پهنای باند ارتباطات مخابراتی تاسیسات اندازه گیری گاز بازرگان افزایش یافت
به نقل از وزارت نفت1401/12/25کد خبر 1401c120908
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، فیروز خدایی در این باره اظهار کرد: همسو با بهبود ارتباط مخابراتی و افزایش سرعت انتقال دیتا بین تاسیسات تقویت فشار و مراکز بهره برداری گاز با ستاد منطقه ۸، دیتای تاسیسات اندازه گیری گاز بازرگان از رادیوی ۲ مگا به فیبر نوری دفنی ۸ مگا افزایش یافت.
وی افزود: از مزایای این طرح بالا بردن سرعت و کیفیت انتقال دیتا و خطوط مخابراتی و پایداری سیستم بوده و به دلیل دفنی بودن بستر فیبر نوری از امنیت بسیار بالایی برخوردار است.
مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز تصریح کرد: طبق برنامه ریزی هایی انجام شده، در نظر است افزایش پهنای باند و توسعه زیرساخت های ارتباطی در منطقه و تاسیسات و مراکز بهره برداری خطوط لوله نیز انجام شود تا از این طریق زمینه امن و مطمئن را در سیستم های شبکه انتقال گاز ایجاد و به بالاترین استانداردها، تنوع و گستردگی خدمات مخابراتی و سامانه های کنترل از راه دور دست یابیم.
خدایی گفت: ارتقای بستر مخابراتی تاسیسات تقویت فشار گاز هشترود و تاسیسات تقویت فشار گاز مرند از ۲ مگای رادیو به ۸ مگا، تاسیسات تقویت فشار گاز سراب و تاسیسات اندازی گیری گاز جلفا از ۲ مگای رادیو به ۴ مگا نیز در دستور کار است.
وی اظهار کرد: هدف از این ارتقا تبدیل سیستم مخابراتی E۱ به MPLS مخابراتی به منظور بالا بردن پهنای باند و پایداری کارکرد سیستم های Data و Voice در ایستگاه های یادشده سطح منطقه است. کد خبر 470408
واژه شناسی این خبر (شرکت انتقال گاز ایران):
شرکت انتقال گاز ایران (به انگلیسی : Iranian Gas Transmission Company ) از بدو تأسیس شرکت ملی گاز ایران در سال ۱۳۴۴ تحت مدیریت شرکت پالایش و انتقال گاز فعالیت داشته است، بزرگترین زیرمجموعهٔ شرکت ملی گاز ایران است که وظیفهٔ مدیریت، نگهداشت، تعمیرات و بهره برداری ۷۰ درصد دارایی های فیزیکی صنعت گاز ایران را به عهده دارد. این شرکت دارای ۱۱ هزار کارمند است و هدف آن انتقال پاک، ایمن، پایدار و بهره ور گاز طبیعی است.
مهمترین وظیفهٔ شرکت انتقال گاز ایران خرید گاز طبیعی ، اتان ، گاز مایع و مایعات گازی از منابع تولید داخلی و خارجی و فروش به مبادی تعیین کننده داخلی و پایانه های صادراتی و انجام سوآپ فرآورده های گفته شده می باشد. این شرکت با حدود ۳۷ هزار کیلومتر خط لوله و ۸۲ ایستگاه تقویت فشار گاز، ۹ پایانه صادرات و واردات گاز و ۶۹۶ ایستگاه مخابراتی از لحاظ حجم خطوط لوله، تأسیسات تحت بهره برداری و بستر مستقل مخابراتی رتبه نخست را در آسیا و خاورمیانه و رتبه چهارم را در جهان پس از کشورهای آمریکا ، روسیه و کانادا به خود اختصاص داده است. این شرکت پتانسیل انتقال بیش از ۲۶۰ میلیارد متر مکعب گاز در سال را دارد. برای حفاظت از شریانهای انتقال گاز و حضور به موقع نیروهای عملیاتی در شرایط ضروری، ۸۶ تأسیسات تقویت فشار گاز، ۶۱ مرکز بهره برداری مجهز به تجهیزات و ماشین آلات سنگین در حوزه استحفاظی فعال می باشد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)