داستان «آکتور» اغراق آمیزتر خواهد شد
به نقل از خبرگزاری تحلیلی ایران1402/1/4کد خبر 14021166632
نیما جاویدی کارگردان «آکتور» به همراه مجید مطلبی تهیه کننده این مجموعه در بخش رقابتی جشنواره «سریزمانیا» در فرانسه حضور دارند. نیما جاویدی در بخشی از گفت وگوهای شکل گرفته در این جشنواره حول «آکتور» گفته است: «ما دستکم از نظر سریال سازی ایرانی در ورطه تکرار افتاده ایم. بنابراین فکر می کنم «آکتور» طعم جدیدی به مخاطبان برای این که چیزی تازه و منحصربه فرد به آن ها عرضه کند، ارائه می دهد.» «آکتور» نخستین تجربه نیما جاویدی در ساخت سریال، در پلتفرم نمایش خانگی است که پخش آن بهمن ۱۴۰۱ در پلتفرم های فیلیمو و نماوا آغاز شد.
جاویدی که در فرانسه حضور دارد در گفت وگو با ورایتی گفته است از دیدگاه نویسندگان داستان های تخیلی، کارآگاه خصوصی می تواند به عنوان یک راهنما عمل کند، راهنمایی بی واسطه که آزادانه در موقعیت های اجتماعی در حرکت است. او ادامه داده است: «شکسپیر می گوید تمام دنیا صحنه نمایشی است که مردان و زنان، بازیگران آنند و بسته به موقعیت هایشان و آنچه می خواهند به آن برسند، نقش های متفاوتی را عهده دار می شوند. من هم فکر می کردم قرار دادن بازیگران در نقش های کارآگاه خصوصی برای غلبه بر موانع، حل مشکلات و نجات خود و دیگران از مشکلات با استفاده از توانایی های بازیگری شان، جذاب است. برخلاف شرلوک هلمز که از هوش خود بهره می گیرد یا ابرقهرمانانی که با قدرت باورنکردنی شان مردم را نجات می دهند، علی و مرتضی مشکلات را از سر راه برمی دارند و با هنرنمایی که دارند ماجراجویی و برای رهایی خود و دیگران از مشکلات اقدام می کنند.»
او می گوید هر چه پیش می رویم بیشتر متوجه خواهیم شد که تمامی شخصیت ها در حال ایفای نقش هستند و از نگاه من، این کاملا از حقیقت برگرفته شده است. اگر چه امکان دارد داستان کمی اغراق آمیزتر از دیگر داستان ها باشد اما در حقیقت، همه روی این سیاره نقش بازی می کنند.
«آکتور» درباره زندگی پرفرازونشیب چند بازیگر مستعد تئاتر است که بعد از پیشنهادی که به آن ها می شود زندگی شان دستخوش ماجراهایی پیچیده می شود. نوید محمدزاده، احمد مهرانفر، هستی مهدوی فر، هانیه توسلی، گلاره عباسی، هومن برق نورد و فریده سپاه منصور از بازیگران این سریال هستند.
۲۵۹۲۵۹ کد خبر 1746745
واژه شناسی این خبر (نوید محمدزاده):
نوید محمدزاده (زادهٔ ۱۷ فروردین ۱۳۶۵) بازیگر ایرانی است. نقش آفرینی او در فیلم عصبانی نیستم (۱۳۹۲) مورد تحسین منتقدان قرار گرفت، و برایش نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد از جشنوارهٔ فیلم فجر شد. او همچنین دوبار پیاپی برای نقش آفرینی هایش در ابد و یک روز (۱۳۹۴) و بدون تاریخ، بدون امضاء (۱۳۹۵) موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنوارهٔ فیلم فجر شده است. اولین تجربهٔ حضور او در نمایش خانگی با مجموعهٔ قورباغه بود.
نوید محمدزاده در ۱۷ فروردین ماه سال ۱۳۶۵ در استان تهران متولد شد اما اصالتاً اهل شهرستان مهران و کُرد است. تا دو سالگی در تهران بود و بعد از آن به ایلام رفت و تا اتمام دوره راهنمایی در آنجا ماند. وی دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم عمران است.
وی در سال ۱۴۰۰ با فرشته حسینی ازدواج کرد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (احمد مهران فر):
احمد مهران فر (متولد ۱۰ خرداد ۱۳۵۴) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است.
