پروژه جدید خودرویی منصوری! +تصاویر
به نقل از خبرگزاری برنا1401/12/26کد خبر 1401c1227512
به گزارش برنا؛ مرسدس AMG GT 63 S E پرفورمنس یکی از سریع ترین سدان های دنیاست و در حالت استاندارد هم می تواند علاقه مندان سرعت و هیجان را به وجد بیاورد. اما این دیدگاه ماست و منصوری نظر دیگری دارد!
این تیونر پرآوازه جهان خودرو در پروژه جدید خود به سراغ این سوپرسدان آلمانی رفته و هم در نمای ظاهری و هم در بخش فنی آن را ارتقا داده است.
این سدان آتشین پس از بازنگری های منصوری، قدرتی برابر با 880 اسب بخار دارد و صفر تا صد را درعرض 2.8 ثانیه طی می کند.
تازه ترین پروژه منصوری به خاطر ترکیب رنگ سبز، مشکی و طلایی جلوه فوق العاده خاصی دارد.
موتور 4.4 لیتری V8 توئین توربو + یک موتور برقی روی محور عقب
831 اسب بخار قدرت (880 اسب بخار پس از بهینه سازی)
1400 نیوتن متر گشتاور (1490 نیوتن متر گشتاور پس از بهینه سازی)
حداکثر سرعت 320 کیلومتر بر ساعت (5 کیلومتر بهتر از نسخه استاندارد)
در رابطه با قیمت این پروژه جذاب اطلاعاتی در دست نیست.
واژه شناسی این خبر (خودرو):
خودرو یا ماشین (به روسی : Машина ) یا اتومبیل (به فرانسوی : Automobile ) یا در فارسی افغانستان موتر ، به وسیله ی نقلیه ی چرخ داری گفته می شود که نیروی محرکه ی خود را از موتور به دست می آورد. امروزه خودرو در زندگی انسان نقش بسزایی دارد و بیش ترین کاربرد خودرو در زمینه ی ترابری می باشد. صنعت خودروسازی بزرگ ترین صنعت تولیدی جهان است به طوری که شرکت خودروسازی فولکس واگن در سال ۲۰۱۹ در هر ثانیه ۹۲۰٫۲۸۸ دلار درآمد داشته است. امروزه بزرگ ترین صنعت خودروسازی جهان، صنعت خودروسازی چین است.
شاید بتوان نخستین ایده مکتوب در مورد وسیله نقلیه ای را که بدون نیروی انسان یا جانوران قادر به حرکت باشد، در کتاب ایلیاد اثر هومر، شاعر یونانی یافت. در بخشی از رمان ایلیاد هفاستوس ،(خدای آتش و فلزکاری) یک سه چرخه متحرک می سازد و از آن برای جابه جایی استفاده می کند. اما در جهان واقع، این وسیله برای نخستین بار در سال ۱۶۷۸ توسط پدر، فردیناند فربیست مبلغ مسیحی بلژیکی در چین طراحی و ساخته شد که توسط فشار بخار کار می کرد. این خودرو اولیه ۶۵ سانتی متر طول داشت و به عنوان وسیله سرگرمی برای امپراتور چین ساخته شده بود. نخستین خودرو واقعی با نیروی بخار که برای جابه جایی انسان و بار به کار گرفته شد در سال ۱۷۶۷ توسط نیکل ژوزف کان فرانسوی طراحی و ساخته شد. خودرو کان می توانست ۴ تن بار به همراه ۲ خدمه را با سرعت ۷/۸ کیلومتر بر ساعت به حرکت درآورد. نخستین تصادف خودرویی جهان نیز با این خودرو در سال ۱۷۷۱ اتفاق افتاد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
دوره آموزشی عجیب جگوار
1402/1/6
تمامی خودروسازان بزرگ جهان به سمت تولید مدل های الکتریکی می روند. این تغییر مهم در شرایطی است که کارکنان و افراد شاغل در صنعت خودرو، برای ساخت مدل های بنزینی و دیزلی آموزش دیده اند. به منظور مقابله با این چالش، گروه خودروسازی جگوار لندرور در نظر دارد برای حدود 29 هزار نفر از پرسنل خود،دوره آموزشیویژه برگزار کند. این دوره Future Skills Programme نام دارد و در یک بازه سه ساله برگزار خواهد شد. دوره جگوار لندرور بجز مدل های برقی، سرفصل هایی دربارهتکنولوژی های دیجیتال و فناوری خودراننیز دارد. این دوره بیش از 10 هزار نفر از کارکنان کمپانی هم افراد شاغل در کارخانه ها و هم افراد شاغل در نمایندگی های فروش رسمی در بریتانیا را دربر می گیرد. 19 هزار نفر دیگر از کارکنان این گروه خودروسازی در سایر کشورهای ...
رقیب چینی گوگل ماشین خودران به خیابان های شانگهای فرستاد1402/1/6
گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا؛ صدور مجوز مذکور بایدو را جزو اولین شرکت هایی قرارداد که خودروهای بدون راننده به خیابان های شانگهای،بزرگترین شهر چین می فرستند. خودروهای سواری بدون رانندهبایدو و «Pony.ai»به دنبال صدور نخستین مجوز تردد خودروهای خودران توسط دولت چین به نخستین شرکت هایی بدل شدند که ماشین های بدون راننده آن ها در جاده های چین حرکت می کند. بایدوو شرکت زیر مجموعه آن «آپولو» تا پیش از صدور این مجوز، خودروهای برقی خود را در شهرهایووهان، چونگ کینگ و پکنارائه می کرد اما اکنون موفق شده تا دامنه فعالیت خود را به بزرگترین شهر چین گسترش دهد. ...