به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی عصر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه شرق مازندران که در نکا برگزار شد، با اشاره به افزایش راندمان تولید و پایداری در شبکه برق منطقه ای اظهار داشت: چهار واحد جدید در نیروگاه شهید سلیمی نکا در حال احداث است که با وارد شدن این واحدها، نیروگاه نکا به مدار تولید می رسد.
وی اضافه کرد: خوشبختانه این واحدهای جدید کاملاً گاز سوز هستند و شرایط استفاده از مازوت به عنوان سوخت جایگزین به حداقل کاهش می یابد.
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عدالت در توزیع اعتبارات سه شهرستان لحاظ شده است تصریح کرد: با توجه به تراکم جمعیتی و میزان پروژه ها در سطح شهرستان های شرق مازندران توزیع اعتبارات به صورت عادلانه انجام شد.
به گفته ی شریعتی در حوزه ی توسعه ی راه های روستایی از قبیل آسفالت و بهسازی در مجموع 188 میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه شد که به مراتب سهم شهرستان بهشهر 88 میلیارد، نکا 76 میلیارد و 500 و گلوگاه 23 میلیارد است.
وی مسئله ی آب شرب را به عنوان یکی از معضلات جدی در حوزه انتخابیه شرق مازندران یاد کرد که با رایزنی های انجام شده به دنبال حل این معضل هستیم.
وی افزود: طی سه سال گذشته در حوزه ی آب شرب 80 میلیارد تومان هزینه شد لذا در این راستا به دنبال این هستیم پایان بودجه 1402 معضل آب شرب در منطقه مرتفع شود.
شریعتی اضافه کرد: در جهت حل معضل آب شرب منطقه ی شرق مازندران عملیات اجرایی تصفیه خانه سد گلورد با اعتبار 300 میلیارد تومان فردا با حضور استاندار آغاز خواهد شد.
نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی اجرای طرح نهضت مسکن ملی را گامی موثر در ارتقای اشتغال جوانان یاد کرد و همچنین بیان داشت: رونق تولید مسکن در سطح شهرها به مراتب شرایط اشتغال جوانان را مهیا می کند و همچنین نرخ بیکاری را کاهش می دهد.
به گفته شریعتی 41 میلیارد تومان در حوزه بنیاد مسکن برای اجرای طرح هادی در سطح روستاهای منطقه ی شرق مازندران هزینه شد.
این مسئول در ادامه به حوزه بهداشت و درمان منطقه شرق مازندران اشاره و بیان کرد: 138 میلیارد تومان اعتبار در بخش بهداشت و درمان سه شهر بهشهر، نکا و گلوگاه هزینه شد که در همین راستا با بهره برداری از فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) و بوعلی در شهرستان نکا از عقب افتادگی در این حوزه خارج شده و حتی بالاتر از سطح نرمال کشور قرار می گیریم.
شریعتی در پایان متذکر شد: 147 میلیارد و 200 میلیون تومان برای ارتقای داده ها و زیر سازی حوزه فناوری و مخابرات در سه شهرستان شرق مازندران هزینه شد.