مهران فر از سال ۱۳۷۸ اجرای حرفه ای تئاتر را آغاز و در کنار بازیگرانی مانند پرویز پرستویی ، پانته آ بهرام ، امیر جعفری ، مهتاب نصیرپور و حبیب رضایی اجرای نقش های تئاتری را تجربه کرده است. وی برای اولین بار در فیلم « نان، عشق و موتور ۱۰۰۰ » در سینمای ایران ظاهر شد و پس از آن در فیلم های « اقلیما »، « حقیقت گمشده »، « دربارهٔ الی… »، « کلبه » و « آتش بس » و تئاترهایی همچون «همه چیز دربارهٔ آقای ف»، «فنز»، «قهوه تلخ»، «شکلک» «۱۷ دی کجا بودی؟» و… به ایفای نقش پرداخته است. او نویسندگی و کارگردانی نمایش «ادیپ افغانی» را نیز در کارنامه هنری خود ثبت کرده است. احمد مهران فر در چند مجموعه تلویزیونی، از جمله سریال پایتخت بازی کرده است. بیشتر شهرت وی برای نقش آفرینی در نقش ارسطو عامل در سری مجموعه های پایتخت است. او همچنین در چک برگشتی به عنوان بازیگردان نقش داشت.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (شبکه نمایش خانگی):
رسانه خانگی یا شبکه نمایش خانگی یا ویدیو رسانه به ناشر فیلم ویدیویی یا سریال گفته می شود. یک رسانه خانگی ممکن است توزیع یک فیلم را انجام دهد یا ممکن است خود دست به تولید بزند و محصول را توزیع کند
فیلم های توزیع شده در نمایش خانگی بعضا التزامی برای گرفتن پروانه نمایش از وزارت ارشاد ندارند
به فیلم هایی که برای اکران در سینما و پخش در تلویزیون ساخته نشده اند فیلم ویدیویی گفته می شود فیلم های ویدیویی مستقلاً برای پخش در شبکه نمایش خانگی هستند. معمولاً فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی هم پس از پخش وارد شبکه نمایش خانگی می شوند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
وزیر ارشاد: تبلیغات ماهواره ای فیلم های شبکه نمایش خانگی ممنوع است
1402/3/7
محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، درخصوص تبلیغ برخی از فیلم های شبکه نمایش خانگی در بستر شبکه های ماهواره ای گفت: همکاران من به این موضوع رسیدگی می کنند چون این امر به لحاظ قانونی ممنوع است؛ هرچند متصدیان این برنامه اعلام می کنند که این تبلیغات بدون هماهنگی و اجازه آنها انجام می شود که این هم در حال بررسی است و ممکن است این تهیه کنندگان و مسئولین درست بگویند. اسماعیلی با تاکید بر اینکه مسئولین این فیلم ها می گویند بدون اجازه ما فلان شبکه ماهواره ای دارد پخش می کند و ما مخالف هستیم، تصریح کرد: از لحاظ قانونی هر نوع تبلیغات محصولات فرهنگی که مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد را دارد از بستر رسانه هایی که مجوز وزارتخانه را ندارند، ممنوع است و ما ...
«قهوه ترک» عرضه شد1402/3/3
اولین قسمت از سریالقهوه ترکدر شبکه نمایش خانگی منتشر شد.. به گزارش روابط عمومی فیلم نت، قسمت اول سریال «قهوه ترک» چهارشنبه 3 خرداد 1402 به طور اختصاصی در پلتفرم فیلم نت منتشر شد..بسته شده چمدون سفر…». در این قسمت سارا رسول زاده در نقش خواهر دوقلو به نام های «ترانه» و «طنین» ظاهر شده است.. «قهوه ترک» به کارگردانی علیرضا امینی و تهیه کنندگی محمد شایسته چهارشنبه هر هفته ساعت 8 صبح توسط پلتفرم فیلم نت در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد.حامد بهداد، سارا رسول زاده، امیر جعفری، مجتبی پیرزاده، محمد ولیزادگان، امیر نوروزی، بهاره کیان افشار، شاهرخ فروتنیان، عرفان ناصری، فرید سجادی حسینی، پیام احمدی نیا، ایپک تن الجای، سلطان ساروهان و مهمت ...