پیام رسان ایتا

به نقل از خبرگزاری مهر1402/1/13104کد خبر 1402146922 دقیقه برای مطالعه

فردی که قبلاً گزیده شده است


مطالعات نشان می دهد کنه می تواند موجب بروز آلرژی به گوشت شود.


به گزارش به نقل از هلث دی نیوز، دکتر سارا مک گیل ، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کارولینای شمالی، توضیح داد: وقتی نوعی کنه موسوم به “کنه استار” فردی را می گزد ، می تواند قندی به نام "آلفا گال " را منتقل کند، که در همه پستانداران به جز انسان وجود دارد.


وی در ادامه می افزاید: این انتقال می تواند منجر به سندرم آلفا گال ، حساسیت گوشتی ناشی از کنه شود.


در این صورت ممکن است فرد چندین ساعت پس از خوردن گوشت و گاهی اوقات فراورده های لبنی، علائم گوارشی داشته باشد.


در برخی موارد، ممکن است ماه ها بعد از گزش کنه طول بکشد تا فرد پس از مصرف گوشت احساس بیماری کند.


مک گیل توصیه می کند که بیماران علامت دار تحت آزمایش خون به نام آلفا گال IgE قرار گیرند.


اگر مثبت باشد، باید رژیم حذف آلفا گال را شروع کنند.


مک گیل گفت که علائم باید برطرف شود یا به طور قابل توجهی در روند رژیم حذف بهبود یابد.


مک گیل خاطرنشان کرد: فردی که قبلاً گزیده شده است و آلفا گال دارد باید دیگر دچار نیش کنه دیگری نشود زیرا نیش بعدی می تواند آلرژی آنها را بدتر کند.


واکنش ها ممکن است با گذشت زمان کاهش یابد، اما تکرار آزمایش آلفا-گال IgE می تواند به تعیین برنامه درمانی آینده کمک کند.


برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.