پیام رسان بله

به نقل از خبرگزاری ایسنا1399/6/2712کد خبر 13996989363 دقیقه برای مطالعه

خانواده ها برای  بچه ها قصه بخوانند

یک کارشناس علوم تربیتی گفت: خانواده ها در شرایط امروز جامعه برای بچه ها قصه های خوب بخوانند. فعالیتهای مستمر قصه گفتن و قصه خواندن باعث می‌شود در هر سنی احساسات افراد برانگیخته شده و آنها مسیر افکار خود را تغییر داده یا اصلاح کنند.
(تصویر شماره 1)

ایسنا/اصفهان یک کارشناس علوم تربیتی گفت: خانواده ها در شرایط امروز جامعه برای بچه ها قصه های خوب بخوانند. فعالیتهای مستمر قصه گفتن و قصه خواندن باعث می‌شود در هر سنی احساسات افراد برانگیخته شده و آنها مسیر افکار خود را تغییر داده یا اصلاح کنند.


ابوالفضل حمیدی در وبینار قصه گویی کانون توسعه فرهنگی کودکان نوش آباد، اظهار کرد: افراد با قصه ها وارد دنیایی می‌شوند که خودشان ساخته اند و بخشی از لذت قصه نیز مربوط به ساختن همین دنیا است.


وی افزود: قصه و داستان، ابزاری برای شناسایی و تفسیر تصمیم دیگران است که در قالب شخصیت های داستان بروز می‌کند و شنونده با نقش پذیری در آن می تواند رفتار و تفسیرهای بی منطق را اصلاح کند.


وی تصریح کرد: به اعتقاد کارشناسان علوم تربیتی، اهداف بزرگ از آرزوهای کوچک، تخیل و امید شروع شده و می‌تواند به پیدایش این آرزوها کمک کند و با نگاهی که به دنیای اطراف خود دارد می تواند دنیای مطلوب خود را بسازد.


به گزارش ایسنا، این کارشناس علوم تربیتی، تاکید کرد: دنیای قصه ها می تواند بچه ها و حتی بزرگترها را به تفکر، اندیشیدن و تخیل وادار کند که برای سوالهای خود، جواب پیدا کنند و همین اندیشیدن در بقیه موارد زندگی شخصی و شغلی افراد استمرا پیدا می کند.


وی افزود: امروزه پدران و مادران فرصت صحبت با فرزندان خود را ندارند و یا اینکه نمی دانند چه حرفی به بچه هایشان بگویند، در حالیکه قصه گویی این فرصت مکالمه و با هم بودن را برای آنها ایجاد می کند.


وی تصریح کرد: نکته مهم برای قصه گویی، پیدا کردن کتاب خوب است. بسیاری از کتابها ارزش خواندن ندارند و حتی باعث شکست و ناامیدی و بی هنجاری در رفتار افراد می‌شود؛ بنابراین باید قبل از خرید کتاب، در آثار جشنواره هایی مثل باشگاه کتابخوانی و لاک پشت پرنده و مجله رشد تحقیق کنند.


حمیدی تاکید کرد: قصه خوب و کتاب خوب، به خواننده احساس امنیت می دهد، مخاطب احساس در امان بودن و پناه داشتن پیدا می کند. اطمینان خاطر از اینکه هیچ چیزی و هیچ کس او را تهدید نمی کند. یاد می‌دهد که حتی رفتارهای نامطلوب می‌تواند سرمشقی برای انجام رفتار خوب باشد و آنها احساس امنیت پیدا می کنند.


انتهای پیام


برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.