پیام رسان بله

به نقل از خبرگزاری فارس1400/2/1511کد خبر 14002528502 دقیقه برای مطالعه

فقدان سیاست‌های تشویقی عامل رکود ساخت و ساز در بافت فرسوده

(تصویر شماره 1)

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، غلامرضا جانقربان با بیان اینکه کلان‌شهر قم دارای یک هزار و 580 هکتار بافت فرسوده بوده و حدود 315 هکتار آن بافت تاریخی است، اظهار کرد: از محدود قانونی 13 هزار هکتار قم، حدود چهار هزار هکتار آن شاخصه‌های بافت فرسوده را دارد و بیش از 60 درصد جمعیت شهر قم در این چهار هزار هکتار سکونت دارند.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم خاطرنشان کرد: بالاترین مساحت منازل در بافت فرسوده قم 200 مترمربع است و بیشتر مساحت‌های عرصه نیز زیر 200 مترمربع است.


جانقربان با اشاره به اینکه بافت فرسوده قم در 6 منطقه شهری متمرکز است و تنها منطقه هشت و بخش‌هایی از منطقه چهار بافت فرسوده نداریم، تصریح کرد: نوع کالبد، ریزدانگی، قدمت بالای ساختمان‌ها و موضوع ایمنی آن‌ها مسئله‌ای است که بافت فرسوده قم از آن رنج می‌دهد.


وی ابراز کرد: کمبود زیرساخت‌های شهری همانند فضای سبز، کاربری‌های فرهنگی و ورزشی نیز از دیگر مشکلات شهروندان قمی ساکن در بافت فرسوده است.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم افزود: محدودیت ارتفاع، نبود سیاست‌های تشویقی مؤثر در سطح کلان کشور با توجه به مشکلات اقتصادی افراد ساکن در بافت فرسوده‌ها، سبب شده تا کمتر شاهد بازآفرینی شهری و رونق در بافت فرسوده باشیم.


جانقربان با بیان اینکه کالبد منازل بافت فرسوده قم رو به تخریب است و در پی آن نیز شاهد خروج جمعیت هستیم، تأکید کرد: در این زمینه نیازمند تدبیر در سطح کلان مدیریت استان و چاره‌اندیشی برای رفع مشکلات موجود هستیم.


انتهای پیام/2258


برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.