هشدار رئیس «شاباک» به نتانیاهو: به منطقه خطر نزدیک می شویم
به نقل از خبرگزاری فارس1402/1/4کد خبر 14021161737
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «رونن بار» رئیس سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک)، شامگاه پنجشنبه و همزمان با تداوم تظاهرات هزاران نفری در فلسطین اشغالی گفت اسرائیل در مرحله آینده با چالش هایی مواجه خواهد شد که ممکن آن است آن را به مسیری نامطلوب بکشاند.
بنابر گزارش شبکه صهیونیستی « آی۲۴ »، رئیس شاباک در نشست با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با او درباره تشدید تهدیدات امنیتی در فلسطین اشغالی گفت وگو کرده است.
طبق این گزارش، رونن بار در چندمین هشدار خود به نتانیاهو، بار دیگر به او گفته که افزایش تهدیدها اسرائیل را به «منطقه خطر» می کشاند.
آی۲۴ اشاره کرد که روسای سازمان های امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی از جمله «یوآف گالانت» وزیر جنگ این رژیم هشدارهای مشابهی به نتانیاهو داده اند.
براساس این گزارش، «هرزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی نیز اخیرا در اطلاعاتی که به نتانیاهو ارائه کرده، به صراحت به او درباره وضعیت موجود هشدار داده است.
کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست نتانیاهو در چهارم ماه ژانویه سال جاری میلادی طرحی برای اصلاح نظام قضایی این رژیم ارائه کرد. نتانیاهو که از سال ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند. این تصمیم با مخالفت گسترده ساکنان فلسطین اشغالی مواجه شده است.
از سوی دیگر، روند اعتراضات به سیاست های نتانیاهو مدتی است به درون سازمان های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی کشیده شده و روز به روز گسترده تر می شود و افسران و نظامیان بیشتری اعلام می کنند که دیگر حاضر به خدمت نظامی نیستند.
به دنبال تشدید اعتراضات در فلسطین اشغالی، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی اخیرا در اظهاراتی درباره فروپاشی این رژیم هشدار داد و گفت «ما به سمت نقطه بی بازگشت در حرکت هستیم. باید از اصلاحات قضایی دست برداریم.»
علی رغم اعتراضات گسترده به طرح جنجالی کابینه نتانیاهو که از آن تحت عنوان «کودتای قضایی» یاد می شود و وارد سومین ماه خود شده، کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) دوشنبه (۱۳ مارس) پس از چندین ساعت مناقشه در قرائت اول خود، با ۶۱ رأی موافق و ۵۱ رأی مخالف با لایحه اصلاح قضائی مد نظر بنیامین نتانیاهو موافقت کرد. لایحه اصلاحات قضایی برای تصویب نهایی و اجرا نیازمند دو قرائت دیگر در کنست است.
پایان پیام/
واژه شناسی این خبر (بنیامین نتانیاهو):
بنیامین «بی بی» نتانیاهو (به عبری : בִּנְיָמִין "ביבי" נְתַנְיָהוּ؛ زادهٔ ۲۱ اکتبر ۱۹۴۹ ) نخست وزیر اسرائیل (از ۱۸ ژوئن ۱۹۹۶ تا ۶ ژوئیه ۱۹۹۹ و از ۱ آوریل ۲۰۰۹ تا ۱۳ ژوئن ۲۰۲۱) و رهبر کنونی حزب لیکود و اپوزیسیون است. وی اولین نخست وزیر تاریخ اسرائیل است که پس از تأسیس این کشور، در آن به دنیا آمده است.
نتانیاهو در اوت سال ۲۰۰۵ در اعتراض به طرح خروج شهرک نشینان اسرائیلی از غزه از پست خود در وزارت دارائی اسرائیل استعفا داد و از کابینه آریل شارون خارج شد. او در اوت ۲۰۰۶ دوباره به ریاست حزب لیکود رسید.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (رژیم صهیونیستی):
صهیونیسم جنبش سیاسیِ طرفدار بازگشت یهودیان به سرزمین فلسطین و ایجاد کشور اسراییل است. این جنبش در اواخر قرن نوزدهم توسط تیودور هرتسل بنیان نهاده شد و توانست با همکاری قدرت های جهانی، در سال ۱۹۴۸م کشور اسراییل را تأسیس کند. صهیونیست ها با وجود این که حدود ۵درصد از زمین های فلسطینیان را خریده بودند، در زمان اعلام موجودیت ۷۷درصد از اراضی فلسطین را به تصرف خود درآوردند. علما و مراجع تقلید شیعه در دوران های مختلف بر علیه صهیونیسم و اشغال فلسطین موضع گرفته اند.(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (شاباک):
سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک یا شین بِت) (در عبری : שב"כ)، نام سازمان اطلاعات و امنیتی داخلی در کشور اسرائیل است که مسئولیت جمع آوری اطلاعات مربوط به داخل مرزهای اسرائیل و مناطق خودمختار فلسطینی و همچنین خنثی سازی فعالیت های تروریستی را بر عهده دارد. این سازمان در فعالیت های خود جنبهٔ مخفیانه کار کردن را رعایت می کند. شعار این سازمان «سپر نامرئی» است و مقر اصلی این سازمان در آفِکا واقع در شمال تل آویو است. این سازمان در کنار موساد و آمان یکی از سازمان های سه گانهٔ جامعهٔ اطلاعاتی اسرائیل است.
در سال ۱۹۵۶، شاباک متن سخنرانی خروشچف را که به لهستانی ترجمه شده بود به دست آورد. در این سخنرانی خروشچف به سرزنش استالین می پردازد و جنایت او را محکوم می کند. این متن سپس با سیا (سازمان اطلاعاتی مرکزی آمریکا) به اشتراک گذاشته شد و آمریکایی ها هم آن را منتشر کردند. انتشار این سخنرانی تأثیر مهمی در شوروی داشت. گفته می شود این سخنرانی هرگز محرمانه نبوده و حزب کمونیست و خروشچف به عمد و با هدف تسهیل فروپاشی شوروی آن را انجام داده اند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)