فاز اول محور گردشگری عزت الله فهندژ سعدی به بهره برداری رسید
به نقل از خبرگزاری ایلنا1401/12/28کد خبر 1401c1314918
به گزارش ایلنا، در ادامه خوان هفتم جهش عمرانی کلانشهر شیراز، فاز نخست محورگردشگری و فضای شهری حاج عزت ا... فهندژ سعدی با اعتبار ۴۱.۸ میلیارد تومان در منطقه ۳ شهرداری شیراز به بهره برداری رسید.
استاندار فارس در این آیین بیان کرد: منطقه سعدیه اگرچه مردمان وفادار و اصیل و معتقد به آیین های دینی و ملی دارد، اما در بسیاری از موارد آنچه که شایسته آنها بوده رقم نخورده است.
محمدهادی ایمانیه ادامه داد: خوشبختانه محور گردشگری، گذرگاهی و فضای شهری حاج عزت الله فهندژ سعدی در این منطقه در دستور کار قرار گرفت که فاز نخست آن امروز به بهره برداری رسید.
وی خاطرنشان کرد: بناست که با همکاری راه و شهرسازی و شهرداری شیراز، بافت فرسوده و بازسازی و زیبا سازی این منطقه، در جوار آرامگاه سعدی که شاعر نامدار جهان اسلام و بشریت است، به نحوی در دستور کار قرار گیرد که گردشگران داخلی و خارجی با یک بافت شایسته این شهر مواجه شوند.
محله سعدی جزو مهمترین نقطه گردشگری شهر شیراز است
شهردار شیراز در این آیین اظهار کرد: این پروژه به طول یک کیلومتر در جوار محور گردشگری آرامگاه سعدی در فاز یک به بهره برداری رسید که با تلاش شبانه روزی فازهای بعدی آن به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد تا شاهد چهره کاملا گردشگری در همسایگی آرامگاه سعدی باشیم.
محمدحسن اسدی با بیان اینکه کارکنان شهرداری شیراز در ایام آخر سال به صورت شبانه روزی در حال تلاش و خدمات رسانی هستند، تصریح کرد: اجرای چنین پروژه هایی در بهره بردن از ظرفیت گردشگری بسیار مثمرثمر است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز گفت: این پروژه از نظر ریالی و حجم عمرانی هر چند ارزشمند است، اما با توانایی بالای اجرایی شهرداری انتظار است فازهای بعدی این پروژه هرچه سریعتر تکمیل شود.
مهدی طاهری با بیان اینکه حق مردم و شهروندان بیشترین خدمات است، تصریح کرد: هرکاری برای مردم انجام دهیم کمترین خدمت است.
وی با اشاره به اینکه محله سعدی جزو مهمترین نقطه گردشگری شهر شیراز است، خاطرنشان کرد: ضرورت اهمیت این منطقه می طلبد که از این منطقه رفع محرومیت شود.
کلنگ زنی نخستین مجموعه فرهنگی تعزیه ایران در آینده ای نزدیک
ناظر شورای اسلامی شهر شیراز در شهرداری منطقه ۳ گفت: یکی از اقدامات شورای ششم رفع مشکلات پیش روی ایجاد طرح گردشگری و فضای شهری حاج عزت ا... فهندژ بود که با همت شورای انقلابی این اقدام صورت گرفت.
محمدرضا هاجری با اشاره به حجم عملیاتی برای این محور گردشگری که فاز یک آن به بهره برداری رسید، تصریح کرد: قرار گرفتن محورگردشگری حاج عزت الله فهندژ در همسایگی آرامگاه سعدی ضرورت بهره برداری فاز دوم این طرح در شش ماه نخست سال آینده را دوچندان می کند.
وی با اشاره به اینکه جداره های این محور گردشگری همانند محورهای گردشگری دیگر در شهر شیراز خواهد شد، عنوان کرد: حدود ۲۰۰ ملک برای احداث این محور تملک شده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز همچنین از کلنگ زنی نخستین مجموعه فرهنگی تعزیه ایران در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: ایجاد چنین فضاهایی اقدامی ماندگار برای نیروهای خدوم انقلابی در شورا و شهرداری خواهد بود.
۳۰۰ میلیارد تومان برای محرومیت زدایی در شهرک سعدی
شهردار منطقه ۳ شیراز نیز در این آیین گفت: با حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان برای جهش عمرانی و محرومیت زدایی در شهرک سعدی برای سال آینده اختصاص یافت.
غلامرضا شهریاری از مردم این شهرک در ًمیزبانی از این افتتاحیه و صبوری آنها در اجرایی شدن این پروژه تقدیر و اعلام کرد: فاز تکمیلی این پیاده راه در سال آینده افتتاح می شود.
پروژه پیاده روسازی و سرپوشیده کردن جداول سطح منطقه ۳ در خیابان های دروازه سعدی و تختی با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان و لوله گذاری و سرپوشیده کردن جداول سطح منطقه ۳ در خیابان شهید محمدیان فرد و محدوده پل بولوار سلمان فارسی با اعتبار ۶میلیارد تومان از دیگر پروژه خوان هفتم جهش عمرانی کلان شهر شیراز در منطقه ۳ بود.
