هیئت مدیره مجمع خیرین محیط زیست لرستان انتخاب شدند
به نقل از خبرگزاری مهر1401/12/26کد خبر 1401c1233012
خرم آباد- با برگزاری انتخابات، هیئت مدیره مجمع خیرین محیط زیست استان لرستان انتخاب شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر ، با برگزاری انتخابات، «رسول پاکدل»، «علیرضا فرزین»، «سید مرتضی صورتیان» و «سکینه مالزیری » به عنوان اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین محیط زیست لرستان انتخاب شدند.
در این مراسم، محمد علی رضوی موسس مجمع خیرین زیست محیطی لرستان نیز در این جلسه با بیان اینکه لرستان می تواند برای این کار جدید در کشور پایلوت باشد چرا که لرستان همواره در ابتکارات این حوزه پیش قدم بوده است، اظهار داشت: قطعاً همان پیشرفتی را که در مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان داشته ایم با حضور این اعضا در مجمع خیرین زیست محیطی استان شاهد خواهیم بود.
وی با تاکید بر اینکه خیرین توانستند اعتماد مردم را در کشور و خارج از کشور جلب کنند و این امر نیز به خاطر صداقت و اقداماتی که انجام داده اند بوده است، افزود: در کشور اعتماد خاصی به خیرین مدرسه وجود دارد، قطعاً شما عزیزان که در این مجمع عضو هستید می توانید منشأ خیر باشید و امیدوارم که بتوانید کاستی های فوق العاده زیادی که در حوزه محیط زیست وجود دارد را با کمک خیرین در کشور و به خصوص در لرستان رفع کنیم.
رضوی، تاکید کرد: در این راستا می طلبد که شما عزیزان با توجه به محبوبیتی که در بین مردم کسب کرده اید و همچنین اعتمادی که مردم به شما دارند، این مجمع را تشکیل دهیم و قدمی را در راستای حفظ محیط زیست استان لرستان برداریم.
خرم آبادی یکی دیگر از خیرین این حوزه نیز در سخنانی با تاکید بر اینکه لرستان همیشه در حوزه های مختلف خیر، استان اول بوده در حوزه محیط زیست کارهایی صورت گرفته است، اظهار داشت: هدف ما از تشکیل این مجمع تبدیل حرکات فردی به جمعی در حوزه حفاظت از محیط زیست است.
وی، تصریح کرد: امیدواریم که در آینده، هم استانی ها به این مجمع زیست محیطی لرستان افتخار کنند.
در ادامه این جلسه مظفر افشار پدر بلوط ایران، با اشاره به اینکه مدیر کل حفاظت محیط زیست استان لرستان مدیری اجرایی و مورد تأیید همه انجمن ها و دلسوزان محیط زیست است از حمایت همه جانبه مادی و معنوی خود و سایر خیرین از این مجمع و پروژه ای زیرساختی در حوزه محیط زیست استان لرستان خبر داد.
یکی از خیرین در پایان جلسه ضمن اعلام حمایت همه جانبه از محیط زیست قول ساخت یک باب پاسگاه محیط بانی را برای جلوگیری از انقراض گونه های حیات وحش دادند. کد خبر 5735246
واژه شناسی این خبر (حفاظت از محیط زیست):
حفاظت محیط زیست به هرگونه عملیاتی که برای نگهداری محیط زیست یا جلوگیری از تخریب آن صورت می گیرد، گفته می شود. حفاظت از محیط زیست، عبارتست از تلاشی که به منظور حفظ سلامتی محیط و انسان ها، در سطوح شخصی، سازمانی یا دولتی، از محیط طبیعی محافظت می کند. با توجه به رشد جمعیت و تکنولوژی، محیط بیوفیزیکی گاهی اوقات نادیده گرفته می شود. این موضوع باید به رسمیت شناخته شود و دولت ها باید محدودیت هایی علیه فعالیت های تخریب محیط زیست ایجاد کنند. از سال ۱۹۶۰، جنبش های فعال زیست محیطی ایجاد شده اند که از مسایل مختلفی در این زمینه اطلاع دارند. هیچ توافقی در مورد میزان اثر فعالیت های انسانی بر روی محیط زیست وجود ندارد و اقدامات حفاظتی گاهی مورد انتقاد قرار می گیرند.
