کتاب «فرهنگ ازدواج در ایلام» منتشر شد
به نقل از خبرگزاری کتاب ایران1401/12/27کد خبر 1401c1283548
وی ادامه داد: این کتاب به آیین زناشویی در دوران های مختلف باستانی و تاریخی، نگاه به فرهنگ ازدواج در میان بعضی اقوام، اهمیت ازدواج، تعریف و الگوی تشکیل خانواده، آثار و برکات ازدواج، تشریفات ازدواج از دیدگاه اسلام، مراحل ازدواج در میان اقوام، انتخاب همسر در جوامع مختلف، فواصل جغرافیایی ازدواج و سایر فرایندها در ازدواج و تشکیل خانواده اشاره شده است.
مولف «ایلام، عروس زاگرس» با اشاره به اینکه ازدواج میان زن و مرد و تشکیل کانون زندگی مشترک از والاترین و مهم ترین رسوم و آداب اجتماعی در میان انسان ها است ، ادامه داد: ازدواج و تشکیل خانواده، از فطرت و آفرینش ویژه انسان ها سرچشمه می گیرد و سنتی است مقدس و مفید که در طول تاریخ باستان تا به امروز، به عنوان امر پذیرفته شده، انسان ها مطرح بوده است.
وی ادامه داد: ازدواج، سنتی دیرینه است که جوانان باید به این سنت به صورتی ویژه نگاه کنند، ازدواج؛ جوامع را شکوفا و فرزندآوری را محقق می کند تا چرخه زندگی در تکامل باشد.
به گزارش ایبنا ؛ صیدمحمد درخشنده، متولد ۱۳۳۴در شهر ایلام، نویسنده، محقق و ایلام شناس،ماه قبل کتاب پژوهشی «آیین تدفین در ایران (با تأکید بر دوران پیش از اسلام)» را در 138 صفحه چاپ و منتشر کرده بود. نشر «درخشنده» کتاب «فرهنگ ازدواج در ایلام» را در 122 صفحه و به قیمت 65 هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.
واژه شناسی این خبر (نویسنده):
نویسنده به افرادی گفته می شود که به نوشتن می پردازند. واژهٔ نگارنده نیز، گاه مترادف با نویسنده به کار می رود.
امروزه این لفظ، عمومیت یافته و علاوه بر داستان نویسان به افرادی که در زمینه های دیگر نیز می نویسند گفته می شود. مانند نویسندگان نمایش نامه که به آن ها نمایش نامه نویس یا نویسندهٔ متن فیلم که به آن ها فیلم نامه نویس می گویند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (شاعر):
شاعر (اسم فاعل و از مشتقات شعر ) سراینده ، چکامه سرا ، چامه سرا ، یا سَرواده گو به کسی گفته می شود که قدرت سرودن اشعار و به نظم کشیدن مطالب را بر مبنای فنون ادبی داشته باشد.
مقصود از شعر در علم منطق ، سخنی است که نوعاً از قضایای مخیّلات تشکیل شده باشد و به منظور تأثیرگذاری بر دیگران از طریق عاطفه و تحریک احساسات، ادا شود. هدف شاعر این است که در پرتو خیال پردازی و صورت گری لفظی، مخاطب خود را تحت تأثیر عاطفی قرار دهد و مطابق میل گوینده شعر، پذیرای خواسته های خود گرداند. از آنجا که بیان کردن قضایای مخیّله همراه با وزن و قافیه، بهتر در روحیه مخاطبان تأثیر می گذارد و احساسات و عواطف آنان را تحریک می نماید، بنابراین بسیاری از دانشمندان علم منطق، وزن و قافیه را هم به عنوان عوامل اساسی و موثّر در تدوین شعر، قلمداد نموده اند و مراعات آن را به شاعران توصیه کرده اند. [ نیازمند منبع ]
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)