جوجه ریزی 6 میلیون قطعهای در قائم شهر


مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر گفت: در شش ماهه اول سال 99 در قائم شهر 6 میلیون و 310 هزار و 530 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری شهرستان قائم شهر انجام شد.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، مجید جعفری اظهار داشت: رتبه پنجم تولید گوشت سفید مازندران، به شهرستان قائمشهر اختصاص دارد.
وی ادامه داد: با ثبت اطلاعات 28 واحد مرغداری گوشتی این شهرستان در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) شش ماه نخست امسال، 6 میلیون و 310 هزار و 530 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری شهرستان قائم شهر انجام شد.
جعفری با اشاره به فعالیت 171 واحد مرغداری به ظرفیت 3 میلیون و 163 هزار و 660 قطعه در شهرستان قائم شهر افزود: سالانه 28 هزار و 180 تن گوشت سفید توسط این واحدها تولید و برای 610 نفر (مستقیم) اشتغالزایی شده است.
گفتنی است؛ شهرستان قائمشهر، رتبه پنجم تولید گوشت سفید مازندران را داراست.