غرفه ایران بهترین غرفه «نمایشگاه MITT مسکو ۲۰۲۳» شد
به نقل از خبرگزاری ایلنا1401/12/28کد خبر 1401c1303512
به گزارش ایلنا در مراسمی که با حضور نمایندگان و کنشگران صنعت گردشگری کشورهای مختلف جهان در محل برگزاری نمایشگاه MITT مسکو ۲۰۲۳ برگزار شد، غرفه کشورمان موفق شد از میان ۶۰۰ غرفه حاضر به عنوان برترین غرفه دست یافته و تندیس این نمایشگاه را دریافت کند.
غرفه های برپا شده در این دوره از نمایشگاه از ۲۲ کشور جهان به منظور معرفی جاذبه های گردشگری، اختصاص بخشی از بازار گردشگری روسیه به خود و جذب جهانگردان این کشور به مدت ۳ روز در بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی گردشگری سفر و هتلداری روسیه شرکت کردند.
MITT یکی از پنج نمایشگاه گردشگری برتر در سراسر جهان و بسیار مورد توجه جامعه جهانی گردشگری است. این رویداد بین المللی محیطی مناسب برای فعالانی است که در نظر دارند ارتباطات خود را با همکاران و مشتریان گسترده تر کنند.
این نمایشگاه یک رویداد تجاری بین المللی مسافرتی و گردشگری در روسیه و کشورهای مستقل مشترک المنافع (CIS) است که شرکت در آن امکان برقراری ارتباط مستقیم با آژانس های مسافرتی و تور اپراتورهای ۵۲ منطقه روسیه و حدود ۲۰ کشور جهان را فراهم می کند.
واژه شناسی این خبر (گردشگری):
گردشگری یا توریسم (به انگلیسی : Tourism ) سفر به قصد لذت بردن یا کسب وکار است؛ همچنین به معنی تیوری و عمل سیاحت گری، تجارت، جذب، اسکان و سرگرمی گردشگران، و تجارت مرتبط به برگزاری تور است. سازمان جهانی گردشگری با توجه به تمامی تعاریف گردشگری که تا قبل از سال ۱۹۹۴ ارایه شده بودند در سال ۱۹۹۵ یک تعریف نهایی منتشر کرد: «مجموعه فعالیت های فرد یا افرادی که به مکانی غیر از مکان عادی زندگی خود مسافرت و حداقل یک شب و حداکثر یک سال در آنجا اقامت می کنند و هدف از مسافرت آنان نیز گذراندن اوقات فراغت است. البته اهدافی نظیر اشتغال و کسب درآمد شامل آن نمی شود.» بر این اساس کسانی که شامل این تعریف می شوند نیز گردشگر نامیده می شوند. گردشگری می تواند داخلی (گردشگر در داخل کشور خود مسافرت می کند) یا خارجی باشد.
تعداد روزافزونی از مقصدها در سراسر جهان برای گردشگری گشوده و در آن سرمایه گذاری می شود. گردشگری از طریق ایجاد شغل و کسب درآمد صادراتی به یک عامل اصلی پیشرفت کشورها و توسعه زیرساختهای آنها تبدیل شده است. طی شش دهه گذشته گردشگری یک توسعه و تنوع پیوسته را تجربه کرده و به یکی از بزرگترین بخش های اقتصادی در جهان تبدیل شده است. گردشگری با وجود شوک های گاه به گاه، تقریباً بدون وقفه به مرور رشد کرده است که نشان دهنده قدرت و انعطاف پذیری این بخش از اقتصاد است. ورود گردشگران بین المللی از ۲۵ میلیون نفر در جهان در سال ۱۹۵۰ به ۲۷۸ میلیون نفر در سال ۱۹۸۰، و ۶۷۴ میلیون نفر در سال ۲۰۰۰ و ۱۲۳۵ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است. به همین ترتیب، دریافت های گردشگری بین المللی که از طریق مقصدهای جهانی به دست می آید از ۲ میلیارد دلار در سال ۱۹۵۰ به ۱۰۴ میلیارد دلار در سال ۱۹۸۰، و ۴۹۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۰ و ۱۲۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است. به عنوان یک گروه صادراتی در سراسر جهان، جهانگردی پس از مواد شیمیایی و سوخت و بالاتر از محصولات خودرو و مواد غذایی رتبه سوم را دارد. در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، جهانگردی بهترین گروه صادراتی است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
مراکز اقامتی رسمی در بسیاری شهرها امکان پذیرش مسافر دارند/ تمهید برای اقامت اضطراری مسافران بین ...
1402/1/2
به گزارش خبرگزاری برنا، علی اصغر شالبافیان رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، با اعلام این خبر افزود: اقامتگاه های رسمی از جمله هتل ها در بسیاری شهر ها امکان پذیرش مسافر را دارند. وی متذکر شد: با توجه به شرایط جوی و بارندگی ها در برخی نقاط کشور تمهید برای اسکان مسافرانی که بین راه نیاز به اقامت اضطراری دارند نیز پیش بینی شده است.
اعمال قانون برای ۴۸۳ مورد از تأسیسات گردشگری متخلف1402/1/2
به گزارش خبرگزاری برنا، یحیی نقی زاده محجوب مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مسئول کمیته نظارت ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور گفت: نظارت بر 19 هزار واحد گردشگری شامل انواع تاسیسات اقامتی، پذیرایی، خدمات بین راهی و تفریحی که در حال ارائه خدمات گردشگری به مسافران هستند، انجام می شود. مسئول کمیته نظارت ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور افزود: بخش قابل توجهی از وظیفه نظارت از سوی ادارات کل استانی در حال انجام است و شکایت ها در سریع ترین زمان پیگیری می شود. وی به نحوه ارائه خدمات، درجه بندی و قیمت گذاری تاسیسات مذکور بر مبنای چارچوب ضوابط ابلاغ شده همچنین صدور مجوزها با اعمال نظارت و تصمیم گیری های صورت گرفته اشاره کرد و افزود: برنامه ریزی برای آما دگی ...