افزایش مرگ زودرس با مصرف زیاد غلات تصفیه شده
تحقیقات نشان میدهد، خوردن بیش از هفت قسمت غلات تصفیه شده در روز میتواند خطر مرگ زودرس را 27 درصد افزایش دهد.
(تصویر شماره 1)
به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، پژوهشگران در مطالعات اخیر خود دریافتند، خوردن بیش از هفت قسمت غلات تصفیه شده در روز می تواند خطر مرگ زودرس را 27 درصد افزایش دهد.
غلات تصفیه شده موادی هستند که در غذاهایی مانند برنج سفید، نان سفید و پاستای سفید یافت می شود.
دانشمندان رژیم غذایی بیش از 137 هزار نفر در سراسر جهان را بررسی کردند و دریافتند، افرادی که هفت وعده در روز غلات تصفیه شده مصرف می کنند، 33 درصد بیشتر در معرض بیماری قلبی و 47 درصد بیشتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.
باتوجه به اینکه افراد زیادی از مصرف غلات تصفیه شده لذت می برند، مطالعه جدید هشدار داده است که خوردن بیش از حد بسیاری از آنها می تواند عواقب جدی داشته باشد.
کربوهیدرات های تصفیه شده از جمله کروسان، نان سفید و ماکارونی، قسمت های زیادی از فیبر را حذف کرده اند، به این معنی که آنها سریع تر تجزیه و منجر به افزایش سریع سطح قند خون می شوند.
محققان دانشگاه سایمون فریزر کانادا تأکید می کنند، افراد باید مصرف غلات تصفیه شده را محدود کنند و مبادله آنها را برای غلات کامل در نظر بگیرند.
به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، پژوهشگران در مطالعات اخیر خود دریافتند، خوردن بیش از هفت قسمت غلات تصفیه شده در روز می تواند خطر مرگ زودرس را 27 درصد افزایش دهد.
غلات تصفیه شده موادی هستند که در غذاهایی مانند برنج سفید، نان سفید و پاستای سفید یافت می شود.
دانشمندان رژیم غذایی بیش از 137 هزار نفر در سراسر جهان را بررسی کردند و دریافتند، افرادی که هفت وعده در روز غلات تصفیه شده مصرف می کنند، 33 درصد بیشتر در معرض بیماری قلبی و 47 درصد بیشتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.
باتوجه به اینکه افراد زیادی از مصرف غلات تصفیه شده لذت می برند، مطالعه جدید هشدار داده است که خوردن بیش از حد بسیاری از آنها می تواند عواقب جدی داشته باشد.
کربوهیدرات های تصفیه شده از جمله کروسان، نان سفید و ماکارونی، قسمت های زیادی از فیبر را حذف کرده اند، به این معنی که آنها سریع تر تجزیه و منجر به افزایش سریع سطح قند خون می شوند.
محققان دانشگاه سایمون فریزر کانادا تأکید می کنند، افراد باید مصرف غلات تصفیه شده را محدود کنند و مبادله آنها را برای غلات کامل در نظر بگیرند.