افزایش یک هزار میلیارد تومانی اعتبار برای زیرساخت های کشاورزی لرستان
به نقل از خبرگزاری تسنیم1401/12/27کد خبر 1401c129819
به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر ، سید حمیدرضا کاظمی عصر امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان با بیان اینکه دشمنان فکر کردند می توانند از طریق جنگ ترکیبی بر ملت ایران فائق بیایند و موفق شوند عنوان کرد: آمریکا با همراهی استکبار جهانی و کشورهای منفعت طلب منطقه ای با پیشرویی ضدانقلاب در داخل و خارج کشور از طریق جنگ ترکیبی که در جهان بی سابقه بود به دنبال شکست مقاومت ملت ایران بودند.
وی با اشاره به اینکه جنگ ترکیبی توطئه ای همه جانبه علیه ملت ایران بود، افزود: دشمنان با استفاده از ابزارهای نظامی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و رسانه ای همه دنیا را علیه انقلاب اسلامی متحد کردند تا مقاومت ملت را شکست داده و ایران را تجزیه کنند.
کاظمی با اشاره به اینکه با ارتقای بخش معمولان به شهرستان قدمی مثبت برای رفع محرومیت این منطقه برداشته شده است، گفت: با همکاری و همت دولت، وزارت کشور و استانداری لرستان در نیمه اول سال جدید شاهد استقرار فرمانداری معمولان هستیم و اعتبارات، امکانات و خدمات به مردم تسهیل می شود.
نماینده پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حدود دو هزار میلیارد تومان در سفر دولت به لرستان کمتر از استان های همسایه ما برای زیربخش های کشاورزی این استان مصوب شد، تصریح کرد: 873هزار هکتار زمین کشاورزی در لرستان وجود دارد که 855میلیارد تومان در سفر دولت به لرستان برای آن ها مصوب شد. اعطای تسهیلات بخش کشاورزی نطنز 1770 درصد افزایش پیدا کرد
کاظمی با اشاره به اینکه یک سوم استان های هم جوار به لرستان با چهار برابر سطح زیر کشت اعتبار داده شده است که با پیگیری انجام شده هزار میلیارد تومان اعتبار برای زیرساخت های کشاورزی این استان افزایش یافت، اظهار داشت: در حال پیگیری و چانه برای افزایش هزار میلیارد تومان دیگر از طریق وزارت جهاد کشاورزی هستیم که دستاوردی بزرگ برای لرستان است.
وی افزود: تکمیل دیواره های ساحلی پلدختر و معمولان،حقابه شهرستان پلدختر از سد معشوره، تکمیل ایستگاه های پمپاژ جایدر، واشیان، چم مهر و احداث سدهای بن لار و چولهول را به وزارت نیرو درخواست داده ایم.
نماینده پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طی کارگروهی با حضور کارشناسان و وزیر نیرو به دستاوردهای خوبی رسیدیم و یک هیئت فنی متشکل از وزارت نیرو از منطقه چولهول بازدید و گزارش خوبی ارائه دادند، عنوان کرد: در این کارگروه مصوب شد که مطالعه فاز دوم سد چولهول انجام گیرد که به زودی این کار شروع می شود.
وی با اشاره به اینکه 23اعتبار برای شروع عملیات اجرایی سد چولهول هم زمان با پایان مطالعه فاز دوم از طریق ماده آن تخصیص می یابد، بیان کرد: اعتبار لازم برای مطالعه سد بن لار مصوب شده است و به زودی اعتبار برای تکمیل به پمپاژهای پلدختر تزریق می شود.
646/.
واژه شناسی این خبر (کشاورزی):
کشاورزی دانش و هنر کشت گیاهان است. کشاورزی مهم ترین پیشرفت در ظهور تمدن بشری غیرمهاجر بود. توسعه کشاورزی و پرورش گونه های اهلی توسط انسان باعث افزایش غذای موجود و شکل گیری شهرها شد. کشاورزی متمرکز که بر اساس کشت تک محصولی است، در قرن ۲۱ بیشترین خروجی را به خود اختصاص داده است، اگرچه هنوز، زندگی نزدیک به ۲ میلیارد انسان به کشاورزی معیشتی وابسته است.
برزشناسی مدرن، اصلاح نباتات ، مواد شیمیایی زراعی مانند سموم دفع آفات و کودها و دیگر پیشرفت های فنی به شدت باعث افزایش بازدهی مزرعه ها شده، اگرچه باعث آسیب های گسترده زیست محیطی نیز شده است. برخی از این مشکلات زیست محیطی عبارتند از: تأثیرات در گرم شدن کره زمین ، تخلیه سفره های زیرزمینی ، جنگل زدایی ، مقاومت به آنتی بیوتیک و استفاده از هورمون های رشد در تولید گوشت صنعتی. ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند، اگرچه برخی از آنها در کشورهای خاص ممنوع هستند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
سرنوشت ایده تربیت کشاورز جوان در هنرستان های کشاورزی
1402/1/2
تهران (پانا) - در سالی که گذشت موضوع امنیت غذایی در دنیا با بحران های بسیار زیادی روبرو شد و در این میان وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گرفت طرحی برای تربیت کشاورزان جوان تعریف کند. وزیر جهاد کشاورزی از ایده تربیت کشاورزان جوان با همکاری وزارت آموزش و پرورش سخن گفت و تاکید کرد که تجربه خوب هنرستان های گذشته باید تکرار شود. همچنین علی شریعتی مقدم، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه آموزش در هنرستان ها به سمت تئوری رفته است عنوان کرد که برای گریز از این مهم از جنبه تشویقی استفاده از هنرجویان هنرستان های کشاورزی در بخش های مختلف صنعت کشاورزی استفاده شود. همچنین منصورعلی زارعی کیاپی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جای خالی جوان گرایی ...
هدر رفت اعتبارات «بلاعوض» آبیاری تحت فشار در قوانین بودجه سالیانه/ مطالعات جهانی چه می گوید؟1402/1/1
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، قوانین بودجه سالیانه کشور در طول سال و دهه های گذشته کمک های بلاعوض فراوانی را با هدف توسعه آبیاری نوین در اختیار کشاورزان و بهره برداران اراضی کشاورزی قرار داده است؛ کمک هایی که به نظر بسیاری از متخصصان نه تنها به کاهش مصرف آب کمکی نکرده، بلکه در بسیاری از موارد به افزایش مصرف آب منجر شده است.بر اساس آمار و اطلاعات موجود تنها در دولت سیزدهم و تا پایان سال ۱۴۰۱، اعتباری بالغ بر هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان با هدف توسعه آبیاری نوین در اراضی کشاورزی هزینه شده است؛ مبلغ بسیار زیاد و قابل توجهی که عمدتاً صرف اقداماتی مانند نصب و راه اندازی سیستم های آبیاری بارانی می شود و علاوه بر فراهم کردن امکان تبخیر بخش زیادی از منابع آب، همچنین به توسعه خارج از ظرفیت ...