محمد ربیعی: کارم را تمام و کمال در مس رفسنجان انجام داده ام
به نقل از خبرگزاری ایلنا1401/12/26کد خبر 1401c1232610
به گزارش ایلنا، محمد ربیعی درباره شرایط مس رفسنجان توضیح داد: ما سال بسیار پرتلاطمی را سپری کردیم که البته همچنان در حال سپری شدن است اما بچه ها و تیم ما نجابت خاصی را به خرج دادند و با تمام مشکلاتی که داریم، سعی کردیم مسئولیت فنی و حرفه ای مان را درست انجام بدهیم. باشگاه هم قول داده که هر چه سریع تر مشکلات را برطرف کند؛ امیدوارم این اتفاق رخ بدهد و بتوانیم کارمان را به درستی به پایان برسانیم.
او درباره عملکرد خوب خط دفاعی مس و اینکه به نظر می رسد بیشتر تمرکز او روی دفاع است، گفت: برخی راندمان آماری و میانگین را می بینند و فکر می کنند تیم ما یک تیم دفاعی است، در صورتی که این طور نیست. در مراکزی که فوتبال را به صورت تحلیلی و آماری بررسی می کنند، تیم ما از لحاظ ایجاد موقعیت گلزنی و شانس گل، رتبه سوم ایران دارد که نشان از حرکات تهاجمی تیم ما است، اما نتوانسته ایم از فرصت هایی که ایجاد کرده ایم، بهره برداری کنیم. در هر صورت تفاضل نسبتا خوبی هم داریم اما از نظر دفاعی هم سعی کرده ایم سازمان دفاعی ایجاد کنیم و این مختص خط دروازه و خط دفاع نیست و حاصل زحمات همه تیم است ولی در این مدت در درون دروازه و خط دفاعی، ضریب خطای کمتری داشتیم که این هم جای شکرگزاری دارد.
ربیعی درباره اخباری که پیرامون احتمال جدایی اش از مس رفسنجان وجود دارد، گفت: مردم رفسنجان خیلی به من لطف دارند و ارتباط دوطرفه ای بین ما وجود دارد اما پایان امسال قرارداد من با مس رفسنجان تمام می شود. چندین بار صحبت شده و قبلا هم گفته بودم که پایان فصل جدا می شوم اما در پایان فصل در این باره بیشتر صحبت خواهم کرد. به احتمال زیاد این اتفاق رخ می دهد.
او در پاسخ به این سوال که آیا مقصد او گل گهر سیرجان خواهد بود گفت: در حال حاضر مربی مس رفسنجان هستم و هنوز با هیچ باشگاهی صحبت نکرده ام. احساس می کنم که کارم را برای مس به صورت تمام و کمال انجام داده ام. من این تیم را در رتبه یازدهم لیگ یک تحویل گرفتم و به این شرایط رساندم اما یک گلایه ای هم دارم؛ شاید اگر در کشورهای دیگر مربیان چنین کاری را انجام می دادند، خیلی برجسته می شد و آن مربیان به تراز بالاتری می رفتند اما فکر می کنم کار خوبی که در مس رفسنجان صورت گرفته، به آن میزان دیده نشده است.
سرمربی مس افزود: من تیم یازدهم لیگ برتر را گرفتم و قهرمان شد و در سال اول لیگ برتر در جمع هشت تیم قرار گرفت و حالا هم دو سال است که این تیم را در جمع پنج تیم نگه داشته ام؛ این کار خیلی سختی است، به خصوص کنار تیم هایی مثل سپاهان، استقلال، پرسپولیس، گل گهر و فولاد. در هر صورت اگر فقط مردم رفسنجان راضی بوده باشند، یک دنیا ارزش دارد.
ربیعی درباره غیبت نام او بین گزینه های فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی عنوان کرد: نظری ندارم اما خیلی خوشحالم که آقای قلعه نویی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شدند. این کمترین حقی بود که می توانستیم به پرافتخارترین مربی لیگ مان بدهیم و امیدوارم تیم ملی با جناب آقای قلعه نویی یک اتفاق خیلی خوب را در جام ملت ها تجربه کند. از صمیم قلب خوشحالم و به آن ها تبریک می گویم.
او در خصوص سرمربیگری در تیم ملی امید توضیح داد: در رابطه با این مسئله با من صحبت شده و قبول نکرده ام؛ فکر می کنم در حال حاضر وضعیت باشگاهی را بهتر از ملی بتوانم جلو ببرم. پروژه های ملی با پروژه های باشگاهی متفاوت است؛ من جزو مربیانی هستم که دوست دارم کار روزانه انجام بدهم و فعلا می توانم در پروژه باشگاهی کمک کنم.
سرمربی مس در پیش بینی از رتبه این تیم در پایان فصل گفت: این دست خدا است اما فکر می کنم بتوانیم جزو ۶-۷ تیم باقی بمانیم.
او در پایان در پاسخ به این سوال که چه تیمی قهرمان لیگ برتر خواهد شد گفت: انتخاب سختی است و جدال سختی بین پرسپولیس و سپاهان و استقلال وجود دارد. امیدوارم هر کسی که شایسته تر است، بتواند قهرمان مسابقات شود.
واژه شناسی این خبر (محمد ربیعی):
محمد ربیعی (به کردی : محەممەد ڕەبیعی ) مشهور به ماموستا ربیعی (زادهٔ ۱۳۱۱ در دیوانداره – درگذشتهٔ ۱۱ آذر ۱۳۷۵ در کرمانشاه ) مفتیِ مذهب شافعی ، نویسنده ، شاعر ، قاری قرآن ، گوینده در رادیوهای کردیِ کرمانشاه و تهران ، و امام جمعه و خطیبِ مسجد جامع شافعی کرمانشاه بود که در سال ۱۳۷۵ طی کشتار موسوم به « قتل های زنجیره ای ایران » به قتل رسید.
محمد ربیعی در سال ۱۳۱۱ در روستای دراسپ از توابع دیواندره به دنیا آمد. او فرزند ملا عبدالحکیم بود. در پنج سالگی قرآن را نزد پدرش فرامی گیرد و بعد از آن نیز کتب اولیهٔ صرف و نحو عربی نزد و عمویش ملا محمود ربیعی فرامی گیرد. سرانجام او در سال ۱۳۳۳ نزد سید علاءالدین حسینی در قشلاق سفید اجازهٔ افتاء و تدریس دریافت می کنند. ربیعی برای مدت ۱۲ سال در قشلاق سفید به تدریس طلبه ها ، امامت جمعه و جماعت و هم چنین چرخاندن دفتر ازدواج و طلاق مشغول بود.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)