موسسات علمی اکنون دوره های آموزشی را پیشنهاد می دهند، مثل مطالعات زیست محیطی، مدیریت محیط زیست و مهندسی محیط زیست ، که تاریخچه و روش های حفاظت از محیط زیست را آموزش می دهند. حفاظت از محیط زیست احتیاج به توجه، به فعالیت های مختلف انسانی دارد. تولید زباله، آلودگی هوا و از بین رفتن تنوع زیستی (ناشی از معرفی گونه های مهاجم و گونه های در حال انقراض ) بعضی از موارد مرتبط با حفاظت محیط زیست هستند.
حفاظت از محیط زیست تحت تأثیر سه فاکتور در هم آمیخته است: قوانین زیست محیطی، اخلاق و آموزش و پرورش . هر کدام از این سه فاکتور، هم در سطح تصمیمات بین المللی و هم در سطح ارزش های رفتاری و شخصی، بر محیط زیست تأثیر می گذارند. برای اینکه حفاظت از محیط زیست به واقعیت تبدیل شود، مهم است که جوامع، در این زمینه ها پیشرفت کرده و تصمیمات زیست محیطی را اتخاذ کنند.
در کشورهای صنعتی ، موافقت نامه های زیست محیطی داوطلبانه، اغلب یک پلت فرم را به شرکت ها ارائه می دهند تا حرکت هایی فراتر از حداقل استانداردهای نظارتی را به رسمیت بشناسند و از گسترش بهتر فعالیت های زیست محیطی حمایت کنند. در کشورهای در حال توسعه ، مثل آمریکای لاتین، این موافقت نامه ها معمولاً برای اصلاح سطح قابل توجهی از عدم رعایت مقررات اجباری استفاده می شوند. چالش هایی در چگونگی ایجاد اطلاعات پایه این توافق نامه ها، اهداف، نظارت و گزارش ها وجود دارد. با توجه به مشکلات ذاتی در ارزیابی اثر بخشی، آن ها اغلب مورد سوال قرار می گیرند و ممکن است محیط زیست را تحت تأثیر منفی قرار دهند
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (خیرین):
کارهای خیریه یا نیکوکاری هرگونه یاری رسانی به موجودات زنده و مردمان نیازمند آن است. کمک کالایی و پولی و دادن پول یا دیگر کمک های مادی به تهیدستان و مستمندان و دریوزگان با انگیزه های مردم دوستی انسان دوستانه نیز نیکوکاری است. نیکوکاری در ادیان و کیش های اندیشه ای گوناگون، کاری پسندیده و سفارش شده است.
همازور نام بخشی از سرود اوستای کُشتی در خُرده اَوستا و از نیایش های مزدیسنا است. در این سرود در می یابیم که سرایندهٔ سرود، از شنوندگان و باشندگان خواستار است و آرزو می کند تا نیکوکاری گسترش یابد و بداندیشی و کژروی نابود گردد ؛ بنابراین سرودِ همازوری را می توان سفارشِ هم بستگی، هم باوری، هم پیمانی، هم راهی، هم دلی و هم اندیشی نامید. گهنبار نیز از با شکوه ترین و مهندترین جشن های مردمی مزدیسنان است و برجسته ترین انگیزه آن، بار دادن که همان بخشش و دادودَهش و، پدیداری همبستگی و همازوری و پی بردن زرتشتیان از ایستار و جاور یکدیگر در جامعه و هازمان و یاری هم وندان خود است. گزاره های همچون اَشوداد ، اَهُلوُداد و روانیگان نیز در راستای هم یاری هستند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
معرفی بی کیفیت ترین خودروهای چینی سال / کدام خودرو باکیفیت است؟
1402/1/1
به گزارش خبرگزاری برنا، شبکه سنجش کیفیت خودروهای چین جدیدترین فهرست رتبه بندی کیفیت خودروسازان چینی در سال 2022 را برای خودروهای احتراقی و پاک منتشر کرد. هر چه امتیاز کمتر باشد؛ کیفیت بالاتر است! دانگ فنگ هوندا به عنوان با کیفیت ترین خودروساز چینی در سال 2022 شناخته می شود. گک میتسوبیشی، فاو فولکس واگن جتا و ولوو در رتبه دوم قرار دارند. هونگچی، دانگ فنگ فنگ گیانگ، کگ تویوتا، کادیلاک، فاو تویوتا و فاو آئودی نیز به عنوان باکیفیت ترین خودروسازان چینی در سال 2022 عنوان های بعدی را تا رتبه 10 به دست آورده اند. با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروسازان چینی جیلی، ولینگ، فوجیان بنز، بایک، لینک اند کو، سایک مکسوس، تانک، چانگان، وی، هاوال، روو، فورد کگ ترامچی، ژیانگژو نیسان، سایک فولکس واگن، ...