به نقل از خبرگزاری فارس1399/10/2443کد خبر 1399a1082026 دقیقه برای مطالعه

وضعیت نامطلوب هتل کوثر در بورس

(تصویر شماره 1)

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، هفته پایانی دی ماه بازارهای به ثبات رسیده در ماه‌های اخیر را در سراشیبی قرار داده و تحلیل‌ها حکایت از ریزش قیمت‌ها در ماه‌های پیش رو دارد.


رئیس‌جمهور امروز قیمت دلار را در صورت آزادسازی منابع ایران دره کره جنوبی، 15 هزار تومان اعلام کرد تا غیرمستقیم بگوید در سال 99 هر آنچه دلار رشد کرده حباب بوده و قیمت آن باید به فروردین امسال برگردد، این موضوع یک شوک منفی به بازار وارد کرده و باعث افزایش عرضه شده است.


بنا بر اعلام صرافی ملی نرخ رسمی فروش هر دلار به 24 هزار و 600 تومان رسیده که نسبت به یک هفته قبل 5 درصد کاهش را نشان می‌دهد، صاحب‌نظران معتقدند نتیجه نهایی مذاکره ایران و کره جنوبی و تعیین تکلیف بودجه 1400 در مجلس می‌تواند بر وضعیت دلار در روزهای آتی بسیار مؤثر باشد.


هر گرم طلای 18 عیار که هفته گذشته بالای یک میلیون و 200 هزار تومان معامله می‌شد طی یک هفته حدود 10 درصد ریزش داشته و به زیر یک میلیون و 100 هزار تومان آمده، هر سکه طرح جدید نیز از 12.2 میلیون تومان به 11 میلیون رسیده و بعید نیست وارد کانال 10 میلیون هم بشود.


بازار سرمایه نیز این روزها با سایر بازارها همراه شده و ریزش‌های پی در پی را تجربه می‌کند، شاخص کل بورس همچون هفته گذشته 6 درصد در 5 روز ریخت و با افتی که امروز تجربه کرد به کف قبلی خود نزدیک‌تر شد، 20 آبان بود که شاخص به عدد یک میلیون و 211 هزار رسید و پس از آن وارد روند صعودی شد، پس از گذشت دو ماه شاخص کل به یک میلیون و 229 هزار رسیده است. 


(تصویر شماره 2)


بازاری که بیشتر از یک روز تحمل مثبت بودن را ندارد


دوشنبه 22 دی ماه؛ بازار نشان داد تحمل یک روز مثبت شدن را ندارد و پس از رشد مناسب روز یکشنبه مخصوصاً در سهام بزرگ و شاخص ساز با عرضه زیادی در روز دوشنبه روبروی شد، سهام‌هایی که 5 ماه پیش فشار احساسی خرید داشتند الان دچار فشار فروش احساسی فروش شده‌اند.


شپنا پس از فملی و خودرو بیشترین تأثر منفی را بر افت 0.41 درصدی شاخص کل داشت و به 1.301 میلیون واحد رسید، شاخص هم وزن افت بیشتری تجربه کرد، این شاخص با ریزش 0.58 درصدی به 469 هزار واحد رسید.


سه‌شنبه 23 دی ماه؛ بازاری سراسر عرضه و فشار فروش را شاهد بودیم، با این که در طول روز بارها صف فروش نمادها جمع‌آوری شد ولی باز هم فشار عرضه بر تقاضا برتری داشت و یکی از سخت‌ترین روزها در هفته‌های اخیر بود.


شاخص کل بورس امروز با افت 3.12 درصدی و کاهش 40 هزار واحدی به 1.260 میلیون واحد رسید، شاخص هم‌وزن هم 1.31 درصد افت کرد و با مثبت 6165 واحد به 463 هزار واحد رسید.


روز چهارشنبه 24 دی ماه؛ شرایط بازار متأثر از دو روز قبل با فشار عرضه کار خود را آغاز کرد به طوری که در 25 دقیقه ابتدایی 25 هزار واحد ریزش به ثبت رسید، به صف خرید رسیدن شستا هم نتوانست مسیر بازار را عوض کند و عمده نمادهای بازار قرمز شروع کردند و قرمز به پایان رسیدند.


