نیروهای ویژه اطلاعات نظامی اسرائیل: از یکشنبه در ارتش خدمت نمی کنیم
به نقل از خبرگزاری برنا1401/12/26کد خبر 1401c122774
به گزارش خبرگزاری برنا، رسانه های رژیم صهیونیستی گزارش دادند، صدها تن از نیروهای ذخیره عملیات ویژه بخش اطلاعات نظامی، موساد و شاباک اعلام کردند که از روز یکشنبه به خدمت داوطلبانه خود در ارتش ادامه نمی دهند.
این نیروها در بیانیه ای اعلام کردند، روز یکشنبه نخستین قانون دیکتاتوری در قرائت دوم و سوم آن تصویب خواهد شد که روز وحشتناکی خواهد بود.
همچنین رسانه های صهیونیستی گزارش دادند، یکصد نفر از افسران یگان سری نیروی هوایی رژیم اشغالگر در نامه ای به فرمانده نیروی هوایی اعلام کردند که در نیروی ذخیره خدمت نمی کنند.
در لایحه کابینه نتانیاهو موسوم به "اصلاح قانون قضایی" که ساکنان سرزمین های اشغالی از آن به کودتای قانون اساسی تعبیر می کنند، از اختیارات دستگاه قضایی این رژیم کاسته و در مقابل قدرت و جایگاه دستگاه اجرایی و قانونگذاری در این رژیم تقویت خواهد شد.
در این لایحه همچنین اختیارات مشاور قضایی کابینه رژیم صهیونیستی و همچنین اختیارات مشاوران قضایی دیگر وزارتخانه های این رژیم گرفته خواهد شد و وزیر این امکان را خواهد داشت هر مشاور قضایی را که بخواهد در دفتر خود برکنار یا منصوب کند.
این لایحه در جلسه کنست (پارلمان) که در هفته های گذشته برگزار شد، در قرائت اول با ۶۳ رأی موافق و ۴۷ رأی مخالف به تصویب رسید.
این لایحه برای آن که تصویب و به قانون تبدیل شود، باید در شور دوم و سوم نیز به رأی گذاشته شود و در کمیسیون های تخصصی رأی آورد و در صورت تصویب نهایی به قانون تبدیل خواهد شد.
نتانیاهو که از سال ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با همین لایحه «اصلاح نظام قضایی» از محاکمه فرار کند.
ایهود اولمرت نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی نیز افشا کرد که تلاش نتانیاهو و حزب وی برای اصلاحات در دستگاه قضایی که صهیونیست ها از آن به عنوان کودتا یاد می کنند، برای تبرئه بنیامین نتانیاهو از محاکمه است.
واژه شناسی این خبر (موساد):
سازمان اطلاعات و عملیات ویژه ( موساد ) (به عبری : המוסד למודיעם ) نام سازمان اطلاعاتی خارجی اسراییل است که خنثی سازی فعالیت های علیه اسراییل از اقدامات این سازمان مخفی است. این سازمان در فعالیت های خود جنبه مخفیانه کار کردن را رعایت می نماید. در رابطه با موضوعات مختلفی که توسط این سازمان مورد رسیدگی قرار می گیرد، می توان از روابط مخفیانه ای که کمک زیادی به بستن پیمان های صلح بین اسراییل و کشورهای مصر و اردن داشته است، قضیه اسرا و مفقودین، تکنولوژی ، پژوهش و تحقیق نام برد. این سازمان یکی از سازمان های سه گانه اطلاعاتی اسراییل به همراه شاباک و امان می باشد.
این سازمان در اول آوریل سال ۱۹۵۱ تشکیل شد. موساد توسط نخست وزیر وقت اسراییل ، داوید بن گوریون تأسیس شد. او هدف آن را این گونه اعلام کرد:
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (شاباک):
سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک یا شین بِت) (در عبری : שב"כ)، نام سازمان اطلاعات و امنیتی داخلی در کشور اسرائیل است که مسئولیت جمع آوری اطلاعات مربوط به داخل مرزهای اسرائیل و مناطق خودمختار فلسطینی و همچنین خنثی سازی فعالیت های تروریستی را بر عهده دارد. این سازمان در فعالیت های خود جنبهٔ مخفیانه کار کردن را رعایت می کند. شعار این سازمان «سپر نامرئی» است و مقر اصلی این سازمان در آفِکا واقع در شمال تل آویو است. این سازمان در کنار موساد و آمان یکی از سازمان های سه گانهٔ جامعهٔ اطلاعاتی اسرائیل است.
در سال ۱۹۵۶، شاباک متن سخنرانی خروشچف را که به لهستانی ترجمه شده بود به دست آورد. در این سخنرانی خروشچف به سرزنش استالین می پردازد و جنایت او را محکوم می کند. این متن سپس با سیا (سازمان اطلاعاتی مرکزی آمریکا) به اشتراک گذاشته شد و آمریکایی ها هم آن را منتشر کردند. انتشار این سخنرانی تأثیر مهمی در شوروی داشت. گفته می شود این سخنرانی هرگز محرمانه نبوده و حزب کمونیست و خروشچف به عمد و با هدف تسهیل فروپاشی شوروی آن را انجام داده اند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)