پیام رسان بله

به نقل از پایگاه خبری ایران اکونومیست1401/12/2763کد خبر 1401c127253 دقیقه برای مطالعه

فوتبال ایران چطور از کره و ژاپن عقب افتاد؟

(تصویر شماره 1)

(تصویر شماره 2)


 فوتبال ایران در جدیدترین ناکامی خود در صعود به جام جهانی جوانان بازماند و چهار تیمی راهی این رقابت ها شدند که نام کره جنوبی و ژاپن همانند تمام عرصه های فوتبال در آسیا، جزئی از این چهار تیم است.


شاگردان صمد مرفاوی که در دور گروهی جام جهانی جوانان صدرنشین شدند، در دیدار سرنوشت ساز برابر عراق، بعد از دقیقه 90 گل خوردند و عراق به جای ایران به جام جهانی جوانان رفت تا از آخرین حضور ایران در این رقابت ها بیش از 6 سال بگذرد.


این ناکامی به مجموعه ناکامی های فوتبال ایران در دو دهه گذشته افزوده شد. هر چقدر تیم های ملی ایران در صده بیستم میلادی موفق بودند و در تمام مسابقات جام ها را درو می کردند، قرن حاضر را باید دوره ناکامی های سریالی برای فوتبال ایران دانست. نتیجه این آمار ضعیف، فاصله گرفتن فوتبال کره جنوبی و ژاپن از ایران در عرصه های جهانی است. یک نمود کوچک از این اختلاف، تعداد لژیونرهای ایران و این دو کشور در فوتبال اروپاست.


شاید برای برخی این تصور ایجاد شود که ایران به واسطه قرار گرفتن در صدر رده بندی جهانی فوتبال قدرت اول آسیاست اما با یک نگاه ساده هم می توان فهمید که کره و ژاپن چطور در تمام رده های سنی موفقیت ها را پیش از ایران و هر کشور دیگری از آن خود کرده اند.

ایران از همین جا زمین خورد!


بررسی عملکرد تیم های پایه ایران و کشورهای آسیایی به اضافه استرالیا از سال 2000 میلادی به این سمت نشان می دهد که ژاپن و کره جنوبی به همراه استرالیا بیش از هر کشور دیگری در جام جهانی نوجوانان، جوانان و المپیک که مخصوص تیم های زیر 23 سال است، حضور داشته اند.

جام جهانی نوجوانان


ژاپن: 7


کره جنوبی:5


استرالیا: 6


کره شمالی: 5


ایران: 4 (آخرین حضور ایران در جام جهانی نوجوانان به سال 2017 بازمی گردد)


ازبکستان: 3


عراق: 2


عربستان: -


(تصویر شماره 3)

جام جهانی جوانان


کره جنوبی: 8


ژاپن: 6


استرالیا: 6


عربستان: 4


ازبکستان: 4


عراق: 2


امارات: 2


قطر: 2


ایران: 2 (آخرین حضور ایران در جام جهانی جوانان به سال 2017 بازمی گردد)

المپیک


کره جنوبی: 6


ژاپن: 6


استرالیا: 4


عراق: 2


کویت: 1


چین: 1


عربستان: 1


امارات: 1


امارات: -


قطر: -


ایران: - (آخرین حضور ایران در المپیک به سال 1976 بازمی گردد)


به گزارش ایسنا، مشخص است که ایران در همین دو دهه اخیر چطور در تمام مسابقات رده های پایه از رقبای خود عقب افتاد و حتی کشورهایی مانند عراق که درگیر جنگ بوده اند، از ایران پیش افتادند. وقتی بازیکنان ایرانی خیلی دیرتر از همتایان خود وارد مسابقات بین المللی می شوند، در نتیجه فرصت کمتری برای افزایش تجربیات و توانمندی های خود هم دارند.


برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.