تعرفه های گاز از ابتدای سال 1402 بدون تخفیف محاسبه خواهد شد
به نقل از خبرگزاری برنا1401/12/28کد خبر 1401c133957
به گزارش خبرگزاری برنا، مسلم رحمانی مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اعلام این خبر، اظهار داشت: این مصوبه به علت کاهش شدید دمای هوای کشور در فصل سرد امسال و با هدف کاهش هزینه های مربوط به مصارف گاز طبیعی خانوارها که به دلیل عدم آمادگی لازم آن ها در خصوص کنترل مصارف گاز متناسب با الگوی بهینه مصرف بوده، به تصویب هیأت وزیران رسیده است.
به گفته رحمانی، این کاهش گازبها برای اقلیم های 1 تا 5 به ترتیب تا سقف 1300، 1250، 1200، 1000 و 800 مترمکعب در ماه به ازای هر واحد خانگی قابل اعمال خواهد بود. اما، ملاک محاسبه گازبهای مشترکین از ابتدای سال 1402، تعرفه های مندرج در مصوبه مورخ ۱۶ آذرماه ۱۴۰۱ خواهد بود.
وی ادامه داد: از این رو، ضروری است مشترکین خانگی گاز نسبت به مدیریت مصرف گازطبیعی، دقت و توجه لازم را مبذول داشته باشند؛ چراکه این مهم تنها با رعایت الگوی مصرف و دقت هرچه بیشتر در استفاده از این نعمت الهی امکان پذیر است.
مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در پایان، از مشترکین عزیز خواست تا ضمن صرفه جویی و مصرف بهینه گازطبیعی، هزینه گاز مصرفی خود را کنترل کرده و با توجه به پلکانی بودن محاسبه گاز مصرفی، با رعایت الگوی مصرف و قرار گرفتن در دامنه های پایین تر، این هزینه ها را کاهش دهند.
واژه شناسی این خبر (تعرفه):
تعرفه (به انگلیسی : Tariff ) مالیاتی است که دولت برای واردات یا صادرات کالا وضع می کند. عوارض واردات علاوه بر اینکه منبع درآمدی برای دولت است، می تواند گونه ای تنظیم تجارت و سیاست خارجی باشد که برای تشویق یا محافظت از صنعت داخلی، از محصولات خارجی مالیات می گیرد. تعرفه ها به همراه سهمیه واردات و صادرات از جمله پرمصرف ترین ابزارهای حمایت گرایی هستند.
تعرفه ها می توانند ثابت باشند (مبلغ ثابت هر واحد کالای وارداتی یا درصدی از قیمت) یا متغیر (مبلغ آن با توجه به قیمت متفاوت است). مالیات بر واردات بدین معنی است که با گران شدن مردم احتمال خرید آن ها کمتر است. هدف این است که آن ها محصولات محلی را بخرند و این باعث تقویت اقتصاد کشورشان می شود؛ بنابراین تعرفه ها انگیزه ای برای توسعه تولید و جایگزینی واردات با محصولات داخلی است. تعرفه ها به منظور کاهش فشار ناشی از رقابت خارجی و کاهش کسری تجاری است. آن ها در طول تاریخ به عنوان وسیله ای برای محافظت از صنایع نوزاد و اجازه دادن به صنعتی سازی جایگزین واردات توجیه شده اند. همچنین ممکن است تعرفه ها به دلیل « دامپینگ »، یارانه های صادراتی یا دستکاری ارز، برای اصلاح قیمت های مصنوعی پایین برخی کالاهای وارداتی استفاده شود.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
توان تولید برق ۲۸۶ واحد نیروگاهی کشور ارتقا یافت/ افزایش قدرت عملی نیروگاه ها برای تابستان امسال
1402/1/4
به گزارش پایگله اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، اسماعیل نمازی با اعلام این خبر افزود: صنعت برق حرارتی در طول سال 1401 علاوه بر احداث واحدهای نیروگاهی جدید برنامه ارتقای هزار و 35 مگاواتی توان عملی نیروگاه های موجود را در دستور کار قرار داده بود که با فعالیت های بی وقفه تلاش گران صنعت برق این مهم در موعد مقرر محقق شد. وی یادآور شد: در پروسه اجرای این برنامه فرایند ارتقای واحدهای گازی به روشMaptune + EMSمنجر به افزایش ۴۸۱ مگاواتی توان عملی ۱۷۱ واحد نیروگاهی شد. همچنین در این مدت نصب سیستم خنک کاری هوای ورودی توربین های گازی به روش مدیا ارتقای ۱۵۰ مگاواتی توان ۱۰ واحد نیروگاهی را به دنبال داشته است .نمازی افزود: از دیگر پروژه های پیش بینی شده در این بخش افزایش توان واحدهای گازی به روشIGV+ بوده است ...
ماکرون: از انجام اصلاحات قانون بازنشستگی در فرانسه خرسند نیستم1402/1/2
رئیس جمهور فرانسه امروز در مصاحبه با شبکه های محلی کشورش اعلام کرد: از اصلاحات قانون بازنشستگی خرسند نیستم؛ اما انجام آن لازم بود. به گزارشخبرگزاری مهربه نقل از المیادین، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه امروز چهارشنبه در مصاحبه با شبکه های محلی کشورش گفت: اصلاح قانون بازنشستگی بازگشتی ندارد و باید تا پایان سال (میلادی) جاری اجرایی شود. رئیس جمهور فرانسه ادامه داد: اجازه هیچگونه سوء استفاده ای را در جریان اعتراضات جاری علیه اصلاح قانون بازنشستگی نخواهیم داد. ما توسل به خشونت را نمیپذیریم. اصلاحاتِ این قانون به نفع همه مردم است. «امانوئل ماکرون» ادعا کرد: از انجام این اصلاحات خرسند نیستم و متأسفم که مقامات فرانسه نتوانستند لزوم این اصلاحات را بهتر برای فرانسوی ها توضیح دهند! وی خاطر نشان کرد ...