۱۰ هزار کیلومتر خط آهن در کشور احداث می شود/بهره برداری از ۲۹۳ کیلومتر آزادراه در ۲۴۰۲
به نقل از خبرگزاری فارس1401/12/26کد خبر 1401c1248214
به گزارش خبرگزای فارس از بیجار، خیراله خادمی عصر امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی راه آهن بیجار - زنجان اظهار داشت: در بخش های زیرساختی و بخش زیرساخت حمل و نقل کشورد اقدامات بزرگ و بی نظیری در حال اجراست.
وی افزود: با عنایتی که دولت برای تکمیل کریدورهای جاده ای و آزادراهی و ریلی کشور دارد امید است بتوانیم خدمات خوبی در سال های آتی به مردم عزیز کشورمان ارائه دهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ساخت ۱۰ هزار کیلومتر خط ریلی در دست اقدام است که ساخت ۳ هزار و ۳۰۰ کیلومتر آن شروع شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: سال آینده چهار پروژه برای به بهره برداری می رسد که سه پروژه آن ۳ مرکز استان را به شبکه ریلی متصل می کند.
خادمی عنوان کرد: در حال حاضر ۲۲ مرکز استان به شبکه ریلی متصل و در سال ۱۴۰۲ هم سه مرکز استان دیگر اضافه خواهد شد.
وی افزود : یکی از این مراکز که نزدیک ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و سعی بر این است ۶ ماهه اول سال آینده تحویل دهیم اتصال مرکز استان کردستان به شبکه ریلی و تکمیل راه آهن همدان به سنندج است.
وی عنوان کرد: با عنایت استاندار و سفر رییس جمهور و پیگیری های نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی توانستیم تامین اعتبار انجام دهیم و منابع مالی برای تکمیل پیش بینی شده است.
خادمی گفت: دو استان اردبیل و آذربایجان شرقی از مسیر جدید و میانبری در حال اتصال است.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: مجموع این راه های ریلی حدود ۴۰۵ کیلومتر است که دو و نیم برابر متوسط ساخت ریل در کشور است که در بهترین حالت سالانه ۲۰۰ کیلومتر احداث شده است.
خادمی ادامه داد: در بخش آزادراهی ۵ هزار کیلومتر آزاد راه در برنامه کاری وجود دارد که حدود هزار و ۵۰ کیلومتر در حال ساخت است.
این مقام مسوول گفت: ۲۹۳ کیلومتر آزادراه در سال ۱۴۰۲ تحویل زیر بار ترافیک خواهد رفت.
وی بیان کرد: در بخش بزرگراهی نیز که نیاز استان کردستان هم هست ۶ هزار و ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در کشور در حال ساخت است.
خادمی گفت: نیاز ما این است شبکه شریانی اصلی که ۳۷ هزار کیلومتر است تبدیل به آزادراه یا بزرگراه شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: نزدیک به ۲ هزار کیلومتر بزرگراه و هزار و ۸۰۰ کیلومتر آزادراه موجود است.
وی عنوان کرد: نزدیک ۱۵ هزار کیلومتر آزادراه برای کاهش تلفات جاده ای باید ساخته شود.
خادمی عنوان کرد: در بخش جاده ای هم عقب افتادگی تاریخی وجود دارد ک ه در یک دوره درست نمی شود و در سنوات مختلف درست خواهد شد.
وی گفت: پروژه راه آهن بیجار - زنجان بخشی از یک محور بین المللی خواهد شد.
انتهای پیام /۷۵۲۳۳۰
معاون وزیر راه: رفع ۸۸۷ نقطه حادثه خیز در راه های کشور آغاز شد
1402/1/3
تهران (پانا) - معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور اعلام کرد رفع ۸۸۷ نقطه حادثه خیز در جاده های کشور به تازگی با نصب تابلوهای هشداری و عملیات عمرانی آغاز شده است. داریوش امانی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی الموت در آزاد راه کرج – قزوین افزود: مصمم هستیم تا تمام این نقاط حادثه خیز را تا پایان دولت سیزدهم برطرف کنیم .معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته ۳۵۹ پروژه رفع نقاط حادثه خیز در را ههای کشور افتتاح شد .وی با اشاره به میزان ترددهای نوروزی در کشور اعلام کرد: از ابتدای سفرهای نوروزی(۲۵ اسفندماه ۱۴۰۱) تا دیروز چهارشنبه دوم فروردین ماه جاری ۱۷ میلیون و ۲۶۶ هزار وسیله نقلیه در جاده های کشور تردد داشتند ...