آسفالت حیاط 106 مدرسه طی سال 1401
به نقل از خبرگزاری برنا1402/3/3کد خبر 14023101210
مدیر کل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان ها و مناطق شهرداری تهران، با اشاره به دستورالعمل حمایت از توسعه و تجهیز مدارس، از اصلاح و روکش آسفالت حیاط 106 مدرسه طی سال 1401 خبر داد..
به گزارش خبرگزاری برنا، سیدمحمد فیاض مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان ها و مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه زیرساخت های مناسب در مدارس و مراکز آموزشی، نقشی سازنده در انتقال دانش و مهارت به دانش آموزان و نیز یادگیری حقوق و تکالیف شهروندی ایفا می کند، اظهار کرد: معاونت های فنی و عمرانی مناطق 22 گانه در راستای سیاست های شهرداری تهران و اجرای دستورالعمل حمایت از توسعه و تجهیز مدارس به اجرای اقدامات عمرانی در این مراکز می پردازند..
وی یادآور شد: طی سال 1401، فضای باز 106 واحد مدرسه در سطح شهر تهران با استفاده از 6700 تن آسفالت مورد اصلاح و روکش قرار گرفته است..
مدیر کل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان ها و مناطق شهرداری تهران لکه گیری و درزگیری آسفالت، عایق کاری و ایزوگام سقف، مرمت سرویس های بهداشتی و رنگ آمیزی دیوار و نرده ها را از دیگر اقدامات عمرانی انجام شده به منظور حمایت از توسعه و تجهیز مدارس خواند و خاطرنشان کرد: با احتساب این اقدامات تعداد مدارس برخوردار از حمایت های عمرانی مناطق شهرداری تهران طی سال 1401 به 163 واحد می رسد..
به گفته "فیاض" فعالیت های عمرانی در سطح مدارس با توجه به سیاست های مدیریت شهری پایتخت، طی سال جاری نیز ادامه خواهد یافت..
واژه شناسی این خبر (پایتخت):
پایتخت (به انگلیسی : Capital ) مرکز سیاسی کشور، شهر اصلی یا سیاسی یک کشور یا یک محدودهٔ حکومتی است که غالباً از سایر شهرها بزرگ تر و پرجمعیت تر بوده و نهادهای مهم حکومتی در آن واقع است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (حقوق):
حقوقق (جمع واژه حق به معنای سِزه) یا سِزمان (sezmân) یا سِزِگان (sezegân) به پارسی ، مجموعه قواعدی است که از طریق موسسات اجتماعی یا دولتی، جهت تنظیم رفتار ایجاد و اعمال می شود. دانش حقوق، دانش تحلیل و سیر تحول قواعد حقوقی است. همچنین حقوق مجموعه قوانین و مقرراتی است که حاکم و ناظر بر روابط افراد و اشخاص می باشند. از حقوق در معنای امتیازی که شخص برای جامعه معینی دارد، به حقوق فردی تعبیر می شود.
سزگان در نظام های حقوقی ملی به روش های مختلفی ایجاد می شود؛ از راه وضع یا نسخ قانون ( دادیک گذاری ) توسط قوه مقننه ، از طریق صدور آیین نامه ها و بخشنامه های دولتی در قوه مجریه ، و تصمیمات قضایی الزام آور در قوه قضاییه (که این روش آخر در نظام های کامن لا اهمیت بیشتری دارد). اشخاص خصوصی هم می توانند قراردادهای الزام آور قانونی را میان خود ایجاد کنند و در برخی وضعیت ها با توافق یکدیگر سیستم های میانجی گری را جایگزین فرایند معمول دادگستری کنند. مام دادیک ( قانون اساسی ) نقش انکارناپذیری در شکل گیری سامانِ سِزمانی هر کشور دارد و نظام حقوقی نیز به نوبه خود شکل دهنده سیاست، اقتصاد و جامعه است و روابط میان افراد را هدایت می کند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (شهر تهران):
تهران پایتخت جمهوری اسلامی ایران، مرکز استان تهران، بزرگ ترین و پرجمعیت ترین شهر شیعه نشین است. آبادی تهران که از آغاز دوران اسلامی وجود داشت، جزو دهستان های ری محسوب می شد. تهران در دوره صفویه شکل شهر پیدا کرد و در دوره قاجاریه، پایتخت رسمی ایران شد. تاریخ تشیع تهران متأثر از شکل گیری تشیع در قم و سپس ری در قرن دوم هجری بود. در قرن هشتم هجری، پس از حمله مغول و افول ری و ورامین، بیشتر مردم تهران شیعه بوده و از دوره صفویه و قاجاریه و پس از انقلاب اسلامی ایران تا امروز بیشتر مردم تهران شیعه دوازده امامی هستند. در دوره قاجاریه حوزه علمیه تهران شکل می گیرد و در دوره هایی علمای صاحب نامی در تهران حضور داشتند. همچنین در تهران، بناهای اسلامی و مراکز علمی، اقتصادی و سیاسی مختلفی وجود دارد: امامزادگان، مساجد و تکایای تاریخی، مدارس علمیه تهران، جامعه روحانیت مبارز تهران، مجمع جهانی اهل بیت، جامعه تعلیمات اسلامی، حسینیه ارشاد، مهدیه تهران و بازار تهران از جمله این اماکن است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)