رفتارهای جناحی دلزده مان کرده است/ شما نظر دادید
به نقل از خبرگزاری تحلیلی ایران1402/1/2کد خبر 1402189618
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، با اعلام ترکیب نهایی مجریان ویژه برنامه تحویل سال تلویزیون مشخص شد هیچ کدام از برندهای پیشین صداوسیما در این برنامه ها حضور ندارند. به همین بهانه خبرآنلاین از مخاطبان خود خواست تا نظرشان درباره دیدن برنامه تحویل سال شبکه های مختلف صداوسیما و برنامه مورد نظرشان برای تماشا در لحظه تحویل سال را با ما در میان بگذارند که در ادامه برخی از این نظرات را می خوانید. به چهره های جوان اجازه دهیم
کاربری نوشت بهتر است به چهره های جوان فرصت بروز و ظهور بدهیم: «به نظرم دیدن چهره های جوان و جدید در تلویزیون خیلی خوبه باید امسال را نگاه کنیم بعد قضاوت کنیم.»
یکی از مخاطبان درباره این موضوع نوشت: «صداوسیما دست به تغییرات زده و خود این موضوع می تواند جذاب باشد چون همیشه تغییر خوبه ولو برخلاف میل مردم باشد.»
یکی از مخاطبان هم دلیل حذف برخی از مجریان را اینگونه عنوان کرد و نوشت: «مجری هایی که جنبه نداشتند حتی باتجربه هم بودند ولی با حرفاشون به نظام و مملکت خودشان بی احترامی کردند و به نفع بیگانگان رفتار کردند نباید دعوت به تلوزیون شوند مگر خودشون نشان بدهند از همه مردم و مسئولین عذرخواهی کنند و جریمه پرداخت کنند.»
کاربری هم نوشت: «هرچند که نقاط ضعف زیادی در تلویزین هست، اما به چهره های جوان فرصت دهیم.»
مخاطب دیگری هم نوشت: «جای علیخانی و جوان و مدیری خالی است اما پیش داوری نکنیم شاید کار جدیدا خوب باشد. » رفتار جناحی صداوسیما ما را ناراحت کرده است
عده ای هم دلیل ناراحتی از صدا و سیما را رفتار جناحی دانستند و درباره این موضوع نوشتند: «مثل خرید خودرو تو ایران می ماند. مثل این است که بخواهی از بین پراید و پژو انتخاب کنی. در کل خیلی فرقی ندارند. سطح پایین و بی کیفیت.»
مخاطبی هم نوشت: «ما طبق سال های قبل ماهواره می بینیم. ماهواره قطع باشد هم تلویزیون را خاموش می کنیم.»
یکی از مخاطبان هم نوشت: «صفحه برفکی و یا خاموش همیشه بهترین گزینه است... .»
یکی از مخاطبان در انتقاد به رویکردهای سیاسی تلویزیون نوشت: «به قدری از فضای بسته و تک جناحی صداوسیما و مدیریت اصولگرایان دلگیر و عصبانی هستیم که ترجیح می دهیم تلوزیون خاموش باشد، فقط به احترام پیام نوروزی رهبری حاضریم پیام ایشان را ببینیم.»
کاربر دیگری هم نوشت: «اصلا جالب نیست هیچ کدام را نبینم.» هیچ چیز برای ما نگذاشتند
«ما دلمان می خواست برای عید برنامه «دورهمی» را ببینیم واقعا خجالت نمی کشید چیزایی که ما دوست داریم را از بین می برند.» این اظهارنظر یکی از کاربران بود.
کاربر دیگری هم نوشت: «تلویزیون ایران تمام چیزهایی که مردم دوست دارند را قطع کرده و دیگه چیزی برای تماشا ندارد. تلویزیونی که توش عادل و مهران و رامبد و فرزاد و ضیا و ..... نباشن و باید خاموش کرد.»
یکی از مخاطبان در رابطه با این ماجرا نوشت: «شما اینقدر باید خوب می بودید که برای عید مهران مدیری برای تلویزیون سریال بسازه نه اینکه بزنین «دورهمی» را هم از تلویزیون بردارید این چه تلویزیونی است واقعا؟»
کاربر دیگری گزینه دیگری پیشنهاد داد و نوشت: «کتاب بخوانیم از همه چیز بهتر است. »
مخاطب دیگری هم نوشت: «ما نگاه نمی کنیم.»
۲۵۹۲۴۵ کد خبر 1745614
واژه شناسی این خبر (تلویزیون):
تلویزیون (به فرانسوی : Télévision ) از یونانی tele دور و vision دید یا نگاه، یک سیستم ارتباطی برای پخش تصویر متحرک و صداها از مسافت دور است. برای استفاده و دریافت امواج تلویزیون، به یک دستگاه به نام گیرنده تلویزیون احتیاج است.
امروزه در ایران ، به مجموعه فراهم کننده و پخش کننده برنامه های تلویزیونی، «صدا و سیما» گفته می شود. از جان لوگی برد ، دانشمند و مخترع اهل اسکاتلند ، به عنوان مخترع تلویزیون یاد می شود. اگر چه دانشمندان و مخترعان بسیار دیگری مانند پایول نیپکو ، بوریس روزینگ ، ولادیمیر زورکین و فیلو فارنزورث از اواخر سده ۱۹ میلادی تاکنون در توسعه و تکمیل فناوری تلویزیون نقش موثر داشته اند.
واژهٔ تِلِویزیون از زبان فرانسوی به فارسی راه یافته و خود واژهای دورگه است که بخش نخست آن واژه «تِله» (دور) از زبان یونانی و بخش دوم آن واژه «ویزیون» (دید) از زبان لاتین گرفته شده است.
با اینکه در بیشتر زبان ها همین واژهٔ تلویزیون (البته با تلفظ های بسیار گوناگون) به کار می رود، برخی زبان ها واژه های خود را برای این مفهوم دارند. برای نمونه، در زبان آلمانی برای تلویزیون همیشه واژهٔ Fernsehen به کار برده می شود که معنی واژگانی آن «دور دید» است. در زبان محاوره ای فارسی معمولاً به صورت «تل ویزیون» ادا می شود.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)