حقوقی‌ها در بازار امروز فعال‌تر و قوی‌تر ظاهر شدند اما خرید آن‌ها هم نتوانست از افت 30 هزار واحدی شاخص کل جلوگیری کند تا به عدد 1.229 میلیون واحد برسد، شاخص هم‌وزن نیز 1.8 درصد افت کرد. 


(تصویر شماره 3)


رشد 2.5 برابری «شپلی» طی 2 ماه


این هفته در بین شرکت‌های اصفهانی حاضر در بورس، پلی اکریل بهترین وضعیت را داشت و تمام روزها در صف خرید معامله شد، هر سهم شپلی چهارشنبه هفته قبل به عدد 1134 تومان رسیده بود امروز در قله 1362 تومان قرار گرفت تا با رشد 2.5 برابری طی 2 ماه به بیشترین قیمت تاریخ این شرکت برسد آن هم در روزهای قرمز بازار سرمایه.


فولاد مبارکه اصفهان که این هفته با رکورد ضخیم‌ترین تختال (اسلب) کشور با ضخامت 300 میلی‌متر برای اولین بار در ایران خبرساز شده بود، روند کاهشی‌ای که از 23 آذر شروع شده را ادامه داد طی یک ماه حدود 30 درصد از ارزش خود را از دست بدهد.


حقوقی‌های فولاد که در تابستان و در محدوده قیمتی بالای 2 هزار تومان سهام خود را فروخته بودند در آذر و دی ماه در طرف خریدار قرار گرفته و سهام را به نصف قیمت تابستان می‌خرند؛ در پایان معاملات امروز پس از جابجا شدن 150 میلیون سهم، قیمت هر سهم فولاد 1084 تومان رسید.


قرار گرفتن «توریل» بر ریل صعودی


توکاریل، از زیرمجموعه‌های فولاد مبارکه در نقطه مقابل فولاد حرکت کرده و در دو ماه اخیر رشد 100 درصدی را تجربی کرده است، توریل این هفته نیز علی‌رغم ریزش شاخص کل و نزولی بودن بیشتر نمادها با رشد 200 تومانی در هر سهم مواجه شد تا هر سهمش به عدد 3422 تومان برسد.


توریل تیر ماه و در اوج صعود بورس از 3200 تومان بیشتر نشده بود در هفته های اخیر با وجود افت بیشتر نمادهای بورسی عملکردی درخشانی را به ثبت رسانده و از سقف تاریخی خود نیز عبور کرده است.


یکی دیگر از شرکت‌های اصفهانی پربازده این هفته شیر پاستوریزه پگاه بود که هفته گذشته را با 3 هزار تومان به پایان رساند و امروز هر سهم آن در صف خرید و با قیمت 3560 تومان معامله شد؛ غشصفها پس از افزایش سرمایه در فروردین امسال همواره کمتر از 4 هزار تومان معامله شده، باید دید این بار می‌تواند از سقف تاریخی خود عبور کند یا نه.


ریزش 35 درصدی گکوثر طی دو هفته


در طرف مقابل هتل کوثر اصفهان قرار داشت که هفته یک دست قرمز رنگی را تجربه کرد، گکوثر پس از افزایش سرمایه 7 دی ماه با رشد 20 درصدی و یک روز بعد با رشد 10 درصدی باز شده بود، دو هفته‌ای است که نزولی شده و از 594 تومان به 374 تومان رسیده است.


ذوب روی اصفهان با نماد فروی با پشت سر گذاشتن یک رشد حدود 100 درصدی در آذرماه، در ابتدای دی ماه متوقف و طی هفته جاری از 7700 تومان به ازای هر سهم به 6400 تومان کاهش یافته، از چهارشنبه هفته قبل تا به امروز حقوقی فروی فروشنده سهام نبوده اما 4 میلیون سهم خریداری کرده است.


داروسازی فارابی که در دو هفته اخیر 20 درصد از ارزش خود را از دست داده، امروز شگفتی‌ساز شد و به صف خرید نشست، دفارا از جمله سهم‌هایی است که نسبت به رشد بازار عقب مانده به طوری که یک سال در چنین روزهایی شاخص کل بورس 400 هزار واحد و هر سهم دفارا حدود 4 هزار تومان بود، امروز شاخص کل بیش از 3 برابر شده اما هر سهم دفارا به عدد 6344 تومان رسیده است.


انتهای پیام/63064/ج20/


برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.