کرملین: روسیه تصمیمات دادگاه کیفری بین المللی را به رسمیت نمی شناسد
به نقل از خبرگزاری ایلنا1401/12/28کد خبر 1401c133746
به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز -یکشنبه- اعلام کرد که روسیه هرگونه تصمیمی را که از سوی دیوان کیفری بین المللی صادر شود، بی اثر و از نظر قانونی غیرالزام آور می داند.
پسکوف گفت: «ما معتقدیم هر تصمیمی که توسط دیوان کیفری بین المللی صادر شود از نظر قانونی بی اعتبار است و آن را به رسمیت نمی شناسیم».
دیوان کیفری بین المللی چند روز پیش حکم بازداشت «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه و «ماریا لووا بیلووا»، کمیسر حقوق کودکان روسیه را به اتهام کوچ غیرقانونی کودکان اوکراینی به روسیه صادر کرده بود.
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز در پستی در حساب کاربری خود در تلگرام نوشت: «تصمیمات دیوان کیفری بین المللی برای کشور ما از جمله از نظر حقوقی بی معنی است».
واژه شناسی این خبر (روسیه):
روسیه (به روسی: Россия)، با نام رسمی فدراسیون روسیه (Российская Федерация)، پهناورترین کشور جهان. اسلام در قرن هفتم میلادی با اسکان عرب ها در دربند به این منطقه راه یافت. پیشینه تشیع در روسیه به قرارداد ترکمنچای برمی گردد که بر اساس این قرارداد، مناطق شیعه نشینی از ایران مانند دربند و داغستان به روسیه پیوست. شیعیان ۳٪ مسلمانان و بیش از ۱٪ جمعیت این کشور را تشکیل می دهند. جمعیت شیعیان روسیه را از ۱۶۵ هزار تا دو میلیون و ۲۱۲ هزار تن گزارش کرده اند. بخش قابل توجهی از شیعیان این کشور را مهاجران آذری تشکیل می دهند. دربند از شهرهای شیعه نشین این کشور، حدود پنجاه هزار شیعه دارد و مسجد جامع این شهر از قدیمی ترین مساجد جهان اسلام است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (ولادیمیر پوتین):
ولادیمیر ولادیمیروویچ پوتین (زادهٔ ۷ اکتبر ۱۹۵۲) سیاستمدار روسی و افسر اطلاعاتی سابق است که اکنون رئیس جمهور فدراسیون روسیه است. او از ۲۰۱۲ میلادی در این سمت در حال خدمت است و پیش از آن نیز از ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۸ میلادی نیز این سمت را بر عهده داشت. همچنین او از ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۰ میلادی و مجدداً از ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ نیز نخست وزیر روسیه بود. پوتین پس از الکساندر لوکاشنکو ، دومین رئیس جمهور اروپایی است که طولانی ترین مدت دورهٔ ریاست جمهوری را بر عهده داشته است.