واژه شناسی این خبر (ایران):
ایران با نام رسمی جمهوری اسلامی ایران کشوری در غرب آسیا و در منطقه خاورمیانه است. این کشور با ۱٬۶۴۸٬۱۹۵ کیلومتر مربع پهناوری، دومین کشور بزرگ خاورمیانه است. ایران از شمال غرب با ارمنستان و جمهوری آذربایجان، از شمال با دریای خزر، از شمال شرق با ترکمنستان، از شرق با افغانستان و پاکستان، از جنوب با خلیج فارس و دریای عمان و در غرب با عراق و ترکیه هم مرز است. این کشور خاورمیانه ای، جایگاه استراتژیکی در منطقهٔ خلیج فارس دارد و تنگهٔ هرمز در جنوب آن، مسیری حیاتی برای انتقال نفت خام است. جمعیت کل ۳۱ استان ایران بیش از ۸۴ میلیون نفر است و تهران، پایتخت و پرجمعیت ترین شهر این کشور است. ایران، جامعه ای با قومیت و فرهنگ های گوناگون دارد و گروه قومی و فرهنگی غالب این کشور، برآمده از فارسی زبانان آن است. در کنار آنان، قومیت های دیگری، همانند اقوام آذری و کُرد و عرب و لر، بلوچ و ترکمن وجود دارند. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اسلام شیعه را دین رسمی ایران اعلام کرده است و اکثریت مردم این کشور، پیروان همین مذهب هستند. زبان رسمی این کشور نیز فارسی است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (جهان اسلام):
جهان اسلام اصطلاحی است برای سرزمین هایی که بیشتر مردم آن پیرو دین اسلام هستند. پیروان اسلام در حدود یک میلیاردو هشتصد میلیون نفر تخمین زده می شوند که پیرو آیین حضرت محمد(ص) با قدمت بیش از ۱۴۰۰ سال اند. مسلمانان جهان در اعتقاد به پیامبری محمد بن عبدالله (ص) به عنوان آخرین پیامبر آسمانی ( خاتم الانبیاء )، قرآن (کتاب مقدس اسلام)، قبله و بسیاری احکام شریعت اسلام، اشتراک عقیده دارند.
خطای اسکریپتی: پودمان «Asbox» وجود ندارد.
(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (کلان شهر):
کَلان شهر یا مادَرشهر عنوانی است که در مورد شهرهای بزرگ و پرجمعیت به کار می رود. یک کلان شهر معمولاً از یک شهر مرکزی و تعدادی شهر اقماری تشکیل شده است. به کلان شهر، مادرشهر هم می گویند.
کلان شهرها معمولاً از اهمیت سیاسی ، اقتصادی، بازرگانی و فرهنگی زیادی برخوردارند و از مراکز مهم اقتصادی و تجاری هر کشور به حساب می آیند. همچنین کلان شهرها دارا امکانات ورزشی، فرهنگی، آموزشی و گردشگری زیادی هستند و به همین علت، پذیرای گردشگرهای دیگر شهرها و کشورها هستند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
دلبستگی ایرانی ها به میزبانی از میهمانان در شب های نوروز و رمضان به روایت سفرنامه ها
1402/1/2
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)،میهمانی شام و شب نشینی دیرهنگام پدیده ای است که در منظومه رفتاری ایرانیان در سده های گذشته بسیار چشم ها را می نواخته است. هانری رونه دالمانی در «سفرنامه از خراسان تا بختیاری» آنجا که از ادب چینی ها و احترام شان به مهمان سخن می راند، تاکید می کند که ایرانیان به ویژه در مهمانی های شبانه بر مردمان شرق دور بسیار برتری دارند «زیرا که اینها برای ملاقات برنامه مخصوصی دارند و بهرکس باندازه لیاقت مسافری که درخواست می کند شب را در منزل یکی از دهقانان خراسان بسر برد و شخصیت او احترام می گذارند و در این موارد بسیار دقیق هستند.» این شب نشینی ها و مهمانی های شبانه، برنامه هایی در دل خود داشتند که موجب می شد توجه میهمانان به ویژه غیر ایرانیان ...
تثبیت قیمت کالاهای اساسی گامی برای مهار تورم1402/1/2
نماینده تبریز در مجلس گفت: تصمیم مجلس برای تثبیت قیمت کالاهای اساسی گامی برای مهار تورم به شمار می رود.به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در مورد راه های مهار تورم گفت: مجلس در جریان تصویب قانون بودجه سال جاری تصمیم گرفت که برای کمک به معیشت مردم قیمت کالاهای اساسی افزایش پیدا نکند و ثابت بماند و دولت برای کالاهای اساسی یارانه اختصاص دهد که این راهی برای مهار تورم خواهد بود.وی افزود: برای رشد تولید و مهار تورم که شعار راهبردی امسال شد، باید با نگاه اقتصادی موانع سرمایه گذاری و تولید برطرف شود و گشایشی در زندگی مردم ایجاد شود که یکی از آنها فراهم کردن زمینه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی است.نماینده تبریز در مجلس گفت: سرمایه گذاری باید توسط بخش خصوصی و تعاونی صورت گیرد که این ...