پیام رسان ایتا

به نقل از خبرگزاری پانا1401/12/298کد خبر 1401c137722 دقیقه برای مطالعه

بازرسی از قنادی ها و رستوران ها تا 15 فروردین ادامه دارد

(تصویر شماره 1)

تهران (پانا) - سرپرست اداره کل استاندارد استان تهران گفت: قنادی ها، آجیل فروشی ها و رستوران های استان، در راستای طرح عیدانه، جهت نظارت بر خدمات ارائه شده به شهروندان، از نیمه اسفندماه، به مدت یک ماه در حال بازرسی اند.



به گزارش اداره کل استاندارد استان تهران، محمدحسین طاهری روز دوشنبه در خصوص ارزیابی خدمات رستوران ها اظهار کرد: در این بازرسی ها نحوه پذیرایی در سالن رستوران، الزامات و شرایط عمومی بهداشتی محل طبخ، سالن پذیرایی، وضعیت بهداشتی تاسیسات و تجهیزات بررسی و ارزیابی می شود.


وی افزود: در این بازرسی ها نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد ایران و اتحادیه رستوران داران، بازرسان اداره کل را همراهی می کنند.


طاهری همچنین در خصوص شاخص های ارزیابی قنادی ها و آجیل فروشی ها توضیح داد: بازرسان استاندارد با مراجعه به این مراکز، وضعیت بهداشتی کارکنان فعال در بخش های مختلف، بهداشت فضاهای مختلف نظیر انبارها، یخچال ها و محل عرضه خشکبار و شیرینی جات را مورد ارزیابی قرار می دهند.


طرح عیدانه از سوی سازمان ملی استاندارد، از 15 اسفندماه آغاز و تا 15 فروردین ماه، با محورهای نظارت بر بازار و ارائه خدمات استاندارد در مراکزی نظیر فروشگاه های زنجیره ای، رستوران ها، پایانه های مسافربری، فرودگاه ها و ایستگاه های قطار، مراکز اقامتی، میادین میوه و تره بار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی و آجیل، در حال اجراست.


برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.