سفر رئیس جمهور برزیل به چین لغو شد
به نقل از پایگاه خبری ایران اکونومیست1402/1/6کد خبر 14021244730
به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری رویترز، معاون مطبوعاتی ریاست جمهوری برزیل با انتشار یادداشتی پزشکی اعلام کرد که پس از ارزیابی بالینی، لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس جمهوری۷۷ ساله کشور مبتلا به "برونکوپنومونی باکتریایی و ویروسی" ناشی از آنفولانزای نوع A است و روند درمان وی آغاز شده است.
در این یادداشت آمده است: با وجود بهبود بالینی، بخش پزشکی ریاست جمهوری برزیل توصیه می کند که این سفر به چین تا زمان پایان تمامی علائم به تعویق بیفتد.
دولت برزیل به مقام های چینی این مساله و همچنین تمایل برای برنامه ریزی مجدد آن را اطلاع داده است.
این سفر که قرار بود همراه با ملاقات با شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین در روز سه شنبه باشد تلاشی شگرف از سوی داسیلوا برای تقویت روابط بین دو کشور محسوب می شود.
حالا که این سفر لغو شده، توجه ها اکنون به ارائه چارچوب مالی مورد انتظار در برزیل معطوف است که در ابتدا توسط فرناندو حداد وزیر دارایی برای ماه مارس وعده داده شده بود، اما توسط داسیلوا به بعد از سفر چین به تعویق افتاد.
واژه شناسی این خبر (برزیل):
برزیل بزرگ ترین کشور آمریکای جنوبی که پایتخت آن شهر برازیلیا است. اسلام از طریق مهاجرت از آفریقا و برخی از سرزمین های تحت سلطه عثمانی ، وارد این کشور شده و جمعیت آنان امروزه به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر می رسد که اکثر آنها عرب و از کشورهای سوریه ، لبنان و عده کمی نیز از مصر ، مراکش و دیگر ملیت هاهستند. شیعیان نیز در این کشور حضور فعالی دارند و انجمن خیریه اسلامی برزیل، انجمن خیریه شهر فوز دو ایگوتسو در ایالت پارانا و انجمن خیریه پارانا از مهم ترین انجمن های شیعی فعال در برزیل می باشند.
برزیل با جمعیت ۲۱۲٬۷۳۲٬۰۰۰ نفر و وسعت ۸.۵۱۴.۸۷۷ کیلومتر مربع بزرگترین کشور امریکای جنوبی است که پایتخت آن شهر برازیلیا است. این منطقه از امریکای لاتین توسط پرتغالی ها در سال ۱۵۰۰ گشوده شد و مستعمره آنان بود. به همین دلیل زبان رسمی این کشور پرتغالی و در حال حاضر حکومت آن جمهوری فدرال است.
(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (چین):
چین با نام رسمی جمهوری خلق چین کشوری کهن در شرق آسیا است. بیشتر مسلمانان چین در شرق این کشور و در استان سین کیانگ زندگی می کنند، به طوری که اکثریت ساکنان این منطقه را مسلمانان تشکیل می دهند. شمار رسمی شیعیان چین اندک، اما نفوذ غیر رسمی اندیشه شیعی بین مسلمانان آنجا بسیار است.
شیعیان دوازده امامی بیشتر در شهرهای ختن و یارغند و مناطق اطراف آن در ایالت خودمختار سین کیانگ سکونت دارند. تشیع مانند اصل اسلام از طریق ایران و شبه قاره وارد چین شده است. این شیعیان همچنان که خود اظهار می کنند غالباً کشمیری الاصل هستند که در اثر دشورای زندگی اقتصادی یا سیاسی آن نواحی به سمت شرق رفته اند.
(برگرفته از ویکی شیعه)