به نقل از خبرگزاری ایکنا1399/12/611کد خبر 1399c239924 دقیقه برای مطالعه

توانمندسازی مؤسسات قرآنی

مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های فرهنگی قرآن و عترت خراسان رضوی گفت: توانمندسازی مدیران و مربیان مؤسسات قرآنی نیاز ضروری و اولویت درونی مؤسسات قرآنی در سراسر کشور است.

(تصویر شماره 1)حجت الاسلام حجت مجیدی، مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های فرهنگی قرآن و عترت خراسان رضوی، در گفت وگو با ایکنا از خراسان رضوی، اظهار کرد: رویکرد مهم ما در اتحادیه قرآنی خراسان رضوی توانمندسازی مدیران و مربیان موسسات قرآنی است.


وی افزود: از حدود 2 سال قبل کار برنامه ریزی و اجرای دوره های توانمندسازی برای مدیران و مربیان قرآنی استان مدنظر بوده و در راستای این هدف دوره های توانمند سازی قصه گویی، اشتغال زایی، مربیگری و مربی کودک، سلامت اجتماعی برگزار شد، در سال جاری نیز با توجه به استقبال و نیاز به استفاده از فضای مجازی جهت امور آموزشی بنا بر این شد تا دوره تولید محتوای آموزشی برای مدیران و مربیان برگزار شود.

ضعف چشمگیر سواد رسانه در میان مؤسسات قرآنی


مجیدی اضافه کرد: از حدود 6ماه قبل به صورت میدانی نقاط ضعف و قوت موسسات قرآنی در خراسان رضوی مورد بررسی قرار گرفت و یکی از مهمترین این نتایج وجود ضعف رسانه ای و سواد رسانه ای در میان مربیان و مدیران قرآنی موسسات است که این ضعف تقریباً عمده موسسات قرآنی را شامل می شود.


مدیرعامل اتحادیه قرآنی مدغم خراسان رضوی ادامه داد: در دوره توانمندسازی تولید محتوای آموزشی 30 ساعت آموزش برای برطرف شدن ضعف سواد رسانه به صورت مهارتی در نظر گرفته شد و اجرای این دوره مورد استقبال و رضایتمندی مشارکت کنندگان واقع شد، تقاضاهای زیادی رابطه با برگزاری دوره های آموزشی در سطوح بالاتر نیز به ما رسیده است.


وی با اشاره اهمیت نقش مراکز آموزش عالی در برگزاری اثربخش دوره های توانمندسازی قرآنیان گفت: در برگزاری این دوره نیز سعی بر این شد تا از ظرفیت دانشگاه ها استفاده شود و به همین منظور با موسسه آموزش عالی فردوس مشهد تفاهمنامه منعقد شد تا سطح علمی و اجرایی این دوره افزایش یابد.


مجیدی تصریح کرد: اختتامیه دوره توانمندسازی تولید محتوای آموزشی امروز، ششم اسفندماه در مرقد خواجه اباصلت هروی برگزار می شود، جمع بندی ما از برگزاری این دوره ها این است که فعالان قرآنی ما چند برابر گذشته توانایی تبلیغ قرآن در بستر فضای مجازی را خواهند داشت.


مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های فرهنگی قرآن و عترت خراسان رضوی بیان کرد: برنامه تخصصی فن بیان با پایان دوره تولید محتوای آموزشی آغاز خواهد شد؛ بیان شیوا و مناسب، تکنیک خاص برای بیان مطالب خوب است و این تکنیک از اهمیت بسیار ویژه ای برای ارائه مطالب برخوردار است، به همین جهت از بین 200 نفر مشارکت کننده در دوره توانمندسازی تولید محتوای آموزشی، ثبت نام جهت آموزش در دوره تخصصی فن بیان انجام می شود.

توانمندسازی بیان و قلم در مؤسسات قرآنی خراسان رضوی


وی عنوان کرد: دوره آموزشی فن بیان در 10 جلسه آموزشی برنامه ریزی شده، بنا بر این است که این دوره در اسفندماه جاری اجرا شود و به پایان برسد.


مجیدی با بیان اینکه استقبال مربیان از دوره های توانمندسازی بیش از مدیران است، خاطرنشان کرد: آخرین دوره توانمندسازی برنامه ریزی شده برای سال 99 «کارگاه توانمندسازی نویسندگی» است امیدواریم با هماهنگی و همکاری نهادهای قرآنی و برنامه ریزی منظم و دقیق بتوانیم این دوره را نیز تا پایان سال 99 به نتیجه برسانیم.


مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های فرهنگی قرآن و عترت خراسان رضوی اظهار کرد: بسیاری از مدیران مربیان و فعالان قرآنی ما فعالیت های مختلفی در حوزه های قرائت، تدبر، تفسیر، معارف، حدیث و سایر بخش ها دارند، اما در اصطلاح دست به قلم نیستند و به همین جهت بیشتر آثار پژوهشی تولیدی در موسسات قرآنی به نحوی آثار گردآوری شده است و با تالیف آثار پژوهشی فاصله دارد.


وی بیان کرد: در دوره توانمندسازی نویسندگی، بنا بر این است تا 10 کارگاه آموزشی 10 نفره نیاز راهبردی فعالان قرآنی به توانمندسازی در در حوزه نگارش و تدوین آثار علمی و قرآنی را را برطرف سازد و سطح فعالیت های قرآنی در موسسات قرآن را بالاتر ببرد.

انتهای پیام

برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.