پوتین در لنینگراد ( سن پترزبورگ کنونی) به دنیا آمد و حقوق را در دانشگاه دولتی سن پترزبورگ مطالعه کرد و در ۱۹۷۵ میلادی فارغ التحصیل شد. پوتین به عنوان افسر اطلاعاتی خارجی کاگ ب به مدت ۱۶ سال کار کرد و پیش از استعفایش در ۱۹۹۱ میلادی جهت آغاز یک حرفه سیاسی در سن پترزبورگ، به درجه سرهنگ دومی رسید. سپس در ۱۹۹۶ میلادی به مسکو نقل مکان کرد تا به کابینه رئیس جمهور بوریس یلتسین بپیوندد. او مدت کوتاهی را به عنوان هدایت گر سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) و وزیر شورای امنیتی، قبل از انتخاب شدن به عنوان وزیر در اوت ۱۹۹۹ میلادی خدمت کرد. پس از استعفای یلتسین، کمتر از چهار ماه پس از انتخاب بی درنگش برای اولین دوره ریاست جمهوری، پوتین رئیس جمهور کنشگر شده و مجدداً در ۲۰۰۴ میلادی نیز رئیس جمهور شد. از آنجا که در آن زمان از نظر قانون اساسی دوره ریاست جمهوری اش به دو دوره پیاپی محدود شده بود؛ پوتین مجدداً از ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ میلادی تحت سرپرستی دمیتری مدودف به عنوان نخست وزیر خدمت کرد و در یک انتخابات در سال ۲۰۱۲ میلادی به ریاست جمهوری بازگشت، انتخاباتی که به دلیل اعتراضات و ادعاهایی مبنی بر تقلب خدشه دار گشت. او مجدداً در ۲۰۱۸ میلادی انتخاب شد. در آوریل ۲۰۲۱، پس از یک رفراندوم، اصلاحیه قانون اساسی را تبدیل به قانون کرد، اصلاحیه ای که به او امکان داد دو مرتبه دیگر انتخاب شود و پتانسیل ریاست جمهوری اش را تا سال ۲۰۳۶ میلادی نیز گسترش دهد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
آخرین تمرین تیم ملی پیش از مصاف با روسیه/ شاگردان قلعه نویی تمرین گلزنی کردند
1402/1/2
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز از ساعت ١۶:٣٠ آخرین تمرین خود را پیش از دیدار برابر روسیه برگزار کردند.تمرین امروز با گرم کردن بدن بازیکنان در مجموعه «پک» آغاز شد و بعد از این بخش، بازیکنان با حضور در زمین شماره ٢ مرکز ملی فوتبال برنامه های تاکتیکی امیر قلعه نویی را مرور کردند.بخش اصلی تمرین شاداب امروز به بازی درون تیمی بازیکنان اختصاص داشت که سرمربی تیم ملی اهداف تاکتیکی خود را پیش از بازی فردا شب برابر روسیه مرور کرد. تمرین گلزنی و راه های رسیدن به دروازه حریف از دیگر برنامه های تاکتیکی تمرین امروز قلعه نویی برای بازیکنان بود. این تمرین تا ساعت ١٨:١۵ ادامه داشت.پایان پیام/ ...
چین و روسیه در صدد تسریع احداث خط لوله گاز «قدرت سیبری ۲» هستند1402/1/2
چین و روسیه تحقیقات و مذاکرات در خصوص احداث خط لوله گاز «قدرت سیبری ۲» که به گفته معاون نخستوزیر روسیه پروژهجایگزین «نورد استریم» به شمار می آید، را تسریع می کنند. به گزارشخبرگزاری مهربه نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت امور خارجه چین پس از دیدار شی جین پینگ رئیس جمهور این کشور با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در مسکو با صدور بیانیهای اعلام کرد که سران دو کشور توافق کردند تا روند تحقیقات و مذاکرات در مورد احداث خط لوله گاز «قدرت سیبری ۲» را تسریع کنند. بر این اساس، این خط لوله از منطقه سیبری روسیه آغاز و با عبور از مغولستان، گاز طبیعی را به چین خواهد رساند. چین و روسیه همچنین از پروژههای همکاری در زمینه نفت، گاز طبیعی، زغال سنگ، برق و انرژی هستهای حمایت خواهند کرد. به گزارش آناتولی، پوتین دیروز ...
پوتین: به دوران جدیدی از روابط با چین وارد می شویم1402/1/1
رسانه ها به محورهای گوناگون دومین دور از دیدار میان روسای جمهور روسیه و چین در کاخ کرملین خبر پرداختند. به گزارشخبرگزاری مهربه نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دومین دور از نشست مشترک «ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه با «شی جین پینگ» همتای چینی خود در کرملین امروز سه شنبه با حضور خبرنگاران در حال برگزاری است. رییس جمهور روسیه در این نشست مشترک گفت: تمام نیازهای بخش انرژی چین را تامین خواهیم کرد. به دوران جدیدی از روابط با چین وارد میشویم. در دیدارهایمان، جنبه های عملی همکاری در زمینه های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ادامه دارد.... کد ...