دستیابی به نسخه ای جهانی هوای پاک در تبریز/ ارائه طرحی ملی برای بهبود کیفیت هوای شهرها
به نقل از خبرگزاری فارس1401/12/26کد خبر 1401c125819
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یعقوب هوشیار امشب در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: نسخه زیست محیطی شهرداری تبریز با همکاری شرکت های دانش بنیان در دست مطالعه بوده و امیدواریم سال آینده به عنوان نسخه هوای پاک نه تنها در ایران، بلکه در کل جهان مطرح شود.
وی افزود: هوای ناسالم بیشترین عارضه ای است که در حوزه سلامت آسیب های جدی به شهروندان وارد می سازد و تلاش داریم تمرکز شهرداری تبریز در سال آینده ایجاد هوای پاک برای شهروندان باشد.
هوشیار با اشاره به طرح موفق محلول پاشی در سال جاری خاطرنشان کرد: سال جاری در راستای حفاظت از آب های زیرزمینی تبریز و محیط زیست شهری، جامدپاشی نمک را حذف و محلول پاشی را جایگزین آن کردیم و نتیجه آن حذف ۵۰ هزارتن نمک بود.
وی یادآور شد: سال آینده نیز با همکاری مجموعه های دانش بنیان تلاش داریم در حوزه هوای پاک متمرکز شده تا بتوانیم نسخه ای جهانی در این حوزه ارائه کنیم.
شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۱ طرح مطالعاتی حذف جامدپاشی نمک را با همکاری شرکت های دانش بنیان و دانشگاه تبریز به اجرا درآورده و موفق شد با محلول پاشی و کمترین هزینه نسبت به برف روبی معابر اقدام کند.
این اقدام شهرداری تبریز در راستای صیانت از محیط زیست، آب های زیرزمینی و همچنین تاسیسات شهری انجام گرفته و موجب صرفه جویی در هزینه های جاری مدیریت شهری شده است.
پایان پیام/
جام رمضان نیز در لیگ بازی کامپیوتری فوتبالی فیفا برگزار می شود
1402/1/12
مدیر بخش دهه هشتادی ها در نمایشگاه قرآن گفت: در رویکرد جدید نمایشگاه موضوع هویت بصری در فضای نمایشگاه و توجه به دانش بنیان ها به صورت حرفه ای دنبال شده است. به گزارش، بخشدهه هشتادی هایکی از بخش های نمایشگاه بینالمللیقرآن است که امسال بارویکریجدید پا به میدان گذاشته و قرآن و مفاهیم قرآنی را به نوجوانان معرفی می کند. مهدی جعفری جوزانی، مدیر بخش دهه هشتادی های نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، توضیحاتی در رابطه با نحوه فعالیت این بخش در نمایشگاه عنوان کرد. با دهه هشتادی ها با ادبیات روز صحبت می کنیم جوزانی در ابتدا یادآوری کرد: سال گذشته بخش دهه هشتادی ها با عنوان بخشنوجواندر نمایشگاه قرآن فعالیت می کرد و آنچه که نوجوانان و متولدین دهه هشتاد با آن مواجه هستند را با رویکرد قرآن و مفاهیم قرآنی مورد توجه ...
با این وجود دو سال است که برای شروع این جایگزینی به مجوز زیست محیطی نیاز بوده که هنوز اعطا نشده ...1402/1/11
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: احداث ۵ هزار مگاوات نیروگاه کلاس F دولتی از برنامه های شرکت حرارتی برای افزایش راندمان و توان نیروگاهی در کشور است. دی ماه سال ۱۴۰۱ علیرضا نصراللهی مجری طرح نیروگاه های سیکل ترکیبی شرکت برق حرارتی از برنامه احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه کلاس F در کشور خبر داد که احداث آن ها از طریق دو بخش دولتی و خصوصی دنبال شد. جدیدترین پروژه در این برنامه که مربوط به بخش دولتی بود و به مرحله بهره برداری رسیده، واحد گازی نیروگاه دو کوهه اندیمشک بود که در ابتدای بهمن ماه وارد مدار شد و ظرفیت نیروگاه های ایران به ۹۰ هزار مگاوات رسید. اما نیروگاه های کلاس F چه مزیتی نسبت به نسل قبلی نیروگاه ها دارند؟ امروزه با توجه به اهمیت مصرف سوخت و ضرورت استفاده از تجهیزات با راندمان بالا، استفاده ...