روزانه ۵۰ تا ۷۰ تن ماهی در مازندران صید و عرضه می شود
به نقل از خبرگزاری مهر1401/12/26کد خبر 1401c1228917
ساری- مدیرکل شیلات مازندران گفت: روزانه ۵۰ تا ۷۰ تن ماهی از دریا صید می شود و در ۲۱ بازار عرضه ماهی به فروش می رسد.
به گزارش خبرنگار مهر ، ️قاسم کریم زاده صبح جمعه در سیزدهمین جلسه وبیناری قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار کرد: برگزاری جلسات قرارگاه امنیت غذایی بازتاب خوبی داشته و سبب شده قیمت ها در بازار به تعادل برسد.
وی ادامه داد: روزانه ۵۰ تا ۷۰ تن ماهی از دریا صید می شود و در ۲۱ بازار استان به فروش می رسد.
مدیرکل شیلات مازندران ادامه داد: ۵۵ درصد صید از دریای خزر ماهی سفید، ۴۰ درصد کفال و ۵ درصد کپور است که در سبد صیادی صیادان قرار دارد و به طور میانگین ۱۵ درصد کاهش قیمت ماهی را در بازار شاهد هستیم.
️حسن عنایتی کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی نیز گفت: تلاش و تکاپو در روزهای پایانی سال بیشتر از گذشته باشد تا رفاه حال شهروندان برای تأمین کالاهای اساسی ایجاد شود.
وی ادامه داد: نظارت بر روی قیمت ها روزانه رصد و پایش شود تا شاهد افزایش قیمت ها در بازار نباشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: روزانه وضعیت شهرستان ها را رصد می کنیم تا بتوانیم مدیریت مطلوبی برای عرضه، تأمین و تثبیت قیمت ها در بازار را شاهد باشیم. کد خبر 5735164
در حالی که این روزها قیمت هر کیلو گوشت تازه گوسفندی به ۳۵۰ هزارتومان رسیده است
1402/1/10
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد ، تامین و تهیه اقلام خوراکی همواره یکی از دغدغه های خانواده ها به حساب می آید، آن هم در شرایط کنونی که قیمت برخی از اقلام با افزایش تورم، به شکل چشمگیری بیشتر شده است. در حالی که این روزها قیمت هر کیلو گوشت تازه گوسفندی به ۳۵۰ هزارتومان رسیده است اما بسیاری از خانواده ها توان خرید این قلم کالا را ندارند و برای ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز مجبور به مصرف گوشت منجمد می شوند. گوشت منجمد؛ گشتیم، نبود!هرچند که هنوز اولین هفته ماه مبارک رمضان به پایان رسیده و چندروزی ازتعطیلات عید نوروز باقی مانده اما بررسی ها نشان می دهد روند توزیع گوشت و مرغ منجمد در فروشگاه های سطح شهر متوقف شده است. تماس ما با فروشگاه های زنجیره ای حکایت از آن دارد که گوشت منجمد از چندروز ...
در ایامی که تقاضا بیشتر هست و احتمال تخلف بیشتر است1402/1/10
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اکبر فتحی بعد از ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: وظیفه جهادکشاورزی ایجاد امنیت غذایی از طریق کشاورزان، بهره برداران، پرورش دهندگان دام و طیور و سایر فعالان عرصه بخش کشاورزی است.وی امنیت غذایی را در دسترس بودن غذای کافی و سالم دانست و ادامه داد: بخش خصوصی و کشاورزان برای استمرار تولید نیاز به حمایت ها و پشتیبانی هایی دارند که سازمان های جهاد کشاورزی استان ها این وظیفه را انجام می دهند که از جمله می توان به تأمین نهاده های موردنیاز مانند کود، سم، بذر، تولید نهال، نظارت بر تولید نهاده های سالم، ذخیره کالای استراتژیک برای ایجاد امنیت روز غذایی اشاره کرد.رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: شرکت پشتیبانی امور دام، شرکت غله و خدمات بازرگانی ...