حریفان تیم ملی والیبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند
به نقل از خبرگزاری مهر1401/12/25کد خبر 1401c1195612
قرعه کشی مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا انجام شد و تیم ملی والیبال ایران حریفان مرحله مقدماتی خود را شناخت.
به گزارش خبرگزاری مهر ، بیست ودومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا از ۲۸ مرداد تا چهار شهریور با حضور ۱۸ تیم به میزبانی ایران و در تهران برگزار می شود.
قرعه کشی این مسابقات امروز (پنج شنبه ۲۵ اسفند) برگزار شد و تیم ملی والیبال ایران حریفان مرحله مقدماتی خود را شناخت. بر این اساس مردان والیبال ایران در مرحله مقدماتی در گروه نخست با تیم های هنگ کنگ و عراق همگروه شدند.
گروه بندی مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۳ به قرار زیر است:
گروه A: ایران، هنگ کنگ و عراق
گروه B: ژاپن، ازبکستان و تایلند
گروه C: چین، قزاقستان و اندونزی
گروه D: چین تایپه، بحرین و مغولستان
گروه F: قطر، هند و افغانستان
گروه F: پاکستان، کره جنوبی و بنگلادش
تیم ملی والیبال ایران به همراه تیم های ازبکستان، قزاقستان، بحرین، افغانستان و پاکستان از پنج گروه دیگر در روز نخست این رقابت ها استراحت دارند.
در پایان مرحله گروهی، تیم های اول و دوم هر گروه (جمعا ۱۲ تیم) به مرحله پلی آف صعود می کنند و تیمهای سرگروه به قید قرعه به مصاف تیم های دوم هر گروه خواهند رفت.
بر اساس فرمول مسابقات تیم های سرگروه A و B در صورت پیروزی در مرحله پلی آف به نیمه نهایی صعود خواهند کرد و دو تیم دیگر نیمه نهایی با برگزاری دو مسابقه دیگر بین تیم های پیروز مرحله حذفی مشخص خواهند شد. کد خبر 5734857
واژه شناسی این خبر (شهر تهران):
تهران پایتخت جمهوری اسلامی ایران، مرکز استان تهران، بزرگ ترین و پرجمعیت ترین شهر شیعه نشین است. آبادی تهران که از آغاز دوران اسلامی وجود داشت، جزو دهستان های ری محسوب می شد. تهران در دوره صفویه شکل شهر پیدا کرد و در دوره قاجاریه، پایتخت رسمی ایران شد. تاریخ تشیع تهران متأثر از شکل گیری تشیع در قم و سپس ری در قرن دوم هجری بود. در قرن هشتم هجری، پس از حمله مغول و افول ری و ورامین، بیشتر مردم تهران شیعه بوده و از دوره صفویه و قاجاریه و پس از انقلاب اسلامی ایران تا امروز بیشتر مردم تهران شیعه دوازده امامی هستند. در دوره قاجاریه حوزه علمیه تهران شکل می گیرد و در دوره هایی علمای صاحب نامی در تهران حضور داشتند. همچنین در تهران، بناهای اسلامی و مراکز علمی، اقتصادی و سیاسی مختلفی وجود دارد: امامزادگان، مساجد و تکایای تاریخی، مدارس علمیه تهران، جامعه روحانیت مبارز تهران، مجمع جهانی اهل بیت، جامعه تعلیمات اسلامی، حسینیه ارشاد، مهدیه تهران و بازار تهران از جمله این اماکن است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)