌رود تا عملگرایی را جایگزین حرف درمانی اقدامات نمادین کنند و جای انتقاد از دیگران پاسخگویی نارسایی‌های حوزه عمرانی خوزستان باشند.


انتهای پیام/


برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.