استقبال عکاسان ۴۰ کشور از نخستین جشنواره عکس پارس
به نقل از وزارت نفت1401/12/28کد خبر 1401c1332911
به گزارش شانا، سیدمحمدباقر یوسف زاده با اشاره به اینکه ارسال آثار به جشنواره عکس پارس تا ساعت ۲۴ روز ۲۹ اسفندماه ادامه دارد، اظهار کرد: نخستین دوره جشنواره بین المللی عکس پارس با برنامه ریزی مدیریت روابط عمومی و تشریفات سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، همکاری روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فدراسیون بین المللی هنر عکاسی (فیاپ) برگزار می شود.
وی افزود: این جشنواره همسو با ایفای نقش مسئولیت اجتماعی در زمینه حمایت از فرهنگ و هنر و با هدف توسعه هنر عکاسی، حمایت از جوانان مستعد و هنرمند، همچنین معرفی ظرفیت های منطقه ویژه پارس برگزار می شود.
دبیر نخستین جشنواره بین المللی عکس پارس تصریح کرد: نخستین دوره این رویداد در سه بخش صنعت نفت، خانواده، محیط زیست و گردشگری برگزار می شود و عکاسان و هنرمندان می توانند تا پایان امسال آثار را خود برای حضور در جشنواره ارسال کنند.
یوسف زاده اظهار کرد: فراخوان جشنواره در سایت این رویداد به آدرس www.ParsAward.ir منتشر شده و علاقه مندان می توانند پس از مطالعه کامل فراخوان و توضیح هر بخش، تا ۲۹ اسفندماه آثار خود را برای حضور در این جشنواره ارسال کنند. کد خبر 470495
واژه شناسی این خبر (عکاسی صنعتی):
(عکاسی تجاری (به انگلیسی : Commercial Photography )، که در اصل در زبان فارسی به عکاسی صنعتی شهرت دارد به هر نوع عکاسی که به منظور مقاصد تجاری و صنعتی و جهت ارائه و نمایش بهینه محصولات و خدمات استفاده می شود و کاملا به صورت سفارشی بوده و در قبال دریافت پول انجام می شود، اطلاق می گردد . در واقع عموماً در این نوع عکاسی، برای عکاس کمتر جنبه هنری کار اهمیت دارد و مهم ترین هدف جنبه تبلیغاتی و جلوه های بصری و تأثیرگذار محصولات ملاک می باشد .
این تعریف شامل عمده فروشی ، خرده فروشی و استفاده های حرفه ای از عکاسی می شود.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس):
" سازمان منطقهٔ ویژهٔ اقتصادی انرژی پارس" یکی از سازمان های فرعی شرکت ملی نفت ایران است که به نمایندگی از این شرکت وظیفه اداره و راهبری منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را بر عهده دارد و در ۱۸ مهرماه سال ۱۳۷۷ تأسیس شده است. 1
ایجاد و احداث زیر ساخت های عمومی مانند: راه، راه آهن، بندر، فرودگاه، برق، آب و زیرساخت های ارتباطی جز وظایف و مأموریت های این سازمان است.
این سازمان علاوه بر ستاد سه زیرمجموعه پارس ۱( عسلویه )۱۴ هزار هکتار، پارس ۲( کنگان ) ۱۶ هزار هکتار و پارس ۳(پارس شمالی) ۱۶ هزار هکتار را داراست.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)