جامعه فرهنگیان البرزی بیش از ۵۰ هزار نفر عضو دارد
به نقل از خبرگزاری فارس1402/1/13کد خبر 14021474352
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، شامگاه شنبه، در دیدار با مدیرکل، معاونین و روسای مناطق آموزش و پرورش استان که در محل این اداره کل صورت گرفت، ضمن تسلیت وفات حضرت خدیجه(س) و گرامیداشت روز جمهوری اسلامی با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، گفت: معلمان همواره از افراد معتمد و محترم جامعه بوده اند و جایگاه ارزشمند و رفیعی در جامعه دارند، بنابراین باید در تمامی ایام این قشر فرهیخته را مورد تکریم و تقدیر قرار دهیم.
عبداللهی گفت: آینده این کشور در دستان توانمند معلمان است، همان گونه که در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته جهان به ارزش و کارآمدی نقش معلم پی برده اند.
استاندار البرز در دیدار نوروزی با مدیران آموزش و پرورش استان؛ باید با باور قلبی برای بهبود و ارتقا معیشت و رفاه معلمان برنامه کنیم؛ آینده کشور در دستان معلمان است.
استاندار البرز با بیان اینکه یک سوم کادر استخدامی کشور متعلق به آموزش و پرورش هستند، گفت: از ابتدای مسوولیتم در استان همواره درصدد اتخاذ تدابیر ویژه ای برای جامعه آموزش و پرورش استان بوده ام از این رو از تمامی مدیران و کارکنان این مجموعه دعوت کردم تا پیشنهادات خود را برای اقدام در جهت ارتقا رفاه و معیشت معلمان اعلام کنند.
وی افزود: استان البرز برای نیل به شرایط نرمال به هزار مدرسه نیاز دارد که طی برنامه ریزی و ترسیم افقی مشخص، متعهد شده ایم با مشارکت خیرین در دوره دولت سیزدهم ۲۰۰ مدرسه را ساخته و به مجموعه آموزش و پرورش تحویل دهیم.
البرز نیازمند هزار مدرسه است که ۲۰۰ مورد آن تا پایان دولت فعلی به بهره برداری می رسد؛ اکنون استان البرز در حوزه های مختلف زیرساختی در حال ارتقا و پیشرفت است و حتی در امور اجتماعی و عملکرد قرارگاه اجتماعی، الگوی کشور شده است.
وی افزود: این روند را با قوت ادامه می دهیم تا به همه ثابت کنیم که اگر استان البرز در سرانه ها و زیرساخت ها عقب مانده بود، عزم و اراده ای برای جبرانش نبود ولی اکنون لحظه ای از تلاش و فعالیت، دست برخواهیم داشت.
استاندار البرز گفت: از مردم استان و بویژه معلمان عزیز و گرانقدر دعوت می کنیم که اقدامات صورت گرفته، برنامه های پیشرو و اراده ای که برای حل مشکلات و جبران کمبودها معطوف شده، رصد و پیگیری کنند.
وی همچنین در دیدار با چند تن از معلمان بازنشسته استان دیدار کرد و پای صحبت های آنها نشست و معلمان بازنشسته از استاندار البرز خواستند تا دغدغه های آنها را به مسوولان ملی منعکس کنند. (تصویر شماره 1)
واژه شناسی این خبر (آموزش و پرورش):
آموزِش فرایند تسهیل یادگیری ، یا کسب دانش ، مهارت ، ارزش ، اخلاق ، اعتقادات و عادت ها است. روش های آموزش شامل تدریس، آموزش عملی، داستان گویی، بحث و پژوهش هدایت شده است. آموزش غالباً تحت راهنمایی مربیان انجام می شود، اما فراگیران می توانند خود را نیز آموزش دهند. آموزش می تواند در شرایط رسمی یا غیررسمی انجام شود و هر تجربه ای که تأثیر شکل دهی بر نحوه اندیشه ، احساس یا عمل فرد داشته باشد، می تواند نوعی آموزش تلقی شود. متودولوژی تدریس را تعلیم و تربیت می نامند.
آموزش رسمی به طور کلی به طور رسمی به مراحل زیر تقسیم می شود: پیش دبستانی یا مهد کودک ، دبستان ، دبیرستان و سپس دانشگاه ، کالج یا کارآموزی .
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
بهترین دانش آموزان و دانشجویان باید برای حرفه معلمی انتخاب شوند
1402/3/7
رضامراد صحرایی، گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد بهترین دانش آموزان و دانشجویان باید برای حرفه شریف معلمی انتخاب شوند. به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، رضامراد صحرایی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ویراستی» با اشاره به تکریم دانشگاه معلم پرور نوشت: یک کشاورز خوب، بهترین بذرش را برای سال آینده اش نگهداری می کند. بر این اساس معتقدم بهترین دانش آموزان و دانشجویان باید برای حرفه شریف معلمی انتخاب شوند. صحرایی تصریح کرد: لذا شناسایی و جذب استعدادهای برتر دانش آموزی به دوره تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی و همچنین جذب استعدادهای برتر دانشجویی به دوره های کارشناسی ارشد تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان و برگزاری آزمون ...
فارس من' چرا معلمان نسبت به «رتبه بندی» گلایه دارند؟/ روایت رتبه بندی با طعم سلیقه1402/3/6
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس،رتبه بندی معلمان، داستان پرفراز و نشیبی دارد؛ ماجرایی که از زمان تصویب سند تحول یعنی سال 1390، به طور رسمی مطرح شد.در راهکار 210 سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر استقرار نظام سنجش صلاحیت های عمومی، تخصصی و حرفه ای، تعیین ملاک های ارزیابی و ارتقای مرتبه(نظام رتبه بندی) علمی و تربیتی معلمان و تقویت انگیزه ارتقای شغلی در آنان بر اساس نظام معیار اسلامی تأکید شده است. سال 1392 نیز آموزش و پرورش، نظام رتبه بندی حرفه ای معلمان و جذب و تأمین منابع انسانی را تهیه کرد که البته آن زمان به سرانجام نرسید.از جمله اهداف این طرح،بهبود کیفیت آموزش و پرورش از طریق افزایش انگیزه معلمان برای خدمت مطلوب ،ساماندهی معلمان حسب قابلیت های تخصصی و حرفه ای ،توسعه مهارت های ...