پیام رسان ایتا

به نقل از خبرگزاری تحلیلی ایران1400/1/1920کد مقاله 14001618253 دقیقه برای مطالعه

واکنش مدیرکل سازمان جهانی بهداشت به کندی توزیع واکسن در ایران

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه تولید و توزیع عادلانه واکسن‌ها مهم‌ترین چالش پیش رو برای پایان دادن به مرحله حاد همه‌گیری کرونا است، گفت: در برخی کشورها هنوز کادر درمان و گروه‌های پرخطر واکسن دریافت نکرده‌اند.
(تصویر شماره 1)
(تصویر شماره 2)

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه تولید و توزیع عادلانه واکسن‌ها مهم‌ترین چالش پیش رو برای پایان دادن به مرحله حاد همه‌گیری کرونا است، گفت: در برخی کشورها هنوز کادر درمان و گروه‌های پرخطر واکسن دریافت نکرده‌اند.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، تدروس ادهانوم - مدیرکل سازمان جهانی بهداشت طی سخنرانی با بیان اینکه این نهاد بین المللی در حال حاضر 36 میلیون دوز واکسن به 86 کشور جهان تحویل داده است که در هفته جاری به حدود 100 مورد نیز می‌رسد، گفت: با این وجود تولید و توزیع عادلانه واکسن‌ها همچنان مهم‌ترین چالش پیش رو برای پایان دادن به مرحله حاد همه‌گیری است.


وی با اشاره به اینکه طبق آمار رسمی این سازمان، با وجود اینکه بیش از 604 میلیون دوز واکسن در سراسر جهان ارائه شده است، اما شمار ابتلا و مرگ و میر ناشی از عوارض مرتبط با بیماری همه گیر، از 133 میلیون نفر مبتلا و 288 جانباخته در سطح جهان فراتر رفته است، عنوان کرد: سازوکار کوواکس برنامه محافظت از 20 درصد جمعیت کشورهای عضو طرح را برای سال 2021 پیش بینی کرده است که عمدتا شامل گروه پرخطر در برابر ابتلا به کووید 19 نیز می‌شود.


به گفته مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در برخی کشورها هنوز کادر درمان و گروه های پرخطر واکسن دریافت نکرده اند.


ادهانوم ادامه داد: از همه کشورها خواستیم که کارکنان بهداشت و افراد سالمند را در 100 روز نخست سال2021 واکسینه کنند که این هفته به صدمین روز می رسیم.


وی تصریح کرد: اگرچه همه ما از تبعات همه گیری متاثر شده ایم، اما قشر فقیر و حاشیه نشینان بار سنگین‌تری از نظر اقتصادی به دوش می‌کشند.


مدیرکل سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه قاره آمریکا با وجود دسترسی به واکسن، بدترین آمار پاندمی (بیش از 56 میلیون مبتلا و یک میلیون و 300 هزار جانباخته) را نشان می دهد، خاطر نشان کرد: اگرچه واکسیناسیون کرونا در ایران با کندی پیش می‌رود و تاکنون بیش از 250 هزار نفر واکسینه شده‌اند، در عین حال همه چشم به راه محموله‌های جدید واکسن و آماده شدن واکسن‌های تولید داخل هستند تا این قطره‌ها بتوانند حداقل زندگی را قدری به شرایط عادی برگردانند.


ادهانوم گفت: با این همه، هیچ واکسنی به طور 100 درصد تضمین نمی‌کند که فرد دریافت کننده هیچ گاه بیمار نشود.


وی بیان کرد: هرچند اطلاعات واکسیناسیون در سطح ملی محدود است، اما شواهد موجود نشان می‌دهد موارد ابتلاء به بیماری پس از دریافت واکسن بسیار محدود هستند.


47231

کد خبر 1502651

برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.